Пред многобройна публика и с тържествена заря а  Футболна Академия“Сини камъни “ в Сливен отбеляза първата си  годишнина.За този период дейността на Академията направи истински фурор в Сливен и вече над 200деца от различни възрастови групи са част от различните селекции ,като е готвят под ръководството на шестима квалифицирани треньори.Тази вечер те демонстрираха наученото в двустранни  срещи представители на  друга Академия-Бургас спорт.Сред гостите  и зрителите бяха много  големи футболни имена и личности,начело с Радостин Кишишев,Милен Георгиев,Георги Чиликов.

Налице са  вече и сериозни успехи ,постигнати от  отбори на Академия“Сини камъни“.Известният футболист Пламен Крумов е управител и инициатор да я има тази футболна школа,а амбицията е  от  селекциите малчугани да излязат бъдещи звезди  на родния футбол.Изключително важна е и социалната роля на Футболната Академия-чрез заниманията си със спорт над 200сливенски момчета  се приобщават към спорта,растат здрави и силни,каляват характер  в спортните битки ,а освен това са и далеч от пороците на съвремието.Твърдо зад  каузата на Футболна Академия „Сини Камъни“ стоят сливенският кмет Кольо Милев,общинската и областните управи,както и фирми от Сливен и Ямбол.Вече е предоставен и парцел за бъдещата база на школата и до май идната година Пламен Крумов се надява  неговите момчета да имат вече свой добре уреден дом.Когато всички се обединят зад една кауза-общественост,бизнес,общинска управа,родители,треньори ,деца,нещата няма как да не се случат-така ,че в Сливен много скоро ще имат силни детски и юношески формации ,с които всички в страната ще се съобразяват!

Шефът на Академия "Сини камъни"-Пламен Крумов

 

5 коментара

  1. Футболен фен казва:

    Тук база няма, за школа да не говорим, и защо? Защото се помага само на умрелия баскетбол, и то за 6-7 място от 9 отбора! С какво баскетболът е повече от Цар Футбол? С това, че се позволява да се закрият основните отбори Левски и ЦСКА ли? И после изкуствено се насажда, че баскетболът е основен спорт в града, като всъщност само за него се дават пари. Славов, стягй си гъза и помисли за футбола, защото този мандат може да ти е последен!

  2. Анонимен казва:

    Ще гласуваме всички за нов Кмет,този трябва да си отива,вече колко години нищо не е направил за футбола. Вижте само стадиона какъв е? А кметовете на Елхово Стралджа да не говоря за Сливен какво правят!

  3. Анонимен казва:

    Ние си имаме ЧАМОВ. Много сте смешни Чолаков! Заедно с този измислен кмет! И за децата не правите нищо! ЖАЛКИСТЕ!

  4. Анонимен казва:

    АМИ МИТКО нали МЕЧЕЧИЕВ искаше да направи същото нещо и в ЯМБОЛ,НО ТОЗИ НАШ СМЕШЕН КМЕТ И ЧОЛАКОВ ЛЪГАХА МОМЧЕТО 5месеца ЗА ЕДНА ОБИКНОВЕННА СРЕЩА.ДОКАТО Е ТОЗИ КМЕТ И ЧОЛАКОВ НЯМА ДА ИМА НИТО ШКОЛИ НИТО МЪЖКИ ФУТБОЛ! КАК МОЖЕ НАВСЯКЪДЕ КМЕТОВИТЕ ДА ПОМАГАТ,А САМО В ЯМБОЛ ДА НЕ МОЖЕ!

  5. anonimen казва:

    Kade se kvalificiraha tezi treniori,v Boqdjik li?

Остави коментар