Утре предстои да се изиграят последните осем мача от първия етап на четвъртия шампионат по минифутбол на Диана Кабел/Оптинет.Тогава окончателно ще станат ясни и новосформираните шестици отбори за второто завъртане.По наредбата за провеждане на турнира първите три отбора от всяка предварителна група сформират първата шестица,вторите три-втора шестица и  последните тройки-трета шестица.Във втория етап на шампионата се играе отново по системата всеки срещу всеки.Ето и програмата за мачовете в неделния ден:

11.00-All steps-Лос Ямболис Галакси
11.50- Изгрев-Межда
12.40- Зорница-Локомотив
13.30- Куците мечета-Братя Прошляк
14.20- Голдерс-Легионерите
15.10- Ел Класик-Трета смяна
16.00- Атлетико-Силма 60
16.50- Мит България-Боец

Временно класиране Група”А”:

1.Ел Класик    7  7  0  0    49:13     21т.

2. Трета смяна   7  6  0  1 44:24     18т.

3. Язаки            8  5  1  2    49:29      16 т.

4. All steps       7  5  0  2      40:22     15т.

5 .Силма60      7  2  1  4      27:29    7т

6.Локомотив        7  2  0  5   24:24    6т

7. ЛЯ галакси   7  2  0  5   23:44    6т

8..Атлетико      7  2  0  5      28:57     6т

9.Зорница       7  0  0   7     18:64    0т.

 

Временно Класиране група Б:

1.Боец                    7  6  0  1   40:17   18т.

2.Братя Прошляк  7 6 0 1  45:26  18т

3.Межда                7  5  0 2    32:22  15т.

4. Куците мечета   7 4 1 2   33:19   13т.

5. Мит България    7 3 0 4  26:30  9т.

6. Легионерите        7 2 1  4  20:21  7т.

7. Golders                 7  2  1  4  27:30  7т.

8. Младоците           8  2  0  6  26:50  6т.

9.Изгрев                  7  0  1  6  17:56   1т.

 

144 коментара

  1. Шопов казва:

    На Борислав му налагам забрана да поства в сайта след 20:00ч ! За наказание следващия мач ще е на вратата :-)

  2. Анонимен казва:

    Abe kvo stana s tezi Mejda klasiraha li se zA parvata 6-ca …che nishto ne se pishe za tqh…

  3. Анонимен казва:

    az tova za bratqta vi go kazvam ot 1 godina,vie ne vqrvqte. Vidqt li zora sa taka

  4. ЛОКОМОТИВ казва:

    КАКВО РЕВЕТЕ САМО Е ЖЕНИЧКИ ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ОТКАЗВА ДА СЕ ОТКАЗВА ! ТОВА ДА НЕ ВИ Е БИТ-ПАЗАР ДА СМЕНЯТЕ ПРАВИЛАТА КОГАТО СИ ИСКАТЕ… ФОРМАТА СИ ОСТАВА ТАКЪВ ЗА КАКЪВТО СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ ВСИЧКИ ОТБОРИ ОТ САМОТО НАЧАЛО.. ВСЕКИ ИСКА ДА ИГРАЕ ВЪВ ПЪРВАТА ГРУПА.. НО САМО СЪС ИСКАНЕ НЕ-СТАВА !
    КОЙТО СИ Е ТАМ СИ ГО Е ЗАСЛУЖИЛ ! И НИЕ ЩЕ ИГРАЕМ ВЪВ ВТОРАТА ГРУПА , НО НЕ РЕВЕМ ПОСТОЯННО ЗА ПРОМЕНИ НА ПРАВИЛАТА ! СПРЕТЕ СЕ СЪС МИЗЕРИЙТЕ –> БЪДЕТЕ МЪЖКАРИ

    • Анонимен казва:

      KO DA REVETE, TO NA VAS I VTORATA GRUPA VI E MNOGO

      • ЛОКОМОТИВ казва:

        КОЙ СИ ТИ БЕ ЦЪРВУЛ ? ЗА КОЙ ОТБОР ИГРАЕШ , И ЗА КАКВО СЕ БОРИШ ? САМО ХЕЙТАРИ И ГЛЕДАЧИ , КОЙТО СЕ ПРАВЯТ НА “ РАЗБИРАЧИ “ СИ ДАВАТ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЯ

        • Анонимен казва:

          hakam ti go v chovkata i si lqgam, selqk

          • Анонимен казва:

            ОТ ГАЗЪ В ОСТАТА ТИ ГО СЛАГАМ НЕИЗБЪРСАН И ТЕ ИЗПРАЩАМ ДА МИ БАЧКАШ КУРВО

            • Анонимен казва:

              На тебе ли да бачка? Пишеше уста със „О“? Осъзнаваш ли колко си неграмотен и смешен? Това е един от основните проблеми в държавата ни…прости и неграмотни, но със съмочувствие и често нормалните и образовани хора наистина бачкат за такива умствено ограничени индивиди като теб.

