Съставът на Ямбол загуби домакинството си срещу  Лукойл Академик със 70:97-Ямболската селекция започна добре мача и дори след първите  десет игрови минути водеще с с 34:32.През втората четвъртина  шейховете обаче смениха защитата,зоната им започна да затруднява  изключително много ямболския тим и на практика  след като спечелиха частта с 28:8  ,възпитаниците на Йовица Арсич решиха мача.След това ямболскит състав не вдигна белия байрак-напротив-момчетата се трудеха и бореха и малко повече от четири минути преди края на мача  изоставаха на 15точки от съперника.Лукойл обаче контролираше развоя на мача и логично треньорът Юлиян Радионов даде шанс на момчета от скамейката да трупат игрови опит-тогава  се вдигна и разликата.Пълен запис на мача  гледайте от 22.10 по ДТВ-преди това -fj 21.10 е предаването Студио Баскетбол

 

 

33 коментара

  1. тихомир казва:

    говоря за организация на играта.
    лейзър и говедаров са атакуващи гардове.
    радионов беше професор в тази област.пренебрегваше личната статистика, в името на отбора.
    относно говедаров,за мен е един от символите на ямболския баскет.
    просто трябва да се радваме,че в днешно време за човек е по-важно да е там,където го ценят и обичат,пренебрегвайки парите!!!!
    и за да станеш треньор/добър/,трябват-време,пари и да ти е заложено…времето ще покаже…

    • Анонимен казва:

      Време време, ама тук се пръскат не малко пари, трябват поне малко резултати, ако не медали, то поне хубави игри.Ако чакаме Радионов да стане треньор, то може да минат и 10 години.

      • тихомир казва:

        аз също не съм доволен от игра и резултати,но тук освен критики,друго не се пише.когато бие отбора е обратното.бъдете обективни-това казвам.и парите не са чак толкова много.с толкова пари играят във „В“ футболни групи,селски отборчета….

  2. ? казва:

    Skoro ochakvaite 2mata dobri igrachi bylgari :) Nqma da kazvam imena qnuari shte vidite

  3. tor казва:

    Predlagam Toni cholakov da stand treniorSpored men chute e mnogo uspeshen

  4. тихомир казва:

    какви сте вие,че да уволнявате и назначавате.давате ли пари, за да дирижирате оркестъра.аз също не съм доволен,но истинския проблем, според мен, е че НЯМАМЕ ИСТИНСКИ ПЛЕЙМЕЙКЪР КАТО РАДИОНОВ.най-добрият на този пост.истински професионалист.сега псъщо се раздава,но има още много да учи.
    спомнете си кога и как взехме последните си медали.с радионов начело. и тогава и сега имахме добри играчи,но ЮЛИ БЕШЕ РАЗЛИКАТА.
    ТАКА,ЧЕ УВАЖАВАЙТЕ ТРУДА МУ И КРИТИКУВАЙТЕ,НО ГРАДИВНО И ОТИВИРАНО..

    • тихомир казва:

      И МОТИВИРАНО….

    • Анонимен казва:

      Togava razchtiahme glavno na Durchev, Govedarov (v po dobrite si godini), i da – i Radionov.No Teilur Leizur e mnogo dobur igrach – takuv dosega ne sme imali.Mnogo po-rezultaten ot Radionov kato igrach, takiva probivi Radionov nikoga ne mojeshe da pravi, sushto i strelbata ot troikata na Leizur e mnogo, ama mnogo po-dobra.Moje bi v organizaciqta na igrata Radionov beshe po dobar, no kakvo drugo ochakvash ot Leizur- vse pak e chuzdenec.OSNOVNATA razlika beshe, che togava imahme trenior, a sega nqmame – vseki kara na individualnosti.Radionov ne stava za trenior!!! Zatova obvinqvam rukovodstvoto, za bezumnoto reshenie da go naznachat.Nikoi ne obijda Radionov, prosto iskame drug trenior!!! Ti mi govorish za nego, kogato beshe igrach, tova brat nqma nikakvo znachenie kakuv e bil! Vajnoto sega e che ne stava za trenior! I da popitam – rezervite koga shte pochnat da pomagat, ili samo shte si vzimat zaplati?????? Nqkoi ot tqh oshte ne sa dori vkatali 1 kosh!!!!!!!!!!! Zagubim li ot Beroe i Levski, az poveche tozi sezon nqma da stupq na mach! Pisna mi da ni dunat s po 20-30 tochki, i da se muchim sreshtu autsaideri, koito padat s po 50 tochki ot drugite otbori.OSTAVKA!!!!!!!!!!!!!!

  5. професор казва:

    вижте статистиката на балкан резервите вкарват 40 точки и печелят 15 борби

  6. Анонимен казва:

    чолак татин е започнал един мач като титуляр.

  7. атанас казва:

    За последните 7 г. това е наи-слабият ни отбор с наи-добрите 4ужденци+ Неманя и Офуегбу.

  8. Анонимен казва:

    разбирателите пак си казаха думата. Невиждате ли че всичко идва от „Радиончо“. Нямя никакъв респект

  9. Анонимен казва:

    Паднем ли от Берое и Левски Радионов направо да махаме Радионов.

  10. Nba казва:

    Davaite put na mladite evgeni andrei ivan stiliyan nashi momcheta

    • sssс казва:

      не виждам какъв път да им се дава. Иван Тенев не става за сериозен баскетбол няма физика просто, Евгени Иванов още се чудя защо го взехме като за 2 мача има 2 точки за 30 минути игра. Един Стойо Чолаков си имаме, втори просто няма нужда.

  11. smsa казва:

    Нула точки от пейката . За да се сме по-близо в тези мачове трябва и резервите да допринесът с точки . А с такова темпо на игра много трудно можем да бием Лукойл . Иначе първата четвърт е била епична :)

  12. ? казва:

    Маршавелски и стойо до кога ще ги търпим ???

Остави коментар