Изиграха се мачовете от  първенството по футзал на  Диана Кабел/Оптинет.Получиха се следните резултати:

В подгрупа „А”:

Трета смяна-All steps-3:8-отборът на танцьорите спечели заслужено.С привличането на Генади тимът им става много силен.В състава на Трета смяна ги нямаше двамата стожери на отбора-Ванката Христов и Мартин Тенев и това бе от голямо значение в мача.На тяхно място се появиха добри играчи,но отборът на  шампиона не успя да намери вярното противодействие срещу съперника.

Язаки-Силма60-2:2-Стана много интересен мач.Язаки започнаха с човек по-малко,строителите може би подцениха ситуацията и  се скъсаха да пропускат.За това полувреме от мача само адмирации за Язаки-тотално раздаване на терена.През второто полувреме се получи много качествен сблъсък,а може би точно ремито е най-справедливия резултат.

Атлетико-Ел Класик-3:7-класиците  отново играха много силно и изключително грамотно-факт е ,че имаха срещу себе си  силен съперник ,начело с най-добрия ямболски футболист за последните години-Ники Вълев-Гонзо.Добрата организация на Ел Класик  и ефективността им пред  гола вещаят много сериозни неприятности на всички противници

Лос Ямболис Галакси-Зорница-4:2-получи се интересен и коректен мач,Галакси бяха по-настойчиви и опитът им бе от значение на изхода на мача.Зорница са много приятен  млад състав,който определено има качества и е видно ,че ги развива в мачовете.

Предварителна Група Б:

Межда –Младоците-7:4-Младоците започнаха устремно мача,но отново допуснаха на няколко пъти срив в играта си и добрият тим на Межда се възползва от това,за да натрупа актив,който предреши изхода на двубоя.Колкото до претенциите на отбора на Младоците  за нередовен играч в състава на Межда,то те са напълно неоснователни и на отбора бе обяснена ситуацията,заради която  на отбора на Ел Класик се присъжда служебна победа за мача срещу All steps.Тогава ангажирането на Тошко за отбора на танцьорите  бе в името на това ,да се изиграе мача ,като и двата отбора бяха известени за ситуцията,а допускането на споменатия  играч стана с изричното разрешение на  представител на организаторите на турнира,като уговорката беше ако танцьорите бият  се присъжда служебна  победа за класиците.Тогава Ел Класик победиха с по-голяма разлика,казусът бе разгледан от  организаторите и на Ел Класик се присъжда служебна победа с 3:0,като се анулира  предното 6:1.Решението е окончателно.Младоците трябва да уведомят организаторите дали ще продължат  участието си в турнира утре  до 14часа.Ако не направят това програмата за следващия кръг ще бъде изготвена без тяхното присъствие.

Боец-Изгрев-12:2-бойците притежават изключително сериозен потенциал и в мача срещу отбора от Меден Кладенец имаше явна разлика в класите в тяхна полза.Това доведе и до голямата разлика в резултата.

Легионерите-Мит България-2:3-в много вързан мач мит България измъкна ценна победа срещу корав съперник.Мачът мина през много перипетии,но в крайна сметка легионерите малко наивно пропиляха възможността да спечелят заслужена точка.

Голдерс-Братя Прошляк-5:7-силният тим на Братята  трябваше да вложи доста усилия ,за да стигне до успеха срещу мотивиран и проспериращ съперник.За Голдерс само  аплаузи за  добрата и дръзновена игра срещу лидера.Братя Прошляк със сигурност пък ще са  с една от главните роли в шампионата по футзал

 

Утре очаквайте в сайта временното класиране и програмата за следващия кръг в неделя.

 

 

70 коментара

  1. гранде казва:

    Трета смяна в пълен състав са непобедими в групата си. Виж, в другата доста отбори могат да им се противопоставят.

