Нови осем мача се завъртяха в първенството по футзал на Диана Кабел/Оптинет.Ето и резултатите :

Предварителна група“А“:

Язаки-Локомотив-4:2-Язаки продължиха победния си ход.Локомотив отново демонстрира качества ,но като че не може да налучка  правилния начин на игра.получи се интересен и оспорван мач,Язаки обаче имаха по-качествени игрови аргументи и логично спечелиха.

Атлетико-Лос Ямболис Галакси-3:7-дебютантите от Л Я Галакси  тръгнаха ударно-построиха играта си много правилно,заложиха на убийствени контраатаки и това им донесе успех срещу опитен съпреник.Атлетико  играха неправилно в тактическо отношение,поздравления за коректната игра и за двата отбора.

Зорница-Силма60-2:9-младата формация на Зорница започна добре мача,след това допусна страхотен срив в играта ,от който се възползваха съперниците от Силма60 ,за да си осигурятх сериозен аванс.В мача се видяха добри изпълнения.Определено Силма60 са силен тим и го доказаха ,а пък зорница има далеч повече  ресурс ,отколкото показа в този мач.

All steps-Ел Класик-1:6-класиците се намират във форма и това вещае само неприятности за съперниците.Танцьорите не успяха да се ориентират   срещу комбинативната игра на съперника ,в която имаше и много силни солови акции.За отбелязване е отличната игра на Емил – вратаря на танцьорите,но той само спаси отбора си от разгром.Класиците с Еро и костадинов в халфовата линия са трудноудържим съперник.

ПРЕДВАРИТЕЛНА  ГРУПА“Б“:

Куците  мечета-Младоците-9:3-няма две мнения за това ,че мечетата от Елхово са много силен отбор и те направиха силна продукция срещу младите съперници.Младоците имат безспорни качества ,но засега не подчиняват играта си на колективното начало,а освен това не се старят достатъчно в защита и това не им позволява да играят по-успешно.

Легионерите-Боец-1:4-бойците демонстрират много сериозни качества и  играят  качествен и  комбинативен футбол.Легионерите са стабилен отбор ,но в този мач отстъпваха в чисто спортно-технически аспект на силния противник .

Golders Vidrax-Изгрев-4:4-мачът мина през много перипетии,за да авърши накрая с може би справедливо реми.Рибарите се виждаха победители,но допуснаха лесни голове и в крайна сметка двата отбора си поделиха точката.И двата състава е сигурно ,че могат да играят по-добре и определено имат доста ресурс като резерв..

Межда-Братя Прошляк-3:7-Братята си взеха своето ,но успехът им не дойде никак лесно.Докато бяха по-свежи  Межда успяваха да противодействат добре на по-опитния съперник ,а освен това  играеха и добър футбол.След това ефективността на братята в атака им помогна да натрупат аванс.За младата формация на Межда-адмирации за добрата  и коректна игра.

 

 

33 коментара

  1. Анонимен казва:

    Всички сте големи нещастници,доро и да са най слабите,те са деца тъпанари,смо един извратен мозък може да се отнася така с деца,вие сте пълни нещастници,какво толкова сте постигнали,много ми е интервсно така ли гоеорите с вашите деца

    • Анонимен казва:

      Шматко проста,точно защото навремето и нас както тях са ни лъгали,че играем мн.добре и си останахме в Ямбол,та затова искаме да им отворим очите,че не играят никакъв футбол.Разбра ли сега бе ОЛИГОФРЕН.

      • Анонимен казва:

        Много си прост,намерете някакъв по подходящ начин да го кажете,тъпанари ,пак казвам те са деца,а ти педераст неосъществен футболист,така ли говориш на децата си боклук смотан,явно защото си пълен некъдърник както сам признаваш.това което искам да кажа няма нищо общо с футболните качества на някого,а за отношението му хората,но ти си уникално тъп за да го разбереш

  2. Анонимен казва:

    vzemete go pusnete toq ma4 na decata nai-posle, stiga ste povtarqli edni i su6ti, a nego taka i ne go dadohte

  3. РОДИТЕЛ казва:

    Единствено ги бият защото имат физика и са големи малките няма просто как да стигнат до вратата влезнат в противниковота половина и просто няма празно пространство за тях няма как да нахуят и да стрелят затова ги бият. А и не са свикнали да играят на малко игрище като другите отбори които играят от 5 години

    • Анонимен казва:

      Ти изобщо гледа ли им последния мач?Играха с момчета на не по-големи от тяхните килограми,как едните намират празно пространство,а за другите няма такова. Те не си подават, не се покриват,като цяло са скарани с футбола.И пак казвам,срещу тях нямат отбор от футболисти,а само любители.Да не говорим,че специално тези от които паднаха в неделя участват в турнира точно от 1 година, колкото и малките.Не им помагате като ги оправдавате, не е хубаво и да е нападат разбира се.

