Футболистите на Тунджа1915 спечелиха първата си контрлола в хода на подготовката си  за пролетния дял на шампионата в  югоизточната В аматьорска футболна група.Срещу гостуващия тим на Карнобат момчетата на Станчо Цонев записаха победа  с 5:2.Тежкия терен  не предполагаше добра  игра,пък и това е контрола само седмица след началото на подготовката за пролетните мачове.Ямболските футболисти започнаха уверено,поведоха в резултата,можеха да вкарат и още доста .През второто полувреме треньорът даде шанс на юношите да се доказват.В Крайна сметка 5:2.Разбира се в контролите далеч не резултатът е важен.Важното е ,че ямболският тим е съхранени потенциалът на отбора обещава успешни мачове през пролетния полусезон

 

32 коментара

  1. Анонимен казва:

    абе хора туй е ебан сайт,няма кой да напише-журналист- кои са играли кои са вкарали ,как са играли

  2. anonimen казва:

    Kato gledam koi sa igrali v4era mi to ima nqma samo dvama sa ot Qmbol,za kakav na6 otbor govorite.

    • Анонимен казва:

      Абе смотън, Тунджа 1915 е ямболския клуб !!!
      Това, кой е от Ямбол и кой не е, няма значение!!!
      Тунджа 1915 е ямболския футболен клуб със сто годишна история. История датираща редом с най-старите футболни клубове в България. Тунджата е писала футболната ни история, а жалката ви медия се пробва да принизи това.
      Съвсем ясно е вече, че вашата медия в лицето на теб Колев сте застанали против нашия футболен клуб, тоест против футбола в града.
      И като гледаш така, дали можеш да кажеш целия състав на момчетата играли контролата? Кои са, от каде са? Хайде ? Хайде нали много глеждаш, всевиждашти!!! Некомпетентник, нищо не разбираш от футбол, ти дори и на стадиона не ходиш, колко пъти читатели те хващат, че пишеш статии в 1 лице единствено число за срещи на които не си бил, колко пъти те хващат че си объркал имената на вутболистите? А когато успееш да се затутриш на стадиона със скапаното ти колело идваш селия запахтян и едва дишащ, сядаш и започваш да се правиш на експерт. Ти и жалката медия за която работиш, какви сте, какво сте постигнали? Ходите на стадиона и снимате срещите, а един лев не сте дали 1лв, за този клуб. Знаеш само вакум на седалищния мускол да правиш !!!
      Война ли искате ? Имате я !!!

  3. anonimen казва:

    Abe koi go interesuva sme6niq ni otbor?

    • Анонимен казва:

      Тогава ти какво правиш в тази статия, и кой въобще си ти, че да си даваш мнението?
      Ако си журналист, защо тогава получаваш заплата?
      Ако си от футболист, в кой отбор играеш, и ако е за Тунджа 1915, то играй така, че да промениш работите.
      Ако си от общинската администрация, задействай се по въпроса за няколко десетилетен ремонт на стадиона да приключи, че тога имай наглоста да говориш, кой е смешен.
      Ако си фен на друг клуб, баскетболния например, хайде сам се спри аз да не започна за темата, защо вие станахте шампион на България и защо от тогава насам я кретате някак си, както и заради кой и кои негови съпартиици баскета е на почет.
      Фен на клуба в никакъв случей не си, защото това не са думи на един фен, не и фен на този клуб. Просто пишеш с гешно лично местоимение „sme6niq ni otbor“, правилното е „ви“.
      Ако си фен на друг отбор, кажи на кой, имам какво да кажа за всеки:

      Левски – вековен Левски, с шеста поредна загуба от ЦСКА на връх юбилея, за вечните финансови проблеми.

      ЦСКА – забравихте ли случея с онези шейхове дето щяха да го купуват, дето под покритите им с „чершави“ тела, се виждаха реплики на спортни анцузи, за вечните финансови проблеми.

      Локомотив Пд – За това как си разбиха стадиона и още не е довършен, как се сменя собственик, след собственик и после пак отначало същите, вече доказали се некъдърници, за вечните финансови проблеми.

      Ботев Пд – отбор на 2 години дето празнува 100 годишнина (те започнаха от нулата, след като се обединиха с друг отбор, тоест никакви 100 години нямат), за тяхния спонсот КТБ, дето хората все още немогат да си получат парите и заради тяхния клуб.
      Лудогорец – отбор радващ се на медиино подмазване, чиито собственик е ренегат от ЦСКА, и залъгва прегладнелия български народ с кренвиши, за да има кой да им стои по трибуните, за това дето се оказа, че на работници им е бил слаган ултиматом или на стадиона или увълнение, за това че в отбора им има неколцина българи, но въпреки това ги наричат „Националната гордост“.

      Славия – „клуба на белите коси“, средната възраст на феновете им е 40+, а фенове на домакинските важни и сериозни срещи е около 500 човека, за тяхния президент, дето все има някакви съмнения за уредени мачове, но все пак нищо доказано, за това, че е подвласник на тиранина на българския футбол Б. Михайлов, незнам дали последните две неща имат нещо общо.

      Имам още какво много да напиша както за тези, така и за другите клубове, но нека да погледнем и националния ни отбор.