    • анонимен казва:

      съгласен съм с ЛОКОМОТИВ……

  5. Yambol казва:

    Браво на момчетата от Елхово сърцата игра стабилна защита трябваше да бият ама и 2:2 е ок и рефера много ги поряза

    • анонимен казва:

      братята бяха наистина много груби в играта си срещу мечетата,не умеят да губят.Трябва да почерпят съдията,че не позволи да паднат .

      • Анонимен казва:

        И аз съм на същото мнение, доста ме разочароваха. Първо, след като стана 2:0 започнаха да псуват, да блъскат, да искат фалове при положение, че те самите бяха по-грубия отбор. За капак при втория гол трябваше да спрат игра,понеже имаше противников играч на земята и то в наказателното поле,а те си продължиха,подадоха я покрай него и вкараха. Съдията го знаем, че е слабоумен, но те самите трябваше да се усетят и да постъпят мъжки. Наистина е доста грозно, когато не можеш да губиш. Всички лаеха много за Межда, ами те Братята не са много по-различни, даже са по-зле. А дори не бяха и провокирани вчера.

    • Анонимен казва:

      и аз гледах мача и да ви кажа ако баше десо на вратата тези два гола няма как да влязат.и за цял мач отправеха три четери удара кам вратата.и видях един отбор да се опитва да играе футбол.грубите фалове бяха два или три.и невярвам някои отбор които вече е започнал атаката и е навлязал ватре на три четери метра от вратата да спре играта.защото всеки като види зора може да се хване за лицето и да падне.и докато формата на стане четери плюс един ште има блъскане и ритане когато един отбор е набутан отзат.

  6. Анонимен казва:

    emi to formata da se ostane takiv i da vidim dali 6te ostavat oborite togava bai hui

  7. Анонимен казва:

    Защо това предложение за първа и втора девятка не го направихте на събирането преди турнира?Май тогава някои отборчета сии мислеха,че като са се сляли с др.отбор и стават непобедими,но уви.Затова че формата ще си остане такъв.

  8. Анонимен казва:

    4estIto bratia minahme 100 komentara a ni6to ne si kazahme :(

  9. AS7 казва:

    Аз не разбирам каква е логиката при две 9-ки никой да не се отказва, а при три 6-тици да се отказват отбори. Ние сме си във втората шестица, но нямаме проблем с това. Важното е да играем, ето Язаки вече ни се кани :D

  10. Анонимен казва:

    a za6to predi da svur6i kruga ne iskahte da se obsujda za 2 te 9 ki a sega ,mai nqnoi hora ne im haresva 4e niama da sa v 1vata 6 ca

  11. Анонимен казва:

    Ne sprqhte da nasajdate che shte se otkazvat otbori nikoi ne se e otkazal qvno nqkoi ne moje da se primiri che ste igrae v po dolna grupa taka s trite shestici si e mn dobre

    • Анонимен казва:

      mi da se napravi 1 sabranie i da se re6i problema togava , vie se nasrahte sabereti sa i obsijdaite dali da ima dve 9 i 5 da igraqt baraj ili da se prodilji taka sabiraite jurito i Kolev togava.

      • Анонимен казва:

        Събранието беше преди започването на турнира и всички се съгласихме с този формат.Безмисленно е да спорим за две деветки.

  12. Анонимен казва:

    koi sa v Jurito togava kajete koi otbori imat predstaviteli kolko 4lena sa da se govori s tqh nie sme za .

  13. Анонимен казва:

    Koi otbori sa se otkazali ?

  14. Анонимен казва:

    mi pravete togava predlagaite na FIFA,i Jurito a i Kolev i da ima dve 9 ki i 5 da igraqt baraji,za a ne se otkazvat otbori vse pak si sabirame da se pravim kefa tam i 6te po obriqt variqnt.

