Много важен мач идва за баскетболистите на Ямбол.Утре от 18 часа в зала „Диана” гостува  силната селекция на варненския Черно море Порт.Варненци идват със самочувствието на бронзов медалист от последното държавно първенство,направиха и много силна селекция  и сега са в Ямбол със самочувствието на фаворит за мача.На тях и техния треньор Деян Баич им е ясно ,че в зала Диана се  играе много трудно и варненци ще излязат пределно мобилизирани за мача.тимът от крайморския клуб направи тази вечер и тренировка в зала Диана ,на която гостите демонстрираха завидно самочувствие и в неофициален разговор с хора от нашия екип споделиха ,че идват за победата в зала Диана.В ямболския лагер се готвиха нормално за мача.В отбора няма здравословни проблеми и всички от тима ще бъдат на разположение на треньора Юлиян Радионов.Очакванията са ямболската селекция да изиграе мача на добро ниво,да реализира потенциала си и да ограничи силните страни на варненци.Очакванията са да се получи много качествен и особено осорван сблъсък защото по традиция в последните години сблъсъците между Ямбол и тима на Варна крият особен емоционален заряд.Очакванията са и за хиляди по трибуните на зала Диана ,които да импулсират любимия отбор за максимално добри изяви.

 

 

39 коментара

  1. Зрител казва:

    Име: Орлин Николов
    Категория: Национална (България)
    Рождена дата: 16-09-1968,роден в гр.Варна,….как става така че съдия от Варна свири на Черно море в Ямбол,не казвам че момчетата от Варна не си заслужиха победата,но съдиите през цялото време показваха демонстративно кой ще победи за радост на Папазов и Варчев.Време е и да се каже кой е треньор на Ямбол,не може в зала Диана водещия се за треньор Радионов да се е свил в ьгъла на залата,а Чолаков да стои на пейката и да гледа сейр,в същото време един сръбски анонимник,треньор на Варна се разхождаше между съдийската маса и пейката на Варна и непрекъснато контактуваше със съдиите.

  2. Калоян казва:

    Хора стегнете се малко! Цяла България е пълна с такива като вас! Това е отбора на Ямбол и трябва да го подкрепяте не само като побеждава! Единствено Стойо е в отбора заради баща си. Всеки един друг има качества и само Ю.Радионов е виновен за загубите,защото не знае как да използва състезателите си. Аз лично не мога да преценя играта на Милен Костов, защото не му дават достатъчно време,но това не значи,че не може да играе! Как преценявате тогава,че ако разнася пица ще е по-добре?! Без коментар за такива малоумни изказвания на хора които не разбират от баскетбол. Андрей също заслужава повече шанс.

    • феноменален казва:

      ти нормален ли си , гледа ли днешния мач , следиш ли отбора в последната 1-2 годни ? Ние НЯМАМЕ НИКАКВА тактика ,и отработени комбинации , защитата ни е хаос а нападението е безидейно , да не говорим за комичните ситуации с крачките ()поне 4-5 пъти днес имаше ги и на мача с Левски ), и смешен е факта ,че едва не се сбиха трима наши играчи за овладяване на една топка в нашето подкошие та те не могат да се разберат ! Е кой е виновен за това леля Гичка чистачката ли ? Айде стига с тоя треньорски експеримент !

      • Калоян казва:

        За това е виновен единствено треньорът ,но не може да обиждате и обвинявате играчите!

        • Джордан казва:

          А играчите защо да не ги обвиняваме? Да не би да играят на доброволни начала? Щом взимат заплати и са част от отбора трябва да могат да носят отговорност!

    • Анонимен казва:

      ходи се прегледай!

    • Джордан казва:

      Радионов да си подаде веднага оставката и то без обяснения/извинения! Стига с тези експерименти. Ямбол не е начално училище за треньори!

  3. Yambol fan казва:

    До Ултрас Кукорево коментара ти е уникален всичко което исках да кажа го има в твоето невероятно коментарче браво.И само едно да допълня г-н Иван Чолаков много е селско да седите на пейката и при прекъсване вие да чертаете на играчите какво да правят при условие че Радионов е треньор,жалко е нямате уважение към момчето и това говори за вашата култура у възпитание.

  4. Анонимен казва:

    Кво стана, чух че поне финал тази година……на белот!

