Футболистите на Тунджа1915  ще  участват в много силния предсезонен турнир Pomorie cup.Турнирът ще продължи  една седмица-започва на 7ми февруари и завършва на 14.Ямболската селекция ще има възможността да премери сили с много силни съперници.В предварителната  си група Тунджа 1915 е заедно с отборите наЛокомотив/Пловдив и Черноморец/Бургас.С бургазлии мачът е  на 10ти февруари,на 12ти  февруари съперник ще е първодивизионния Локомотив,а след това  ,с оглед на постигнатите резултати ямболският тим ще играе още един мач за окончателното определяне на класирането.Както вече съобщихме подготовката на  Тунджа1915 ще стартира   в понеделник-тогава в 14 часа  на градския стадион за първа тренировка се събира ямболската селекция.Освен мачовете за Pomorie cup се договарят още няколко проверки  на ямболския тим.Първенството на В групата се подновява в края на идващия месец-тогава на 28ми февруари Тунджа1915 ще приеме на градския стадион  Розова долина от Казанлък.

 

 

22 коментара

  1. anonimen казва:

    Nikoi ne komentira kacestvata na Stanco ili Ivanov kato futbolisti,no tuk stava vapros dali imat nujnite kacestva da badat treniori.I poneje iskasn da polzvame google,izpolzvah go i zabelqzvam ce licenzirani treniori s takiva imena ne sashtestvuvat.

  2. Анонимен казва:

    taka sme nie qmbolii she plueme vs deto doide ot texnite momcheta kakvi selqni sme vs vkarvam v tova chislo selskoto ni misline ni provalq v basket i futbol razberete i tazi zloba zloba dalboka tova ni provalq v sportnite sredi a i pluete xora kato ivanov naprimer ili sega stancho kadeto ot 100 godini imame nekolko malko doblijili se do tqxnoto nivo naprimer otvoarqite i proverqite xorata po chesto v tozi google za da ne se izlagate tolkova

  3. anonimen казва:

    Ne ni e vkaral Stan4o,a popalvame dupkata ostavena ot Dunav-Ruse,za6toto serioznite klubove imat programa za podgotovka,koqto vklu4va i kalendar s kontrolni sre6ti podgotvena predi Nova godina i tqhnite dati sa zaeti i taka pribqgvat do na6ite uslugi za6toto nqma drugi svobodni.Za6to ne pokanqt Fk,,Burgas,Nesebar ili pak Spartak-Varna-mnogo prosto te sa zaeti.

    • Анонимен казва:

      Да да, може да да се попълва дупка, ама не е като контроли с местните села нали. там ще се играе с отбори с авторитет, а не с оплътняващи си времето момчета и мъже, между сеидбата и клането на прасета. Да то всеки иска неговия клуб да е в шампионска лига, но нека като фенове да се концентрираме към това което може да се направи, а именно – да изискаме от общината и кмета да завършат дълго чаканата трибуна. Да сложат козерка, пластмасови седалки и тоалетни. А дали от толкова отбора в Б и В групите все неможаха да се намърдат на този турнир, което не е като да играеш някаква си поредица от контроли.

  4. anonimen казва:

    Nqkolko tronki ste podsilqt Tundja

  5. Анонимен казва:

    Shte ima li novi popylneniq v otbora za vtoriq polusezon,nqkoi ako znae da kaje

  6. Анонимен казва:

    Станчо е много подходящ за Ямбол,Каквато е организацията на отбора,такъв и ние треньора.Смях Голям

  7. anonimen казва:

    DOMAKINA NA OTBORA TRQBVA DA PERE EKIPA,A NE DA U4I FUTBOLISTITE DA IGRAQT.TO KATO 6TE E DOMAKIN TRENIOR,PO DOBRE DA E TAGAR4ETO-6TE MU KUPQT RAKIIKA,A NA STAN4O-ZAPLATA,PATNI.PREMIQ.

  8. anonimen казва:

    Dnes na kontrolata mejdu Cernomorec i Sozopol se poiaivi i nasnia menidjar Stanco Conev,poiavata mu predizvika dosta ironicni podmiatania i komentari mejdu horata ot futbolnoto saslovie prisastvali na maca.Vsicki ni se podigravat ce Tundja se rakovodi ot hora nekompetentni i nepoznavasti materiqta,satvoriavasti glupost sled glupost.

