Играха се мачовете от 7мия кръг в първенството на аматьорска лига по футзал Диана Кабел/Оптинет.Ето и резултатите:

Трета смяна-Атлетико-9:0-шампионите от трета смяна са безспорно по-добрия отбор,но трябва да се каже ,че разликата в резултата не показва съотношението на силите на терена.Атлетико създадоха немалко положения ,но ги пропуснаха.Третосменниците пък продължават да са изключително ефективни пред гола .

Лос Ямболис Галакси-Язаки-1:9- тимът на Язаки отново направи добър мач-игра комбинативно,раздвижено и здраво в защита.Галактичните имат нелоши изпълнители в редиците си ,но им трябва правилната тактика и опит като отбор.

Зорница-Ел Класик-2:13-ясно беше ,че младоците от Зорница няма какво да противопоставят на такъв силен съперник ,но пък се получи приятен за гледане мач.За Ел Класик всичко е казано ,а Зорница определено има момчета с качества в редиците си.

Локомотив-Силма60—7:2-Локото направи най-силния си мач и заслужено спечели.Този отбор досега имаше малшанс в доста от мачовете си.Сега обаче успя да играе с огромно настроение и на практика на железничарите им се получаваше всичко.Силма60 играха добре,но допуснаха леки голове,а освен това направиха и няколко сериозни пропуски от чисти ситуации.

Изгрев-Куците мечета-0:13-мечетата се събудиха и спечелиха с голяма разрлика.За Изгрев обаче само аплаузи-момчетата от отбора играха с желание и ако имаха по-правилно тактическо подреждане ,нямаше да инкасират такава загуба.Отборът е симпатичен,а пък мечетата имат потенциал за челно класиране,досега обаче са непостоянни в изявите си.

Братя Прошляк-Младоците-13:9-по-малко старание в защита и логично много голове паднаха в този мач.Силната селекция на братята си беше фаворит и очаквано спечели.В много дълги периози от мача обаче Младоците показаха зъби и качества.

Межда-Легионерите-4:1-Межда умеят да правят добър футзал-играят с едно докосване,вземат правилни решения,бързо се прегрупират-отбор са и спечелиха срещу много организиран съперник.Легионерите стояха добре на терена,бориха се здраво и заслужават само добри думи за изявите си.

Мит България-Голдерс-4:8-още една победа на златните ,която показва ,2„че отборът върви в правилна посока.Тимът има качества и потенциал и играе интересен футбол.Митк България не успяха да се организират и да направят играта си .

 

26 коментара

  1. Анонимен казва:

    qzaki da sabirat po 20 lv i da gi davat na lokoto , ina4e 6te gledat purvata grupa po DTV :D

  2. Анонимен казва:

    ave hora za6to se zablijdati tiq piqnki ot Lokoto kak 6te biqt All steps 6te gi ma4kat tiq piqnki!!

  3. язаки-Борислав казва:

    Язаки има последен мач с Атлетико,който не се знае как ще заварши.А вав втория етап,в коя шестица ще играе Язаки,крайното класиране ще покаже.

  4. 123 казва:

    Аман от простотията в нашия град. Аз пък се надявам момчетата от Локомотив и Алл степс да направят 1 хубав и коректен мач пък нека по – добрия победи.Вие сте егати хората и бас хващам че никой от Алл степс или Локомотив не пише тия коментари а само някои комплексари който въобще не играят ,а само всяват връжда между играчите.

  5. Анонимен казва:

    Mejda mi haresaha tozi mach…ne ritaha i vikaha..a igraha hubav futbol..admiracii za tova pylnoto momche,koeto vkara 4 gola…

  6. Анонимен казва:

    kak 6te biqt all steps tanciorite 6te gi ma4kat tez Lokoto sa piqnki i All steps 6te gi pravi o6te pove4e piqni :)

  7. Анонимен казва:

    Abe gledam otbora lokoto 4e postoqnno pi6at 4e 6te biqt, biqt lo6o are da va vidim kakvo 6te pravite sre6tu All-steps!!!!

Остави коментар