  2. Анонимен казва:

    сега нали разбирате за какво е спорът ,колев говорил ама само с единия отбор ,а тошко се правил на ощипана мома,после си търсят оправдания и вратички в правилника,явно межда няма да ги накажат,но най голямото наказиние за колев са отказалите се отбори,както и миналата година ще има отбори които ще спрат да участват

  3. Анонимен казва:

    mnogo puti otbori sa po4vali s 4ovek po-malko. Daite 3 to4ki na decata, Mejda i bez drugo zaslujavat da igraqt s po 3,4-ma choveka vseki edin ma4, ama nqma koi da im dava kartoni

  4. Анонимен казва:

    mejda sa selqci, zakrivane za tqh

  5. анонимен казва:

    бреее,няма да спрете да серете …..стига с тези простотии …..играе ли ви се футбол или искате да има турнир по ръсене на тъпотии…. играйте си играта и не се занимавайте вече…..все едно има някаква награда,че сте се захванали на сериозно ….правете си кефа, а не се карайте

  6. Анонимен казва:

    Спрете с простотиите,миналата година много стрикно се спазваха правилата,но по отношение на определени отбори,сега започва отново,колев е докaзана проститутка,явно иван колев от межда го е стимулирал финансово ,за да се върти като фурнаджийска лопата,като няма играчи,няма мач,миналата година отбор закъсня малко повече от предвиденото и служебна загуба,сега също да е толкова стриктен,,явно като организатор на турнира се изживява и като собственик,всяка година играем с надеждата ,че нещата ще се оправят,но не е така.пак ще има отказали се отбори.

  7. Анонимен казва:

    Mejda trqbva da budat nakazani za durjanieto si na babaiti vuv vseki edin mach. Ne moje vseki put edni i su6ti da pluqt, bluskat i psuvat i vsi4ki nie da gi turpim.

    • Анонимен казва:

      Ами начупете им каските,те и по селата се мъчат да си продават номерата,ама не става,питайте венелин динков как ги оправя

      • Анонимен казва:

        Hahah ei smeshka i kakvo gi pravi Venelin Dinkov … che nemoga da se setq….haha animacionen geroi

        • Анонимен казва:

          ами върна си за това че го малтретираха на терена,тъпи селски боклуци сте межда ,за нищо не ставате

        • Анонимен казва:

          Сигурно си онзи некъдърник,които като не можа половината ви отбор да му вземе топката,го изрита няколко пъти отзад,ама си го получи мамуно проста

          • Kamenec казва:

            Ne zabravqite , che kato ritat nashite futbolisti ot Kamenec i nie (Kamenec) imame 2-3 ubiici v otbora i samo da im zadadem , stavat ubiistva ..

            • Анонимен казва:

              Много добре знаем, че за 30 лв премия сте готови да счупите на някой крака, безподобни селяци сте и вие като Межда.

              • Анонимен казва:

                И на мйка ти рунтавата шунда ще разпорим и без пари резак прост

                • Анонимен казва:

                  Научи се да пишеш, неграмотно селянче.

                  • Анонимен казва:

                    Селските футболистчета, освен да псуват като каруцари и да чупят стойки по дискотеките друго не могат. Прекалено много искаш от тях. Иначе самочувствието им е на ниво хахаах, палячовци.

  8. Анонимен казва:

    Гледайте записа и тогава коментирайте,Тошко плюе в залата,играе грубо и получава жълт картон. Отбора се правят на луди и продължават с пет човека около минута и половина,а недей оспорва.

    • Анонимен казва:

      Абе той този така прословут Тошко не заслужава ли наказание за тва, че ми играе у 2 отбора… защо да се наказват само отборите (чудно ми е защо някой изобщо си помисля да наказва Межда, заради това че си използват техен си картотекиран играч). Единствените наказани в случая според мен трябва да са Ал Степс и самия Тошко… Още при вземането му да играе при Ал Степс, те би трябвало да са наясно, че почват мача от резултат 0-3 за противника (или 0-5, в зависимост от това как е по наредба). Паднали са 1-6 – това означава 1-9. Защо сега да се ощетява и отбора на Ел Класик. Колкото до Тошко – за да няма повече такива неща според мен е редно да почине поне 1 кръг и без това явно в един кръг е играл 2 мача… :)

      • Анонимен казва:

