Изиграха се мачовете от осмия кръг в първенството по футзал на Диана Кабел/Оптинет.Два служебни резултата бяха записани в този кръг:

Служебни загуби се присъждат заради неявяване на отборите на Боец  и Мит България.Нека припомним ,че според наредбата за провеждане на турнира  за две неявявания  съставът автоматично се изключва от турнира.

Ето и резултатите от кръга:

 

Изгрев-Легионерите-2:6-интересен мач ,в който по-големият опит и ефективността на легионерите си казаха думата и съставът спечели три точки.Изгрев има качества ,но все още са доста наивни в тактическо отношение.

Младоците-Боец-3:0/служебно

Атлетико-Язаки-4:13-Язаки продължават да играят впечатляващо добре и да са стабилни в изявите си.Атлетико е далеч от добрите си игри в минали шампионати,а пък и отборът е преследван от доста малшанс в този турнир.

Мит България-Братя Прошляк-0:3/служебно

Локомотив-All steps-1:3-за този мача изключителни аплодисменти и за двата отбора.Хвърлиха се здраво в битката и направиха един от най-оспорваните и интересни мачове  в  историята на шампионатите по футзал.За отбелязване е и коректния дух на мача.Локото поведе ,но допусна грешки в защита ,от които се възползва съперника.Браво и на двата отбора-от този мач спечели аматьорския футбол

Лос Ямболис Галакси-Ел Класик-1:10-галактикосите започнаха добре,но класата на класиците е безспорно и нещата се канализираха в тяхна полза.С тази игра Ел Класик  дават отново сериозна заявка за призово класиране,а  вероятно мислите в лагера им са насочени към титлата.

Трета смяна-Силма60-5:4-шампионите трябваше да вложат огромни усилия ,за да победят коравия съперник.Мачът мина през много перипетии и със сигурност  и двата отбора съжаляват за доста пропуски по време на играта.Трета смяна спечели ,но само аплаузи и за сплотената селекция на Силма-та.

Голдерс-Куците мечета-2:11-елховските мечета се хвърлиха с огромна мотивация в мача и  успяха да поведат с два бързи гола,съперниците се хвърлиха да обръщат мача ,но мечетата пак вкарваха през разредената защита.В крайна сметка безспорно проспериращия състав на Голдерс не успя да направи  обичайната си игра,а мечетата играха силно.

 

38 коментара

  1. Анонимен казва:

    pak su6tite ma4ove ot v4era hahahah ne moga pove4e ,mitio ni6to 4itavo niama v jalkata vi televizia

  2. e.mirolio казва:

    Abe yazaki toz bili onzi bili a sa na pat kam vtorata shestica…

    • язаки-Борислав казва:

      И какво от това.Щом сме се запътили за втората явно сме за там.А теб това топли ли те,и доста победи 5 на брой записахме.А за да играем вав втората 6-ца сами сме си виновни.Безспорно яд ни е но спрете вече да ни намесвате.И ако някой от нашия отбор коментира да спре,няма смисъл.Сами се докарахме дотам,че да чакаме други отбори да ни класират.

  3. Анонимен казва:

    mitio vurti6 edni i sushti ma4ove ot 3 dena ,vzemi sa v ruce ,nedei samo gushi

  4. АНОНИМЕН казва:

    Predlojenie kam gospodin kolev.
    Nqma da e zle da se napravi edna stranica v Facebook i tam da se postva programata, rezultati i klasiraniq, pone nqkoi kato pishe komentari shte se znae posle chii zabki trqbva da se vadqt!

    • Анонимен казва:

      4akai de sled video sekciata ,ti mnoo burza6

      • АНОНИМЕН казва:

        am i ti si prav, tq taq sekciq e nqkav mit. vsichki sa chuvali za neq no nikoi ne q e vijdal :D
        a za FB prosto mi omrazna da cheta glupostite na razni intriganti, kade otide lubovta kam futbola, koi padnal koi bil ima li znachenie, izlizame na tefena igraem i koi kolkoto moje, ne igraem za pari jito za nagrada no nqkoi hora zameniha strasta si za slava

  5. Анонимен казва:

    intrigite im obru6tat vnimanie samo tezi koito gi SUZDAVAT ! vuv posledniq krug 6te se re6i edinstveno koi otbori 6te igraqt vuv vtorata 6-ca .

  6. Анонимен казва:

    loko-all steps-mersi,lokoto im dadoha ma4a.all steps-4akat vi 5-zagubi v parvata 6estica.da sa vi 4estiti,znaete 4e ne zaslujavate da ste tam ama kato se natiskate 6te vi biqt kato dauli.borec-ot loko si prizna 4e podarak sa im napravili pone ima6e doblest da go napravi 4e po dobre all stes otkolkoto mangalite ot qzaki

    • Юри Козела казва:

      Едните не заслужавали, а другите били мангали. Ебати разбора им направи. То във втората шестица май ще е по-голяма драма от първата като гледам що закани се сипят тук! :D

  7. L.Y. Galaxy казва:

    I nie 6te se hvarlim na krav sre6tu all steps.

  8. ЛОКО! казва:

    Благодарим на Митко Колев за коментара в мача наистина имаше много заря искам да помоля от името на целия отбор да се спрат спекулацийте,че сме дали мача на Ал степс,който е гледал мача може да види,че се хвърлихме на кръв.Браво на момчетата от Ал степс успех напред и пак ще се срещнем ;)

  9. Анонимен казва:

    bah tez me4eta mnogo se razigraha. Toq kryg gledah samo silma i treta smqna i iskam da kaja edno golqmo bravo na silmite,mnogo sa nadgradili, uspeh vyv vtorata shestica

  10. ще видите казва:

    За втория етап поне 2-отбора няма да продалжат участие.Дано да греша ама да не са и повече от два.

Остави коментар