  4. Анонимен казва:

    rano o6te za prognozi ,no men mi struva 4e i yazaki 6te sa v pirvata 6estica ,gledah gi i te sa mnogo dobri.

  5. РОДИТЕЛ казва:

    Еи смешници знаете ли каква е разликата да играете футзал и футбол. Явно не събрали са се дъртаци на по 40 години и 120 гилограма който играят от 5 години по залите защото явно няма как да издържат 90 минути на голям терен. Сигурен съм че половината от отборите ако излезнат срещу малките няма да могат да им захапят.

    • Анонимен казва:

      Само за справка да ти кажа, че на малък терен е много по-изморително и се тича повече, ако се играе като хората. А щом 120 килограмови чички както казваш ги бият, то от това по-срамно няма. Оправданието със залата не върви.

    • Анонимен казва:

      Абе шматко ние може да сме,,дъртаци,,но имаме желание за игра,а вашите набидени футболистчета(да са ви живи и здрави децата)на нашата възраст надали ще им е до футзал,защото ще са комплексирани,че са некадърни и нищо не е станало от тях.Вина за това имат треньорите им и вие също.

  6. Анонимен казва:

    Стига сте ги хранили децата,загубиха от един от най-добрите отбори в турнира, само гледайте как ще вземат поне 3,4 победи в групата до края и ще играят във втората шестица.Технични са и тичат много, просто отстъпват тактически на по-опитните отбори. Турнира сега започва, не се отчайвайте момчета,покажете на какво сте способни.

  7. Иво казва:

    Класиране гр.Б
    1.Братя Прошляк 13:4 6т.
    2.Боец 10:5 6т.
    3.Мит България 7:2 3т. (мач по малко)
    4.Куците Мечета 13:9 3т.
    5.Межда 8:11 3т.
    6.Изгрев 4:4 1т. (мач по малко)
    7.Голдерс Видракс 8:9 1т.
    8.Легионерите 2:10 0т.
    9.Младоците 5:16 0т.

  8. Иво казва:

    Класиране Гр. А
    1.Ел.Класик 11:3 6т.
    2.Язаки 11:6 6т.
    3.Лос Ямболис Галакси 7:3 3т (мач по малко)
    4.Силма 11:7 3т.
    5.Трета смяна 3:1 3т. (мач по малко)
    6.Атлетико 12:15 3т.
    7.Локомотив 3:7 0т.
    8.Зорница 10:18 0т.
    9.Ал Степс 5:13 0т.

  9. Анонимен казва:

    ei mishlenca q ostavete decata da igraqt ostavete si smeshnite komentarcheta za vas ;)

    • Анонимен казва:

      Не са смешни коментарите,а са реални.Това е истината за децата трениращи в Тунджа-разбра ли бе мишок.Но не само те са виновни,а и треньорите им.

  10. Анонимен казва:

    Дайте прогнози…кои отбори ще са в първата шестица и кои ще са във втората???

  11. Анонимен казва:

    Недеите им убива желанието на децата е нека се пробват а и срещу по големи по голям опит ще добият.. Вие сигурни на тяхната възраст бяхте много добре и печелихте турнири който участват футболисти играли на средно футболно равнище в българския футбол …

  12. аноним казва:

    младоците са трагични пък са уж играчи на тунджа ли кви са там баси му жалкия ямболски детско-юношески футбол дет имаме …

    • Анонимен казва:

      Naistina sa dosta zle malkite, gledah gi samo 10-tina minuti, no mechetata ako si bqha dali pove4e zor mojeshe i 20 gola da im slojat, koeto za ma4 ot 40 minuti puk bilo to i na malki vrati e skandalno mnogo. Smqtai ako gi hvane nqkoi istinski otbor po futzal kakwo shte im se slu4i. Za tova vmesto vsi4ki da gi zasilvat kolko sa dobri i da gi butat e po-dobre da gi svalqt na zemqta i da zapo4nat da trenirat, samo s pri4eski ne stava.

  13. anonimen казва:

    Абе Колев, тея младоците са толкова слаб отбор какво ми ги хвалиш ,че имали безспорни качества и щели да правят проблеми за останалите отбори та те за 2 мача са допуснали 16 гола ….

Остави коментар