        ПС: И все още се чудя как така на победилия отбор да му се отнеме 1-6 и да му се присъди 0-3 служебно… ми то утре някой ще падне 10 на 0 и мое да си обяви, че е използвал нередовен играч и да настоява за служебна загуба 0-3… г-н Колев (евала за страхотното първенство и само адмирации) това никак не е правилно и се забърква една по-голяма каша. Защо не се създаде една дисциплинарна комисия с членове от примерно 6 различни отбора + член от организаторите занимаваща се само с подобни дисциплинарни казуси и санкциите да не са такива меко казано глупави…поздрави… :)

  9. Анонимен казва:

    е добре давайте на гласуване:
    1.Десо- братя прошляк
    2.Краси-Ел.класик
    3.Емил-Ал степс
    4.Емо- Язаки
    Гласувай Кои е Най Добрия ? Посочи с № Номер ?

  10. zritel казва:

    Za6to na A ina B da kajat koi e nai dobrqt vratar na celiqt turnir!!!

  11. Анонимен казва:

    daite da smenim malko temata kajete sega nai dobriqt vratar v A grupa i B grupa ?

  12. zritel казва:

    нека младоците продължат , защо не ?

  13. Анонимен казва:

    Децата които обичат футбола и правилата да устояват.

  14. гери казва:

    направиха смяна като дойде кондов

    • Иван казва:

      не съм очаквал ,че нещо ,което е право на организатора може да доведе до такава интрига.
      В ситуацията никой не е ощетен-според мен е било взето правилното решение-все пак да има мач-момчетата си планират деня.Такъв се е провел с уговорката ,че тошко си е играч на Межда и мисля ,че в ситуацията се е подходило правилно….Сега какво-пълна дивотия-за какво се борите бе хора…??
      дайте да си играем мачовете,да играем коректно и да изпитваме удоволствие на турнира…другото е ,че си чешете езиците….това е!
      Малките да си играят-имат претенции-ами бийте наистина на терена….все пак сте юноши на Тунджа ,че и на Разград ….там покажете че можете…Другото-четох наредбата-там си го пише-“ при изрично разрешение от страна на организаторите.“-какво да се коментираорганизаторът е разрешил и точка,край,енд….. другото е ямболска тъпотия

      • Анонимен казва:

        има си правила-трябва да се спазват

        • voin казва:

          Ами да-аз бях на събирането на отборите за жребия-тогава Колев каза за наредбата и много добре помня ,че точно това каза-няма право да преминава от един отбор в друг и ако това стане ще бъде с изричното разрешение на организаторите.Спомена и за наредбата-пише го в нея,тъй че наистина няма място за коментари-писна ми да чета глупости на комплексари-дайте наистина да играем пък тези глупости ги оставете….Аз съм изключително доволен от турнира-къде го има- 18 отбора ,прилични условия,снимат те ,гледаш се по ТВ,на практика си организиран в отбор през цялата зима- участваш в първенство-това е удоволствието….завързваш познанства,приятелства,не кибичиш в кръчми и кафета ,а се готвиш за мачовете-оценявам го и съм изключително доволен от това ,което се случва.Че недоволни ще има-това е ясно…но и аз да питам отбора на Младоците-дали ако бяха били щяха да имат претенции???
          Сигурен съм ,че не и ви съветвам-съберете се и кажете-а бе сбъркахме,ама ще играем още по-добре-малки сме….-така ще ви разберем и ще спечелите уважение,а не да вдигате пушилка ……и тук някой е написал -а бе бъдете мъжкари!!!!!!

      • Анонимен казва:

        Обичам курвите, но не и номерата им!

      • muco казва:

        Abe ya pitayte nyakoi ot el klasik dali e znael.mityo spri s prostotieti si.day na detsata slujebna popeda.i plyus tova al steps na macha s el klasik lmaha hora.toshko vlizashe i izlizashe,taka che toi e mojel vaobshte da ne igrae.3 tochki za detsata.

      • muco казва:

        Tova e moeto mnenie.

      • muco казва:

        Blagodarya za vnimanieto!!!

