Баскетболистите на Ямбол-Тони Бърнас и Тейлър Лейзър са сред най-успешните играчи в НБЛ.Тяхната класа не подлежи на съмнение и са любимци на ямболските фенове.В класацията на най-авторитетния български баскетболен сайт-www.bgbasket.com   двамата чуждестранни играчи влизат във всички топ 5 класация.При реализаторите  Тони Бърнас е трети със средно 17.8 точки на мач,а  Тейлър Лейзър е  четвърти със 17.4.При борците в подкошията Тони е втори с овладени средно по 9.6точки на мач,при майсторите на завършващото подаване Тейлър е трети  с по 5.5 асистенции.В класацията за най-полезни играчи тони е първи с коефициент от 22.4,а тейлър е трети с 19.5 пункта.

Нека припомним ,че в събота предстои  гостуване на Ямбол в Бургас и се очаква там Тони и Тейлър пак да бъдат на висота и да помогнат на тима да запише втора поредна победа-след като в миналия кръг играха силно срещу столичния Левски.

 

 

18 коментара

  1. Ултрас Кукорево казва:

    Титлата ееее вввввввв ЯМБОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

  2. 123 казва:

    Днес е интересно да се отбележи , че и 12-тимата играча са отбелязали точки, не знам дали се е случвало някога. И по коефицент Говедаров излиза най-безполезен от всичките :D Другата събота ще си проличи има ли напредък…

  3. Ултрас Кукорево казва:

    Следващия кръг ще шибаме еклерите с 20+ точки като тренировка за титлата!

  4. Анонимен казва:

    абе големи разбирачи сте всички а дори не знаете, че се казва Павлин Иванов, а не Павел Иванов.Ама карай да върви, важносто е всички да сме куул онлайн!Да ви таковам във феновете!

    • Анонимен казва:

      :D :D В този сайт е пълно с олигофрени!!! Като поправяш някой поне бъди сигурен, че си прав! хахаххахахаахххаххахаа Ебаси малоумника си.

  5. A1 казва:

    Всички наши юноши който са избягали в други отбори за пари да взимат пример от това момче!!!

    sportal.bg/video.php?video=73060

    • sssс казва:

      s tazi razlika che pavel ivanov ot 7 godini igrae redovno v levski a nashite iunoshi tyrkat peikata i ne im davat dori po 5 min na mach

      • тихомир казва:

        играе редовно, ама друг път.отбор като левски играе с голяма ротация и много и непрекъснати смени за да поддържат ниво…..което означава по-малко игрови минути точно за играчи като него.а иначе адмирации за момчето.

  6. A1 казва:

    Всички наши юноши който са избягали в други отбори за пари да взимат пример от това момче!!!

Остави коментар