    • язаки-Борислав казва:

      Само анонимници.Ми КАЖЕТЕ СИ АЗ САМ ТОЗИ ОТ ТОЗИ ОТБОР.И ИСКАМ ДА КАЖА ТОВА НА ОНЗИ ОТ ОНЗИ ОТБОР.МИ ПОНЕ МАЛКО ДОБЛЕСТ ИМАЙТЕ,ПИШЕТИ СИ ИМЕНАТА БЕ.ОТ КОЙ СЕ КРИЕТЕ ЗАЕДНО ИГРАЕМ ЗА УДОВОЛСТВИЕ.ИГРАЙТЕ ЗА КЕФА,КОЙТО ИЗПИТВАТЕ КАМ ФУТБОЛА.НО-МНОГО ВИ Е ТРУДНО ДА СИ НАПИШЕТЕ ИМЕНАТА.ЗАЩО.НА ПРЕДНИЯ ЗИМЕН ТУРНИР,ИЗЯДОХТЕ КРАКАТА,НА ЕЛ КЛАСИК.ДАРТИ БИЛИ ЕДИ КВИ СИ БИЛИ.МИ КОЛЕВ ДА РЕШАВА КВО ЩЕ СТАВА И ТОВА Е.ДАРТИ МА ПАК ВИ БИЯТ.СИГУРЕН САМ,ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАЯДЕТЕ ПАК С ТЯХ, ВАВ ВТОРАТА ФАЗА.

  15. Анонимен казва:

    e dobre de za6to ne predlagate tova togava koi sa tez jurito,vie taka go komentirate 4e juroto sa vsqka6 na FiFA,UEFA Kolev e coveka mom4eta i taka nare4eniq ,,Jurito“ kavi4ki ;)

  16. Анонимен казва:

    Koi otbor se e otkazal ? Zashto pishete gluposti?

  17. Анонимен казва:

    tova moje da stane stiga a se obsijda s jurito i s Kolev no spored men e po dobriqt variqt za6toto minaliq turnir ima6e otbori koito sa otkazvaha da se pravi pak dve grupi po 9-otbora,i 5 da igraqt baraj !!

  18. Анонимен казва:

    dobre de gledam 4e vsi4kite komentari za da se pravi pak dve grupi po 9-otbora,5-tite ot dvete grupi da igraqt baraj,emi pravete go na li ima juri predlojete gokakiv e proglema ako ne se pravi 3 ta 6etica edva li 6te ima ?

  19. Анонимен казва:

    kolev-pravi pak dve grupi po 9-otbora,5-tite ot dvete grupi da igraqt baraj-i 6te po4ivat v parviqt krag na vtoroto zavartane.ina4e tezi ot treta 6estica e mnogo veroqtno da se otkajat,apelirame kam jurito.

    • Анонимен казва:

      Stiga s tova otkazvane we koi shte se otkaje tam syshto shte ima ravnostoini machove taka kato gledam daje otborite chakaha da doite presqvaneto vij kakvi rezultati imashe do sega nikoi ne se e otkazal

  20. Анонимен казва:

    Nqkoi otbori sa za chetvartata shestica tam shte e shampionata po rygbi

  21. Анонимен казва:

    taka 6te e naistina interesno Kolev dobra ideq,za6toto ako si spomni6 i po tozi na4in 6te se izbegne otbori da ne se otkazvat ina4e 3 ta 6ca otbri eva 6te ima :)

  22. Анонимен казва:

    Kolev da se obsidi s taka nareceno juri naistina a se naravi 1 va 9ka i 2 ra devqtka taka 6te mnogo interesno mom4eta ari da va vidim !!!

  23. zako казва:

    Yazaki ako zavarshat parvi vav vtorata grupa, znachi sa 7-mi v turnira… :)

  24. Анонимен казва:

    Atletiko – Silma rezultat ?

  25. Анонимен казва:

    Boec i Mit kak zavyrshiha ?

  26. Анонимен казва:

    ex Kozel Kozel ,pak niama da mojesh da gleda6 ma4ovete na plazmata

  27. язаки-Борислав казва:

    Честито на Ал Степс.Но за да играят в парвата шестица-вина има.Иван Христов от Трета Смяна.Щото не отидоха с мукито като играха срещу степса.Ванка-базикам се ама много ме подразниха някои,коментари.Пожелавам ви пак да спечелите турнира.Стефчо НИНДЖАТА ,да е непробиваем на вратата.Другото ти и мукито го можете.Ей знаш ли как ме е яд,че ме нямаше като паднахме от вас 7-5.Щяхме да ви бием ако бях там,и бях девятка хахахахахахахахахаха.

