Утре баскетболистите на Ямбол  излизат в последен за календарната година шампионатен мач срещу шампиона Левски.

Ямболският състав се готви с амбиция  за предстоящия сблъсък и ще търси  доброто представяне пред очакваните пълни трибуни.Двубоят започва от 18 часа в зала Диана.Ясен е съдийския наряд за срещата-Владко Цеков,Милен Атанасов и Татяна Вълчева ще ръководят сблъсъка на Ямбол с шампиона.В последните дни усилено се говори за големите проблеми на Левски,но отборът играе силно в държавното първенство.Тимът вече се раздели с една от звездите си Христо Захариев,знае се ,че Станимир Маринов и Димитър Димитров почти сигурно ще напуснат синия клуб.Капитанът Павел Иванов също вероятно сменя клубната принадлежност.Всичко това обаче не означава,че сините   са по-слаби-напротив –очаквано е да  бъдат още по-мотивирани и надъхани за победа край Тунджа.Важно е да се абстрахираме от проблемите на противника-важно е тимът на Юли Радионов да се настрои за битката в зала Диана и да реализира потенциала си.Вероятно с екипа на Ямбол ще се появи отново Мартин Дурчев.Обичаният  от местните фенове топ-реализатор се очаква да е обединяващата фигура в тима,който да съумее да материализира и усилията на съотборниците си на терена.

 

 

17 коментара

  1. 1914 казва:

    ЛЕВСКИ СОФИЯ ДОКРАЙ!

  2. аха казва:

    Някой който е гледал мача,да ми обясни как срещу 9 играчи на Левски,на 25 минута вече имаме…изгонени 3-ма за 5 фала…не разбирам,толкова ли слабо играем в защита….

    • Зрител казва:

      Мисля че мога да ти обясня,първата четвърт като стана 23-3 за Ямбол и Владко Цеков започна да свири фалове за неправилно дишане на нашите баскетболисти,.

      • аха казва:

        Абе дойде ми на ум,че съдиите са искали да изравнят мача…ама мислих че „Ревльото“ реве само след мачовете,а той е ревал в съдийската стая и преди мача.А по време на мача имаше ли ред сълзи, ред сополи!

        • Зрител казва:

          Не,сълзи нямаше,още преди мача неговия приятел левскар от Ямбол,мисля че се казва Митьо го плю,псува и Тити беше много кротък,а и нямаше за какво да скача съдиите свириха 70 на 30 в полза на Левски,просто Левски се разпада и момчетата които са все още в отбора заслужават поздравления.

  3. Фен казва:

    БРАВО МОМЧЕТА 81-66

  4. аха казва:

    Направо ме е срам, от двете загуби от Берое,като гледам че вчера Балкан са ги били с 60 точки…тези загуби тежат изцяло на съвеста на Радионов,и няма никви извиневия за това.Догодина Чолака и ръководството да мислят непременно за нов тренер с характер и респект,за да си тренъор се изисква твърдост,ако трябва да изпадаш в нервност и да се караш като Чолака,но да има характер и да го придаваш на играчите.

  5. Анонимен казва:

    stoio ne cheti izcazvania na glupaji badi giv i zdrav

  6. Анонимен казва:

    Бе Чолака щом е там що ви е Карун , значи ако са изгонили Карун е голяма глупост и простотия добър и научен играч е , да вземат да махат Маршавелски и Стоьо да освободят 2ве заплати за някой който може да играй не да гледаме простотийте и на двамата .

    • 123 казва:

      Абе хора не разбрахте ли, че Стоьо и в нашия кош да вземе да вкарва от Ямбол няма мърдане, даже след някоя година и старши трньор ще бъде!!

      • Стоьо казва:

        Поне взимам пари, играя и хората ме знаят, пък вие ще си останете тъпи онаниращи лапета

        • Анонимен казва:

          Какво играеш ,ганкиното ли,много си прост,с какво те знаят хората ,с нещо хубаво ли тъпчо.а за парите ,дали ги заслужаваш олигофрен,ако не е тейко тикой знае как щеше да си смучеш чурката

  7. Анонимен казва:

    От клубът не са длъжни да отговарят на всякакви слухове, особено от анонимници по форумите, ако въобще някои ги чете. Ако има нещо сигурно ще го напишат в сайта или Митко Колев ще ни го каже.:)

  8. 123 казва:

    Щом нищо не казват значи остава.. а и на репортажа , който даваха по новините беше там.

  9. аха казва:

    Последно някой знае ли дали Карун със сигурност ще остане да играе…писна да четем слухове,че имал проблеми с дисциплината,и едва ли не щял да си ходи,иначе е доста научен играч.

Остави коментар