    • фолди казва:

      Вижте бе айде стига глупости,никой нищо не е направил-имаше разправия ,в сайта е обявено решение-според мен напълно правилно-ощетени са малко Ел Класик,ама те са големи мъже и ще го понесат-отнемат им се два гола от головата разлика-е това е цялата какафония.Аз знам за случая-не съм от играчите ,ама редовно присъствам на мачовете и лично чух-когато Тошко взе от някого обувките да играе как Колев каза на някой от Ол степс,че ако бият ще им пише служебна загуба….тогава наистина се направи възможното да се играе мач,а не да има почивка…не си пиша умишлено името,за да не ме цитират,но ме познават момчетата от почти всички отбори…Влезте в положение и не се дразнете за глупости-погледнах и наредбата -да пише го вътре-организатора има право да разреши-ами как ще коментирате вчера ситуацията ,когато Гонзо искаше да вземе вратарчето на Силма60-точно Колев като каза-чух го -на два метра оттам бях-ако го вземете и играете губите служебно- е и не го взеха-ама случаят беше друг….просто се спази правилото,а на Тошко му разреши да играе ,за да се проведе мача,докато Атлетико искаха да играят с друг вратар и да им се зачете резултата.Е да ама се спази правилото….Тъй ,че наистина няма нужда да се коментира-малките са емоционални и искат да бият-нормално е… ама са малки и ще се учат.В турнира играят и много зрели хора и затова трлябва да даваме пример на Младоците-деца са -търсили са си правата,нормално,имало е и малко емоции.Ама ние сме тези които трябва да ги учим на правилните неща.Не исках да съм толкова многословен,ама взех отношение.дайте да бъдем добри и позитивни-важно е да се спортува,да се изпитва удоволствие от това ,да се оценят и усилията на всеки.Лично аз мисля ,че това което правят от диана Кабел за амьторския футбол заслужава само поздравления.поздравления и за мвсички отбори ,узащото започна да се играе много коректно и това е правилния път!Успех на всички момчета и весело посрещане на Новата година! И както каза един наш голям боксьор-“Продължаваме напред!

      • Анонимен казва:

        Кое е позитивното,да учим децата,че за едни има правила,а за тях хурка,аз моите не бих ги учил така

  15. георги казва:

    Ами прочетете добре наредбата.Там пише:

    7. Един състезател има право да участва само в един отбор,като може да смени отбора си след изиграването на половината от мачовете в шампионата/на полусезона/ и след като заплати такса……Изключения за промяна на отбора могат да се правят ,но само при изрично разрешение от страна на организаторите.
    Такова разрешение има-за какво се спори-ей това не мога да го разбера.И какво чак толкова е станало-малките са подучвани от Муцо и се блещеха след мача-ами ако бяха били дали щяха да правят същото.Хайде стига-в крайна сметка организаторите имат право на глас.Сега от цялата тая работа губещи са Ел Класик-щото вместо 6:1 ще им пишат 3:0 в сметката,а печелят Ал степс-вместо 1:6,им се приспада на 0:3.И другото -доколкото разбрах всичко е било направено ,защото на Ал степс не им са стигали хората-класягите събрани над 10 и е трябвало да си тръгнат без да играят мач.За да се проведе срещата Ал степс предлагат да вземат Тодор да играе за тях ,но както и да завърши мача ще им бъде присъдена служебна загуба.Колев се съгласява,щото кво са виновни от Ел Класик ,че другият отбор не се е събрал.В крайна сметка мач има-печелят го класиците и им е писан резултата 6:1….Сега какво -някакви неоснователни претенции…Просто глупости измъдрени от комплексирани кратуни.Стига бе хора-всичко е обяснено и в новата статия-ако малките искат да играят да потвърждават,ако не и без тях ще мине турнира-не може да се извиват ръцете на който и да било-още повече-цитирах по-горе-в крайна сметка организаторите имат решавата дума и ако можете да мислите виждате ,че никой не е ощетен….Баста пичове!!

