Състоянието на спортно-техническата база в община Ямбол бе основната тема на  работна среща между спортния министър Красен Кралев и кмета на Ямбол Георги Славов. Обсъден бе въпросът за необходимостта от подмяна на лекоатлетическата настилка на Градския стадион, като министърът се ангажира да разгледа проекта, след като бъде изготвен от общината.Министър Кралев се запозна и с идейния проект за изграждане на нова спортна зала в града, която да отговаря на всички съвременни изисквания, както и реконструкция на съществуващата зала „Диана”. Той изрази принципната си подкрепа за обновяване на спортните обекти на територията на община Ямбол. На разговара присъства и народният представител Иван Чолаков.По време на срещата министърът на младежта и спорта имаше възможност да се запознае и с  постиженията на ямболските спортисти. По-късно вечерта министър Красен Кралев ще бъде гост на официалната церемония по връчване на Годишните награди на деца таланти на Фондация „Енчо Керязов”, организирана с подкрепата на община Ямбол. Спортният министър ще връчи наградата на победителя в категория спорт.

информацията е на p.r.отдела на Община Ямбол

 

 

 

4 коментара

  1. Gardev казва:

    Кралев данесе прави на луд дадоха пари за баскетболни зали само на нас няма с парите които искаха да отпуснат ремонт неможе да направим

  2. Тунджа 1915 казва:

    Нека да започнат отнякъде, щом искат от пистата да започнат от там. После централната трибуна, саниране на сградата на съблекалните, терена и т.н.

  3. тунджаааа казва:

    ами за стадиона що не говорите боклуциииии. Не ни трябва писта, трябват трибуни и тревно покритие

Остави коментар