    • Анонимен казва:

      абе хайде стига сте се чудели как да злоратсвате, не бъдете кратко паметни и небалагодарни. Вие като фенове на клуба, какво сте замислили за юбилея. Колко от вас на мачовете до сега са пеели и скандирали в подкрепа на отбора, колко от вас си направиха шалове на клуба, колко от вас си направиха и знамена, колко трансперанти опънахте в подкрепа на отбора и в несъгласие на ръководството на илия и общината. Вие сте много зле, на вас все другите са ви длъжни, нека да ви припомня когато разни хора хленчеха, че искали от 3 години шалове на клуба, но нямали от каде да си клупят и когато организирах всичко какво стана: „те от ръководството трябва да ни дадът шалове“ „и аз искам шал, ама трябва ли да плащам“ а и на идея си нямате каква голяма част от до скоро хленчещите се покриха като мишоци. Нека да си спомним и какво стана с клуба в навечерието на юбилея, след 2 години кражби, лъжи и ното лев заплата на никой илия , взе 20 000лв няколко седмици преди края на сезона от кметицата и искаше 100 000лв за да продаде клуба, след като разбра, че няма да го огрее избяга и остави клуба на произвола на съдбата и кой го спаси – Петков, а вие пак му ядете краката, кой ни вкара на този турнир Цонев, а вие и на него ядете краката. Вие вие като фенове какво направихте ? КАКВО? ЧЕ АЗ В МЕЖДУ УЧИЛИЩНИТЕ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ СЪМ ВИЖДАЛ ПО-ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ.

  9. Анонимен казва:

    Kade shte hodim s tiq nekadarnici je4ev staninir di4ev

  10. Анонимен казва:

    КОЛЕВ И ЦЯЛАТА ВИ МЕДИЙКА – ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ СВРЪХ НЕКОМПЕТЕНТНИ, ЖАЛКИ И НЕВЕЖИ, ПОНЕЖЕ ЧОВЕК ВСЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПОДТИКВА ДА СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА, ДАТАТА НА ОСНОВАВАНЕТО НА ТУНДЖА 1915 Е 17.03.1915. ТОЕСТ НА 17.03.2015 Е ЮБИЛЕЯ НА ЯМБОЛСКИЯ ФУТБОЛ. НА 17.03.2015 ТУНДЖА 1915 СТАВА НА 100 ГОДИНИ.
    АКО СЪМ ВИ ЗАТРУДНИЛ ЕТО ВИ ГО И ОЛЕСНЕНО:
    ТУНДЖА 1915 Е ФУТБОЛНИЯ ГРАДСКИ КЛУБ
    ДАТАТА НА ОСНОВАВАНЕ Е 17.03.1915Г.
    2015 – 1915 = 100
    ТОЕСТ НА 17.03.2015 ЩЕ СТАНЕ НА 100 ГОДИНИ. СТО ГОДИНИ Е 1 ВЕК, КОЕТО ОЗНАЧАВА, 1 ВЕК ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ В ГРАДА И ДЪРЖАВАТА НИ.
    .
    ЕТО ВИ И ТОЗИ САЙТ КАДЕТО ЩЕ НАМЕРИТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВЕКОВНА ИСТОРИЯ – TUNDJA1915.FREE.BG

  11. Анонимен казва:

    Абе вас защо, човек все трябва да ви подтиква за да си свършите работата : yambolsport.net/2015/01/14/tundja1915-zapochva-s-rozite-na-28fevruari/comment-page-1/#comment-65177

  12. Анонимен казва:

    най-накрая бе другарьо Колев, най-накрая и ти го разбра !!!

    • Анонимен казва:

      А бе педерастчета-що да пише за нещо ,което е след близо месец.Вие сте луди и прости миризливи гейченца

      • Анонимен казва:

        Уроде, защото цяла България прописа за него, само тази скапана селска медия се прави на тешка!!! мамицата ви непорофисионална!!!

      • Анонимен казва:

        а колко има до началото на сезона, защо има статия за него тогава, просто цялата ви жалка медийка със статут на селски сайт е пулна с некомпитентни, неамбициозни, невежи, целящи единствено да си цуцат заплатката, а за спортния живот в областа „майната му“

        • ddd казва:

          на 28.02.започват

        • Футболен фен казва:

          Той нищо не пише за футбола навреме, закъснели статии, в които понякога има и грешна информация, ама преди всеки двубой на баскетболния анти-отбор пише в заглавието „Всички на мач!“ и си мисли, че целият Ямбол са фенове на това тимче, а то няма и 10% в града да са за БК Ямбол.

Остави коментар