  5. Анонимен казва:

    Аз пък си мисля че играчите не са това за което ги мисли публиката.И виновен става треньорът.Че да не е магьосник? Дурчев, зведата единствено хвърля от тройката, ако има ден е голяма работа, ако не е жалък.Динко игра щото днес центровете на Варна спаха.Това не е отбор, това е сбор от играчи…

  6. Анонимен казва:

    Съжалявам но… разкарайте Радионов от треньорския пост веднага ! Та ние нямаме никаква тактика , нито идея каква да правим в нападение , да не говорим за катастрофалната ни защита ! Сменете треньора моите уважения за Юли но той няма качествата за треньор ! Нямам повече намерение да гледам наш мач , не и с тази жалка игра и с този треньор ! И още нещо – Стойо да се разкара , и Иван Тенев може и да има някакви качества но не става за баскетбол !

    • Ултрас Кукорево казва:

      Оставка на Юли! И да се изгонят веднага от отбора:

      1. Стойо Чолаков /татиното синче – пълен нещастник – защо трябва да играе и взима заплата толкова години?!? Като е толкова добър, защото за това време не го поискаха в някой друг отбор? Даже на времето Анреан Илчев направи трансфер!!! Стойо марш от отбора нещастник!

      2. Тенев – няма качества и физически данни да играе играта баскетбол.Да се пробва в някой друг спорт.

      3. Звездата Милен Костов – ей позьор за какво се върна в Ямбол?!? Да караш на заплатка ли? Ходи да разнясаш пици в САЩ! Със сигурност по-добре ще се справяш смешник прост.

      Евала на Лейзър, Карун и в този мач специално на Динко. Раздадаха се момчетата, до колкото имаха възможност, нищо, че са наемници. До къде стигнахме – наемниците да остават душата си на паркета, а нашите ямболски хрантутници да разхождат потниците, като най-долните мърди!

      Тони Бърнас беше много зле, но се случва на всеки да не направи мач. Сигурен съм, че той ще се реваншира в бъдещите важни сблъсъци. На Мартин му трябва време, така че и него не можем да го съдим.

      Г-н Ревански,
      Уволнете Юли и намерете 1 нормален треньор. До кога ще търпите парите Ви да се харчат така безцелно и отбора да играе без никаква тактика?

  7. FOAK казва:

    Страшен мач изиграхме ! Страхотен треньор! Порязват ни отвсякъде, но нашия си седи мирен и кротък да не нещо да му направят. Юли направи невероятни прекъсвания точно на време! Браво!!! Карун и Лейзър играха до последно другите се покриха !

  8. Митко казва:

    Юли веднага трябва да си подаде оставката. Не може с такива играчи отбора да играе по този начин! Кой ги тренира тези играчи и кой носи отговорността? В един мач ги води Чолака, а в друг Юли ?!?!? Оставка на Юли и да се търси нов треньор. Тъкмно има 1 месец до купата, за да свикнат играчите с промените. Юли отиди си с достойнство! Ямбол не е училище за треньори! Уважаваме те като играч, дал си много на отбора, но като треньор трябва да понатрупаш малко опит преди да водиш отбор в НБЛ!

  9. Ултрас Кукорево казва:

    Какви гларуси са Черно море бе? Те са едни прости еклери!

    • Анонимен казва:

      много си тъп Саше!За твоя информация еклери се вика единствено на футболният отбор Черно море като си има причина за това (и е измислица историята за яденето на еклери), дори нямат нищо двата клуба, а баскетболистите са били във времето „студенти“, „бири“ и най-вече „моряци“ но никога гларуси.Това название е по-популярно по-скоро в Бургас а ма де да знае автора, чувал е една думичка, харесала му и я ползва.Ама не на място! Да се тъп се случва ама ако и се натискаш да го показваш значи си извънредно тъп!

    • bg basket казва:

      ot kokorefo li si me piddal

  10. Анонимен казва:

    ако ти харесва повече гледай на запис.Ако не ти е много гадно може и директно :)

  11. GEORGI казва:

    Записа от колко часа ще е ?

  12. geori казва:

    Ще дават ли мача на живо по телевизия“Дияна кабел“ или кога на запис. Затова харесваме тази телевизия.

Остави коментар