Баскетболистите на Ямбол се готвят за поредния си мач в първенството на НБЛ-предстои гостуване на Спартак в Плевен.Тренировъчния процес протича нормално.От неофициални източници  разбрахме ,че тежкото крило на Ямбол Карун Джонсън в петък  вероятно  си тръгва от  клуба.Карун се вписа добре в състава и притежава безспорни  баскетболни качества ,а и човешки качества,но поради една или друга причина не успя да се адаптира към изискванията на реферите-допусна да бъде дисквалифициран за три мача  в скандала в Ботевград и вероятно ръководството на клуба се е договорило с играча за взаимна раздяла.На Карун трябва да му благодарим за сърцатата игра и да му пожелаем успех в кариерата.Така пред Юлиян Радионов отново възникват доста  въпросителни с реденето и ротирането на състава.На този етап нямаме информация за това ,че ще се търси нов играч в подкошието.

 

 

20 коментара

  1. ASAF казва:

    Ако ще и 5 играчи на ниво НБА да вземем пак няма да сме повече от 6 място. Юлиян Радионов за треньор НЕ става. Много трудно може да си бил до онзи ден съотборник с другите , а след 2 месеца да си им треньор така НЕ става. Без треньор НЕ става.

  2. Blade Brown казва:

    Kakuv e tozi neoficialen iztochnik nyama takiva raboti, Gospodin Dimitur Kolev mnogo dobre se poznava s Ivan Cholakov i Yulian Radionov spokoino moje da im se zadadut vuprosi i na dvamata za situaciyata v kluba. Ako Karron Johnson si trugva Tundja Yambol imat stranica v FACEBOOK imat i oficialen sait ako ima nyakakva za napuskaneto na KJ13 to tya tryabva PURVO da e napisana v FACEBOOK stranicata ili v oficialniyat sait na kluba ! ! !

  3. професор казва:

    през последните три сезона през отбора преминаха десетки състезатели за по 1 ,2 ,3месеца. ядрото на отбора Ив.Тенев ,Стою,Станислав иСтоян голямо ядро голям отбор.

  4. Анонимен казва:

    Специални благодарности към инжинеро Петър Георгиев който с удбната политика на НБЛ и дългата си ръка само подпомогна неадекватното ръководство на ямболският баскетбол!

  5. FOAK казва:

    Нали имаме мега звезда като Дурчев не ни трябва Карун, който „не успя да се адаптира към изискванията на реферите“ това е най-тъпата причина да изгониш някой !

    • sssс казва:

      ami kato za 9 macha she e nakazan 4 faida ot nego nikakva

    • Анонимен казва:

      Карун не е изгонен, той е пожелал да напусне.

      • 804 казва:

        Siguren li si che sam e poiskal ?

        • FOAK казва:

          Какво значение има сам ли е поискал или са го махнали нали го няма вече … Сега ще имаме мега отбор с мега таланти вътре. Целия отбор ще чака на Лейзър и Бърнас да им изкарат мача! Прехваления от вас Дурчев на който са му нужни не 1 ми 2 сезона да се „адаптира“ не играе нищо и е пълна дупка, Стоян който може би е най-борбения в отбора и който най-добре се справя според мен от българите и кашкавала Динко! Говедаров вече е на възраст и все по малко играе, но прави каквото може! Другите от скамейката са трагедия понеже на никой не му се дава игрово време !

          • Анонимен казва:

            Има значение, защото твоите упреци са , че е изгонен. Затова човека ти е отговорил, че си правиш грешни изводи.

  6. .... казва:

    Хората за купата взимат играчи, подготвят се, ние ги махаме…. единствения шанс ни беше да направим нещо на купата, ако имаме късмет с жребия, вече и тоя шанс нямаме.
    Като цяло този сезон и миналия трагедия, и по зле става и проблема не е толкова в играчите…

    • Анонимен казва:

      Карун е наказан и за първия мач за Купата, който ще е и последен. И кой отбор трябва да ни се падне на жребия за да имаме късмет?

      • .... казва:

        И рилски и левски са победими, сигурен ли си че наказанието важи и за Купата, той все пак си е отделен турнир, може 3тия му мач да е в третата врътка.

        • Анонимен казва:

          Сигурно е. За съжаление не може да сме равностойни на нито един от първите пет отбора. Такава е реалността.

        • smsa казва:

          100 процента важи за всички официални мачове в България. Ама има още време да се вземе център или поне 4ка

  7. 123 казва:

    До кога реферите ще скапват баскетбола? Предния сезон бяха под всякаква критика. И този засега поддържат нивото си от предния.

Остави коментар