    • Анонимен казва:

      leko 4e pusna v ga6tite ot iad

      • язаки-Борислав казва:

        За какво бе,не ме е яд.Но да ме извинят от Ал Степс-но-версачетата,когато ви хванат тогава ще ви бият.

        • Анонимен казва:

          Борка тебе те пускат само при решен във ваша полза мач.

          • Анонимен казва:

            samo edni golemi usti imat tia ,oshte i ot predi mangalite da igraiat za tiah vse s pretencii a ni6to na lice

          • язаки-Борислав казва:

            Така е но имаше 3-мача в нашата група в,които нямаше нужда да играя.На Единия изобщо не можах да отида.С Трета Смяна.С Ел Класик бях там,но-неможах да помогна.Ама срещу Ал Степс-гледай второто полувреме,4-2 за Ал степс на полувреме.Влиза Борката и Генади куршума ме интересува,отигра ли топка.И Язаки вкара ли 5-безответни гола-второто полувреме.Кога ВЛИЗАМ СИ РЕШАВАМ АЗ.А за мача,който изиграхме срещу Силма-изгледай и него.

    • Анонимен казва:

      Da bqhte si spe4elili izgybenite to4ki 6tqhte da igraete v 1-vata 6-tiza,a ne da 4akate drug da vi svar6i rabotata

  28. Анонимен казва:

    V tozi tyrnir nqkoi otbori zapo4naha da si pravqt kakvoto ISKAT.. Bratq pro6lqk – nai grybiq otbor , padat li zapo4vat da bluskat psuvat vikat DOKAZA se i dnes sre6to me4etata . LA GALAXY – te vseki ma4 sus novi hora igraqt.. bahti otbora 30 4oveka minaha prez nego.. a yj otna4aloto davahme IMENA SUS SPISACITE NA HORATA KOITO 6TE IGRAQT ZA DADEN OTBOR..
    Zornica – edno ot tehnite mom4eta purvi igrae sre6to lokoto , posle igrae za atletiko sre6to silmata.. STRA6NI ANOMALII… KOLEV VZEMAI NE6TATA V RACE NAI POSLE !!!

    • Galaxy казва:

      Tova li e nai golemiq problem zaeti sa momchetata i za tova imame poveche hora zapisani vij naredbata ne sme minali broq na igrachite koito mogat da se zapishat v edin otbor trqbvashe inache da ne igraem v nqkoi machove to za tova i padame s takiva rezultati poslednite machove zashtoto igraem v razlichen systav i pak e po dobre otkolkoto da padame slujebno

    • Анонимен казва:

      i na veso selekciite sa vseki put razli4ni ,za atletiko govoria :D

      • Galaxy казва:

        Ne moga da zadylja nikoi da idva na machovete tova che az imam jelanie i si zarqzvam kakvito i angajimenti da imam tova ne oznachava i che ostanalite sa taka tova ne e takyv problem ne sme vzemali igeachi ot drugi otbori i da igraem s neredovni igrachi ne vijdam kakvo te drazni pri polojenie che padame vseki mach i ne sme obyrkali smetkite na nikoi :)

  29. Анонимен казва:

    NIKAKVA PROMQNA NA TYRNIRA ! TAKA 6TE SA PO RAVNOSTOINI OTBORITE , I 6TE IMA PO INTERESNI MA4OVE ZA GLEDANE ! QZAKI ,SILMATA I KUCITE ME4ETA KATO SA SI IZTARVALI 6ANSA ZA PURVATA 6ESTICA 6TE IMAT VUZMOJNOST ZA REVAN6 “ LQTOTO “

    • Анонимен казва:

      az yazaki i silma ne vijdam ot kogo shte vzemat to4ka vuv vtorata shestica, za mechetata sum syglasen,ama na tqh ne im dreme osobeno kyde shte igraqt dokolkoto gi poznavam

      • Анонимен казва:

        vuv purvata shestica*

        • yazaki казва:

          yazaki 6te bie ot 1-va 6-ca all steps,treta smqna,mejda-za-drugite ako igraqt s tqh 6te v idi m

          • MANGALQKI казва:

            EI PEDERASI VIE VUV VTORATA GRYPA 6TE VI 64YPQT KOKALACITE , A KAMOLI VUV PURVATA.. KAKVO CURKATE POSTOQNNO MI6LETA ! VSE NEDOVOLNI TES MANGALI ! POMO6TI LI DA VI SABIRAME VE4E 4E DA MLUKNETE ?!