    • Джонсъна казва:

      напълно съм съгласен-писано е в наредбата!какво се коментира.Който иска играе-правила си има и турнирът става все по-добър всяка година,а и футболът е на добро ниво,от кръг на кръг отборите заиграват …..Сега някой бил крив ,че отборът им паднал-ами що не протестирахте преди мача бе пичове-или така ви учат вкъщи-да бъдете подлеци.Протестирайте преди мача – сега няма какво да се правите на ощипани госпожици.паднахте и толкова-учете се да бъдете мъжкари-тогава се успява.Седнахте да удисвате на глупостите на този и онзи.Играйте си-ако можете бийте на терена ,а не зад кулисите,щото така мъжкар не се става

    • Анонимен казва:

      Не си прав ,има си правила при които всички отбори са се съгласили при първоначално записване да се спазват.Утре организаторите може да измислят съвсем други правила -и всички трябва да са съгласни ли?Притенциите на младоците са основателни

      • димо казва:

        публикацията на наредбата е отпреди турнира….тъй че е описано:“ при изрично разрешение от страна на организаторите“.Дори да се абстрахираме от ситуацията-няма място за коментари и обсъждания-все пак е заложено в наредбата отпреди турнира-толкова….а е и направено ,за да няма дупка в програмата и да могат отборите да поиграят….Стига -дайте да мислим позитивно-а към малките съвет-наистина бъдете пичове и се доказвайте на терена…на вашите години трябва да се радвате на играта,а не да мислите задкулисни машинации и наистина -ако бяхте победили щяхте ли да мислите за подобни простотии…..

    • Ел Класик казва:

      Направихме от мухата слон! Ако наистина Митко е говорил с All Steps, тогава не мисля, че има проблем. Майната му на головата разлика. Само, че ние играхме много навито. Просто не сме знаели, че Тошко е състезател на Межда. За мача с Атлетико щеше да се повтори същата ситуация понеже малко преди мача се излиза с предложение към нас ако можем ние да позволим вратарят на Силма да пази за отбора на Атлетико. Пак щяхме да печелим служебно и ………………….
      На предния мач на Ел Класик на вратата беше полеви играч, на предния турнир отборът беше останал без състезател, претърпяхме няколко загуби е и какво от това!

  16. Анонимен казва:

    El Klasik ne sa vlizali v nikakvi dogovorki,stiga glupoti

    • Анонимен казва:

      Nikakva ugovorka
      Ne vkarvaite intrigi

      • Анонимен казва:

        da nikoi ne nee pital ,mitio ne sa pravi sega na lud ,vru6tai rezultata ,i te imaha hora ,praveha smeni all steps

        • Анонимен казва:

          i za6to 3-0 na malki vrati nee li 5-0 slujebno ei ne sa spria

        • гери казва:

          направиха смени като дойде кондов

          • Анонимен казва:

            vuobshte ne me intereseyva koi e doshul i koi ne

          • All Steps казва:

            Abe hora,osaznaite se malko,kakvo tolkova delite i za kakvo se borite?Naistina nqmahme hora da zapo4nem-na vseki otbor moje da se slu4i,a mom4etata ot El Klasik se bqha sabrali i motivirali za ma4,nai-lesno be6e Kolev da im prisadi slujebna pobeda bez da igraqt i kvo?Pravete kakvoto re6ite.Kade im bqha pretensiite kato povedoha s 3;0 v na4aloto?Da v posledstvie doide Kondov i ve4e imahme edna rezerva,no be6e v kraq na poluvremeto.Vaprosniq To6ko nikoga ne e bil kartotekiran v na6iq otbor i v slu4aq be6e obiknoven zritel v zalata-ne vijdam kakvo lo6o sme napravili.Edinstvenite s pretensii moje da sa Ell Klasik i nikoi drug otbor.Turnira prodaljava sas ili bez desata i jelaem uspeh na vsi4ki:)

            • Анонимен казва:

              Миналата година локомотив нямаха хора,закъсняха около 15мин.,но загубиха служебно и мач въобще нямаше,тъй че като нямате хора бохчочката и у вас .ето това дразни хората,че се мъчи някакъв глупак като колев да ги прави на шматки,в подобни ситуации се постъпва различно в зависимост от отборите

              • Анонимен казва:

                as oshte se 4udia za6to togava all steps ne po4naha 5 choveka pri polojenie 4e ako vzemat 4ujd igra4 6te polu4at slujebna zaguba i mnogo dobre pomnia kak niakoi pita tozi toshko igrae li v mejda i toi kaza ne ,tova 4e po kusno se e vklio4il e dr vupros

            • Анонимен казва:

              Pochvate s chovek po malko i gotovo.

Остави коментар