С тройка в последните секунди на мача Ямбол спечели като гост на плевенския Спартак с 86:83 и записа шестата си победа в първенството на НБЛ.Самият резултат говори за това ,колко е бил вързан мача ,но Ямбол показва  характер и успява да спечели в истинска драма.Всъщност ямболският тим е лидер в резултата,водис 8точки след първата четвърт-28:20,статкувото не се променя и на полувремето резултатът е 52:44.В третата част преднината на Ямбол стига до над 20точки,последва необяснимо отпускане на отбора и плевенчани са на път да се върнат в мача.В последната минута  се решават нещата-там Ямбол има и повече шанс ,за да запише победа.Тони Бърнас вкарва 26 точки и хваща 7 борби,Телър Лейсър е с 18 точки и 7 асистенции,добре играе и центърът Костадин Маршавелски-15 точки и  6 борби.Радващо е ,че Дурчев се отпушва-16точки в зала СТроител и това не вещае нищо добро на съперниците…

 

14 коментара

  1. Зрител казва:

    Филип Виденов напусна Левски,добра новина за Ямбол.

  2. yambolbasket казва:

    vav 70 godishninata na yambolksiqt basketbol nqma da imame edin reis s hora tam interesno … dano pobedim

  3. Анонимен казва:

    na kupata sme sreshtu levski

  4. FOAK казва:

    Дурчев се отпушва-16точки в зала СТроител и това не вещае нищо добро на съперниците… Въйййй край! Убихме ги ! Да ни дават купата направо Дурчев вкарал победна тройка и 16 точки! Довечера очаквам да го викнат и в алл стар уикенда!

  5. Анонимен казва:

    Добре че не сее развихрил и Тони Чолаков,щяхме да напълним кошницата на плевенските отворковци. Само Ямбол хора! Шампиони сме!

  6. Анонимен казва:

    “Няма да успеем да привлечем нов играч на мястото на Карун Джонсън заради трансферния прозорец, който затваря днес. В този състав ще играем на Купата на България. Нямам претенции относно съперника на четвъртфиналите в турнира”, обясни още Радионов.

  7. Анонимен казва:

    ебати неадекватната статия.И накрая „това не вещае нищо добро за съперниците“ направо кърти.Почвам да си мисля, че статията е за някой отбор който е поне на 2-о място а не на 7-о!

  8. Анонимен казва:

    Какъв характер имаме, да водим с над 20 точки и последния в първенството, без нито една победа почти да ни бие за 1 част, това характер ли е? ОСТАВКА

Остави коментар