Ямболлията Мирослав Иванов направи  вероятно най-добрия подарък за феновете на ямболския футбол.За стогодишнината от организираното съществуване на футболната игра в града ни Мирослав пусна в  интернетпространството сайта http://tundja1915.free.bg Ето какво пише той  до редакцията на Ямбол спорт:

 

-„Здравейте, на 17 март се навършват 100 години от официалния футбол в града. Аз направих сайт свързан с историята ни от самото основаване на клуба, в момента съм се ограничил само до ключовите моменти. Надявам се, че когато пишете статия по случай юбилея ще споменете и значимите факти, а именно, че ние сме не само част от историята на местния футбол, а част от професионалния футбол в България. Сайта, който направих аз е  е http://tundja1915.free.bg .”

Не познаваме лично Миро,но искаме да го поздравим,като не пестим аплаузите за делото му.Респект Миро!

 

 

7 коментара

  1. anonimen казва:

    I to sega6noto upravlenie napravo cafnalo ta varzalo.

  2. anonimen казва:

    Kakvi100 godini,posledite 20-25 godini ni nqma na kartata,s malki problqsaci za po edna godina,a profesionalen futbol ne e imalo ot 21 godini,taka ce kakvi 100 godini,do predi 4-5 godini Bolqrovo,Straldja i Zimnica ni bieha vie ubilei ste praznuvate.

    • Анонимен казва:

      lapai,i se potapqi-bokluk mrasen,4ervei,parazit,mikrob

    • Анонимен казва:

      това, че клуба е бил репресиран и продължава да е репресиран от правителствата 06.1923, Славов и Чолаков , това, че клуба е бил закриван както заради: първата световна война така и от държавното правителство след преврата на 09.1923, така и от некъдърно оправление (Зафитов, Илиев), от кога не сме били в Б-група и каквото и още да говориш и да се напъваш, няма значение, защото това е историята и с всеки ред ти я потвърждаваш, а ти и твоя клуб каде бяхте когато тунджата е полагала основите на онова дето го наричат професионален футбол.

  3. Футболен фен казва:

    Това със сайта е много добре, дано Общината се сети, че има футбол в Ямбол и да довърши трибуната и да се направи ремонт на стадиона. Не може отбор от областен град, който навършва век и има традиции, да тъне в такава мизерия откъм база!

Остави коментар