Баскетболистите на Ямбол отпътуваха за Ботевград ,където утре излизат в пореден мач от първенството на НБЛ.Съперникът е считан за потенциален претендент и за титлата в страната и е големия фаворит за спечелването на този мач.Съставът на Ямбол ще търси доброто представяне в  Ботевград .През седмицата ямболските момчета тренираха нормално,като единствено Тейлър Лейсър имаше малки здравословни проблеми и пропусна няколко тренировки.Всички обаче ще са на линия за мача в Ботевград и очакванията са ямболския тим да съумее да използва своите шансове ,колкото и малки да изглеждат те срещу силния съперник.

 

Другите мачове в кръга на елита са:

 

Програмата е на www.bgbasket.com

 

 

14 коментара

  1. T!GER казва:

    Карон Джонсън е много добър играч, но много лесно избухва.
    Защо го критикувате само, ако го изгонят по – добър от него няма да намерят на този етап от сезона, колкото до Тони Бърнс неможе всеки път да е на ниво, а за съдиите всеки път ни СЕРЪТ в устата понеже сме малък град но това не ние управдание не веднъж сме побеждавали Лукойл, Левски, Балкан и други отбори въпреки съдийските решения.
    Аз мисля че не би трябвало да се гони никой от отбора, достатъчно е само Чолаков да е на скамейката за да има по – добра организация за да не е така разлигавен отбора !

  2. Анонимен казва:

    Плюхте Чолака, на ви сега колективен спорт в Ямбол.

  3. Анонимен казва:

    shoyyy

  4. 123 казва:

    Юли показа за пореден път, че не става за треньор, просто след панаира той трябваше да си събере играчите и да си тръгнат, а не да ги мъчи.
    А ако трябва да гледаме после играчите, Маршавелски и той демонстрира колко го е.е за Ямбол….и предпочете да изгледа момчетата как се мъчат и за негова сметка.

    • Анонимен казва:

      Мача беше труден за гледане, а пък ти искаш да играе.Поне направи мача по куриозен.Радионов – Оставка! Карун – да се маха, Бърнас – да се маха (пореден слаб мач)!.

      • 123 казва:

        Той голяма работа направил е , как може да има хора да го защитават… Карон го направи по куриозен, няма и смисъл да се се маха.Бърнас пореден слаб мач :D – та това му е втория слаб мач от 20 , а Маршавелски и 2 добри мача не е направил от повече…

        • Анонимен казва:

          Е, той поне не нахлува на терена, за разлика от стойо, говедаров, тенев и т.н, които ощетиха отбора и предрешиха мача отдавна.А пък и какъв смисъл има да оставя тия от Балкан да вкарват сами, така или иначе ще загубим, Стоян направи също грозна сцена като се караше с него, все пак му е съотборник…Карун да се маха, защото освен, че ще е извън игра минимум 1 мач, ще има и доста голяма глоба, агресивен е много, също така и беше пълна дупка този мач.А Бърнас срещу Черно море беше трагичен, днес пък да не говорим – пропуски под коша чак.Според мен ако и срещу Рилски направи слаб мач Бърнас трябва да се махне.

  5. Анонимен казва:

    OSTAVKA

  6. Анонимен казва:

    Dano zagubite

  7. Анонимен казва:

    каквото и да стане, след второто завъртане седмото място е на Ямбол.Факт!

  8. Анонимен казва:

    Достойно представяне- 119-78 за Балкан !Честито !

Остави коментар