      Национален отбор – от легендарната ’94 никакви отличия, нещо повече, шефа на БФС – Б.Михайлов заяви, че загуба от Малта влизала в сметките ни. Това негово изказване е прекалено красноречиво.

      Та все пак ти кой си, в каква сфера работиш, кой клуб се възхваляваш?

    • Анонимен казва:

      теб като не те интерва стой мирен и остави тези които ги интерва да търсят инфо

  4. Анонимен казва:

    Drugaruo Kolev izostavate s matereiala i to seriozno izostavate. Imashe nova kontola, tya prikluchi, rezoltata e yasen. A ot vas nito red po temata.

    • Анонимен казва:

      Игра се втората контролна среща на мъжкият отбор на ОФК “Поморие” на 28.01.2015г. /сряда/ от 14:00 часа с отбора на ФК “Тунджа” Ямбол на Стадион Поморие.

      През цялото първо полувреме отбора на ФК “Тунджа” води с резултат 0:1.В края на второто полувреме отбора на ОФК “Поморие” изравни резултата с 1:1,след удар на дошлия на проби Абделазис Ипранем.

  5. Анонимен казва:

    pomorie-tundjd,utre.

  6. Анонимен казва:

    Еее само глупости се пишат тук каква била тая контрола ами 1-ва бе глупак нормално е да е с по слаб отбор има планирани и със силни състави. Другия никой не се интересувал от наши играчи и като вземат някой какво ще спечели отбора или публиката НИЩО. Вземете да ходите на мачовете да попеете малко за отбора не само да се правите на умници от вкъщи ТАШАЦИ.

    • Анонимен казва:

      Така е, а 5:2 не е слаба контрола. Нека да не забравяме, че се търси и нов вратр. А най-лошото е наистина, глупоста, за един отбор се съди дали е добър по това, дали на полу сезено ще му изкупят футболистите. А, какво ще прави после, когато започне шампионата … Пълни глупости. А редом с тази простотия е и липсата на фенове по стадиона, а тези които са там пук незнаят защо са там. Аз лично нито веднъж не съм чул феновете да пеят и скандират в подкрепа на отбора, дори и след като много кратно съм ги подтиквал към това. Никой не ви кара да се заврщате към 30-40 години от родния футбол, когато боищата по стадионите е било нещо нормално, нито някой ви кара да се равнявате с Сектор Б,Г, Трибуна Бесика, Бултрасите, А ПРОСТО ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШИЯ ОТБОР. На бързо забравихте, че 2 седмици преди началото на шампионата в навечерието на юбилея, клуба остана в небитието. Забравихте и започнахте пак ъкъл да давате. Започнете да правите това което се изисква от един фен и чак когато заслужите правото да се наричате фенове, започнте да ръсите ъкъл.

  7. anonimen казва:

    Kolkoto i da gledat polza nqma da ima.Gleda se nesto koeto se razbira-vsicko drugo e stoiki i gubene na vreme.

  8. anonimen казва:

    Dvama futbolisti ot Roz.Dolina sa podpisali dogovori s Botev-Vratsa i Burgas-Grigor Georgiev i Emil Ra4ev.Koga nqkoi ste se zainteresuva ot na6i futbolisti?Otgovora e nikoga-s vrati4ki i kvadrat4e,kolkoto da se izpotim nqma da stane,no pak ste se raz4ita na sadiiska pomo6t.

    • Анонимен казва:

      duhai

    • Анонимен казва:

      А от каде знаеш, че не са. Защото не го пише в този сайт ли? Защо според теб клуба търси нов вратар? А когато започне сезона с момчетата от игрищата между блоковите игрища ли, ще се играе?

  9. Anonimen казва:

    Abe Jelson,abe Stan4o kakvaja tazi kontrola.Sre6tu tazi detska gradina kakvo vidjaxte.Terena stana na niva.Tova ne go li pomislixte.I o6te ne6to s malki vrati4ki Futbol ne se pravi. No toi e mlad trenior,6te se nau4i.

  10. Анонимен казва:

    Naistina ot Emin i Krari Dimo e 100 pati po-dobar.Kade e sega Dimo?

  11. Анонимен казва:

    Намерете по най -бързия начни димо от сливен или друг вратар

    • Анонимен казва:

      Емин е много добър вратар,спрете да се правите на разбиратели,ами да напълним стадиона слрещу Розова Долина.

  12. Анонимен казва:

    Koi beshe v4era na vratata na Qmbol?

  13. Анонимен казва:

    Za kontrola e idealno, no si tryabva nov vratar, to tochno sega da se nameri

  14. Анонимен казва:

    Тези Карнобат в коя група играят! Ха ха ха

  15. Анонимен казва:

    Daite podrobnosti.

    • Анонимен казва:

      Ямбол поведе 5-0 още първото полувреме, в 43-44 мин. гостите реализираха от наказателен удар за 5-1. Второто полувреме имаше доста смени и в двата отбора и терена много се разкаля… Ямбол изтърва някои хубави положения…имаше и отменен гол заради засада, към края на мача Карнобат вкараха още един, а в последната минута и за нашите имаше наказателен удар, но го изтърваха… това е с няколко думи… :)

    • Анонимен казва:

      пак пулна липса на журналистическа компетентност, пише се сам общи работи в скапаната статия.

  16. anonimen казва:

    Sastavi i golmaistori?

Остави коментар