            • язаки-Борислав казва:

              Аз мога да се обзаложа с тебе,че Язаки ще спечели втората шестица.Даже ти гарантирам,че 4-от отборите ще ги бием с повече от 3-гола.Единствено Куците Мечета са ни равностоен отбор.Даже 2-от отборите ще инкасират повече от три гола разлика.

              • Анонимен казва:

                Вашето предимство е, че се хвърляте на живот и смърт във всеки мач,докато Мечетата може да ви сложат 5,6 гола и следващите два мача да загубят от най-слабите отбори в групата, така че наистина сте фаворит за първото място,но не мисля,че сте най-добри от към футболни аргументи.

                • язаки-Борислав казва:

                  А -Исус,версаче,как ли не го изкарахте,е-най-добрия футболист в целия турнир.Не,че ние сме много добри,но-Исус ви скри топката на повечето в нашата група.Айде сега почвайте анонимно да си изсипвате злобата.

              • Анонимен казва:

                Не бъди толкова сигурен,а и да я спечелите все тая,неможахте да сте сред первите 6.

                • язаки-Борислав казва:

                  Прав си не може да сме сред парвите 6.Но по наша вина.Все тая ама ще я спечелим.И когато мечетата ни вкарат 5-6 гола ела ми се обади.Но първо-напиши си името.

                  • ЛОКОМОТИВ казва:

                    БОБИ ТУРБОТО … НА ТЕБ И ТВОЕТО “ НАДЪХАНО “ ЯЗАКИ ИСКАМЕ САМО ДА ВИ КАЖЕМ : ПРИГОТВЕТЕ СИ КОШНИЦАТА !!!

            • Анонимен казва:

              Абе не се връзвайте…не разбрахте ли,че някой нарочно пише от наше име,за да ви дразни и да настройва всички срещу нас!!!Айде Колев да прави страница във фейсбук и да се спира с интригите!

      • Анонимен казва:

        ne 4e ne im dreme ,niamat harakter na pobediteli i za tva miastoto im e v 2 rata 6estica

        • гранде казва:

          С две думи – не са достатъчно нагли! Аз не съм вярвал, че от толкова наши отбори ще започна да симпатизирам на този от Елхово. :D Горе главите момчета, играете си точно както трябва.

      • yazaki казва:

        yazaki-6te bie vsi4ki s razlika vav vtorata 6-ca-daje i me4etata carvul

    • Анонимен казва:

      А може ли един вапрос?Нима мислиш,че Мечетата,Язаки,Легионерите,Силма,Локомотив,са по- слаби от-Межда,Ал Степс, Трета Смяна,Боец,Братята,Ел Класик-Отборите са супер равностойни.И лично аз ми се гледат по-ДТВ мачове между тези отбори.И за селските ви мачове,извинявайте,но-коя медия ги отразява. То вав В групата е трагично-за сажаление при Тунджа1915 вие за селските групи се притеснявате.Там дават ли ви по-телевизията?Не не ви дават.Така,че г-н Димитър Колев-дайте 2-групи по-9-отбора.Имате си жури,обсъдете го това.И може парвите 2-3 крага да се играят по-2 мача-и всичко ще е о.к.Помислете?

    • Анонимен казва:

      re6enieto e edno : 3 grypi si ostavat , prosto se pravi taka 4e nqkoi dni 6te ima v koito otborite 6te igraqt po 2 ma4a za da moje 6ampionata da svur6i do na4aloto na mart , za6toto togava zapo4va proslovytata selska liga

  30. Анонимен казва:

    silma-atletiko

  31. Юри Козела казва:

    О, неразумни юроде, поради что злословите толкова по всеки един отбор. :D Хората си дават живота за вас, за публиката. Днес пак имаше мачове на живот и смърт, невероятен спектакъл задоволил вкуса и на най-претенциозния зрител. Рядко идвам да гледам мачовете на живо, но днес не се сдържах. Дойдох за дербито между Братя Прошляк и Куците мечета и не останах разочарован. Вдигнаха ми адреналина още от първата минута, само не разбрах защо загряваха 38 минути, но явно така е при големите отбори. Що се отнася до мача, първото полувреме бе за мечетата, второто за Братята. И в двата отбора има добри футболисти, само дето след като Мечетата поведоха мача стана доста груб и накъсан. Трябваше да бъдат раздадени доста картони, като бате Ивчо беше за гонене поне 5,6 пъти. Не адмирирам такава игра и съм леко разочарован от Братята, доста селски играха. Спечелиха точка, но загубиха най-големият си фен. А Муцо на вратата беше просто ослепителен, дано не се повтаря тази гледка, казах му да не го прави. Що се отнася до симпатягите от Елхово ги гледам за първи път на живо, бързи са, тичат, но не са хитри. При всички положения нямат място във втората 6-ца де. Много исках да гледам Артелеристите и Видракс, но ще си ги гледам на плазмата довечера, ако охлювите от Диана Кабел не решат друго де. Айде със здраве!

