Футболистите на Тунджа1915 се събраха за първа тренировка  в хода на подготовката си за пролетния дял на шампионата в югоизточната В аматьорска футболна група.Цялото налично войнство бе налице с изключение на претърпелия операция халф Динко Дерменджиев и вратаря Даниел Желев ,който премина в отбора на Поморие.Преди пролетните мачове Тунджа1915 заема 6тото място в класирането ,а отборът впечатли специалистите  със стойностни игри.Засега е ясно ,че подготовката ще протича при домашни условия,а в събота от 13 часа на градския стадион ще е първата контрола-Тунджа1915 се изправя срещу състава на Карнобат.Отборът е с покана за участие в турнира за  Купата на Поморие.Предвиждат се и още няколко контроли,за да е съставът в добро състояние преди  старта на първенството на третия ешелон.В първия мач от пролетния дял на първенството Тунджа1915 приема на 28ми февруари Розова долина от Казанлък.

 

26 коментара

  1. anonimen казва:

    Na nqkoi ot vas qsno li mu e kakvo zna4i otdavane na stadiona na koncesiq?

  2. anonimen казва:

    Ami kato ne e zaradi parite za6to otide v Sozopol,a ne si stoq da igrae v Qmbol.

  3. anonimen казва:

    Kvo go komentirate toq kav futbolist e toa Stamba li e i toi e unikalen nekadarnik.

  4. anonimen казва:

    Na-ha-na,Stanimir bil otkazal na Sozopol,istinata e druga 4e Sozopol se otkaza ot nego.Ti kato 4ovek bili se otkazal da polu4ava6 3-4 pati po malko pari kato vaznagrajdenie.

  5. Анонимен казва:

    Момче

  6. Анонимен казва:

    Дайте предложение за монче,което ще ср навие да варди и е добър?

  7. Анонимен казва:

    Вземете някоя юношка да играе бе пускайте го някоя друга минута да им стане ясен малко бързия футбол… СТАНЧО не ми ги обирай от дискотеките тея пиянки ами вземи някое момче да свикне малко с обстановката.. нека се чуем ,че и ние имаме деца излезли от Ямбол в професионалния футбол. Вземи се в ръце малко

  8. anonimen казва:

    Saglasen sam samo 4e ob6tinata trqbva da opravi stadiona zaedno oba4e s rakovodstvoto na kluba da otdelqt sredstva,ne sam saglasen oba4e 4e 4olakov e vinoven 4e ne igrahme v B grupa.Az mislq 4e nai-dobre e na parvo vreme da se podmeni trevnoto pokritie,a kato ima tribuna tq trqbva da se palne,za da stane tova trqbva otbora da pokaje ka4estvena produkciq.ako ob6tinata ti napravi stadiona,i ti dava sredstva za izdrajka na futbola v grada,to togava nqma da ima nujda ot prezidenti i drugi takiva koito da pomagat v izdrajkata na kluba.

    • Анонимен казва:

      Za slucheya s posledniya ni shans za b-grupa, znache prosto ne si zapoznat, zapoznai se, posle izkazvai mneniya. Stadiona e obshtinski, a ne na konsesiya, tyahna grija e, grajdanite na grada da se chuvstvat dobre, zashto inuche go razbiha, a ako neiskat da si svursht rabotata, da go dadut na konsesiya. Terena, da kakto nashiya taka i tezi na klubovete iska update, primerno Gerena. A za kachestvenata produkciya tryabva zdrava rabota 5-6 godini.

  9. anonimen казва:

    Dano prez vtoriq sezon da gledame po hubavi ma4ove,a ne pak da raz4itame na sadiite.

  10. anonimen казва:

    Nali otbora ima rakovodstvo neka to da se pogriji za sastoqnieto na klubniq ni stadion.

    • Анонимен казва:

      еми нека от общината в лицето на Славов, спрът да бягато от отговорност, стадиона е общински, общината разбива трибуната, няма значение кой точно, а единствено колективно, защото такова нещо не се прави еднолично, та те я разбиха те да я оправят. Пари има. За толкова години каквото и да са правили, да не могат да заделят 300 000ЛВ, не е сериозно. СТАДИОНА Е ОБЩИНСКИ И ОБЩИНАТА НЕИСКА ДА ГО ДАВА НА КОНСЕСИЯ. А ВИЕ КОЙТО И ДА СТЕ ИЛИ КОИТО ДА СТЕ, АКО ПРАВИТЕ ДОБРОВОЛНИ РЕМОНТИ НА ЧУЖДИ ОБЕКТИ, ДАЙТЕ МИ КОРДЕНАТИ, ЩЕ СМЕНЯМ ПЛОЧКИТЕ В БАНЯТА МИ.

      • Анонимен казва:

        Айде стига глупости не давала общината стадиона на концесия че то някой искал ли го е ? Искаме трибуна терен няма лошо ама трябва някой да я пълни тая трибуна и да има сигурност че поне 5 години отбора ще има стабилен спонсор с някакви гаранции от къде ще идват парите. Ако общината ще плаща целия масраф тогава за какво са им разни цигани селяни и други кандидати за слава президенти ???

        • Анонимен казва:

          Shte spra da zadulbavam temata, samo mi kaji edna sreshta, kotato Slavov e priel ot 2012 do sega.

          • Анонимен казва:

            Ами то някой трябва да му я предложи да си запише час все пак той е кмета. Ако някой си мисли че кмета ще се сети за него щото бил президент на ФК дълбоко се лъже този които има зор той ще стои пред вратата на другия. Разберете че в цял свят футбола се издържа от богати хора с име в обществото .

  11. Анонимен казва:

    Ako trqbva da se nasrochi sre6ta s kmeta taka nemoje da prodaljava nikakvo otno6enie kam futbola v grada.

    • Анонимен казва:

      то срещи има насрочени от както Галин беше президент. Славов Чолаков и сие, са анти футболна коалиция.

    • Анонимен казва:

      Какво стана като от БФС ни подари участие в Б-група, Чолаков каза „Не, пари за футбол няма.“

  12. Анонимен казва:

    novi popalneniq 6te ima li ob6tinata e kraino vreme da pomogne za futbola v grada idva i yobileq kak moje takava nezainteresovanost.

    • Футболен фен казва:

      Общината е длъжна да помогне, най-вече чрез подобряване на базата, като се изгради Централната трибуна, но те гледат да унищожат футбола и всеки спорт без баскетбола, а може на всички да помагат! Да кандидатстват по някой европроект и да издигнат трибуната, защо не го правят???

  13. anonimen казва:

    Te i drugi iskat da se mahnat,no nikoi ne gi iska.4eta 4e 6-ma futbolisti ot Rozova dolina,otbor s na6ite to4ki,ima trima igra4i s dogovori s otbori ot B grupa i imat trima koito sa na probi.A na6ite gi iskat ot Boqdjik i Inzovo.A Dinko nqma da se varne zaradi korektnoto otno6enie kam nego sled kontuziqta mu.

    • Анонимен казва:

      A Stanimir, ne otkaza li na Sozopol, a nyamahme li pokaneni, za nacionalnoiya za amatuori, golemi fenove ste, debnete da stane greshka i zapochvate da pluete. Kolko ot vas sa redovni na stadiona, A za Dinko, ako e vyarno, jalko, toi igrae s jelanie, az nyama da zabravya, kak vlezna bolen s temperatura i ne se vurna na skameikata, do kato ne vkara gol.

Остави коментар