    • Анонимен казва:

      me4etata bqha ograbeni-ot sadiiski re6eniq-i tezi 6estici nqma smisal pravete si dve devetki parvite dve sedmici po dva kraga i vsi4ko e ok.sas selskite ma4ove,otbori kato me4etata ne sa za vtora 6estica-i biva li da ne priemate zagubite be-s tozi raven kvo napravihte naistina padnahte v o4ite na vsi4ki

    • Анонимен казва:

      to4en i zabaven komentar, kakto vinagi :D

  32. Анонимен казва:

    davaite info i za drugite machove

  33. Анонимен казва:

    Dnes za Zornica igra neredoven igrach tova momche koeto uj bilo ot shkolata na beroe pyrviq mach igra za atletiko nali transferi se pravqt sled kraq na pyrviq etap ?

  34. Анонимен казва:

    Treta smqna i El klasik kak zavyrshiha ?

  35. Анонимен казва:

    Golders otnovo nqmaha kusmet veche za 3-4 put v poslednata minuta gubqt tochki

  36. Анонимен казва:

    трябва новините от този турнир да се преместят в другата категория например „борба“ мача между Куците и Братята си беше всичко друго но не и футбол , да не говорим пък за футзал.

  37. Анонимен казва:

    Kak svyrshiha kucite i bratqta

    • Анонимен казва:

      2:2

      • Анонимен казва:

        Братята бяха пътници,но на мечетата като им стъпят по-здраво и спират да играят. Определено не са за втората шестица де,могат да бият всеки.Иначе няма време за две деветки,както е обявено в началото така трябва да бъде.

        • Анонимен казва:

          ima vreme za dve devetki me4etata ne otstapvat po4ti na nikoi,zavartat parvite dva kraga v sabota i nedelq i nqma problem,da ne bi me4etata da sa po slabi ot treta smqna da ne govorim za all steps,vidq se,4e ako ne be6e selqniqta na bratqta i ot tqh nesa po slabi,onez mangalite ot qzaki sa po dobri ot pone dva otbora v parvata 6estica=kolev i jurito d,apel da pomislqt,turnira 6te e po interesen

          • Анонимен казва:

            prav si, no edva li e tolkova vajno koi kude e, Da se igraqt tam ma4ove i tova e. Te takiva otbori kato Bratqta ako ne biqt i im pada perdeto da si igraqt pomejdu si i da se izbivat. Lqtoto ne si priznaha sre6tu el klasik za edna mijava pobeda,dnes pak otka4iha sqkash ima nqkakwo zna4enie,ako padnah i sega kakwo mnogo li sa dovolni na toq hiks.Padnaha mi v ochite i te

  38. Анонимен казва:

    Така си е добре формата на турнира със трите шестици.Така мачовете ще свършат в края на март защото в средата на месеца започват селските групи а80% от момчетата ритат по селата и няма да могат да се събират за турнира .А пък и така ще има повече интересни иравностойни сблъсаци.Стига с тези двуцифрени резултати

  39. Анонимен казва:

    edin baraj mejdu silma i legioneritenaistina 6te e super i dvata otbora pokazaha dobri igri,a i me4etata i qzaki 6te polu4at 6ans za popravitelen,kolev moje da re6i zaedno sas jurito,i 6te napravi turnira po interesen,v letniq turnir parva i vtora sedmica bqha dobar variant sega neka sa parva i vtora devqtka

  40. Анонимен казва:

    kolev-pravi pak dve grupi po 9-otbora,5-tite ot dvete grupi da igraqt baraj-i 6te po4ivat v parviqt krag na vtoroto zavartane.ina4e tezi ot treta 6estica e mnogo veroqtno da se otkajat polovinata.nali ima juri d,apel-pomislete

  41. Анонимен казва:

    alsteps-galaxy-10-0

  42. Анонимен казва:

    kolev slagai otpred snimki na otbori s ekipi, kuv e toq ot putnoto li, uj v pravilata zaduljavash vsi4ki s ekipi,a to po4ti nqma normalno oble4en otbor,sramna rabota

Остави коментар