Държавно първенство  по тенис на маса за параспортисти се проведе Ямбол.Ето и шампионите в различните групи

При жените-пета група-първа е Иванка Колева от Стара Загора,втора е Петя Михайлова от ямболския спортен клуб на инвалида-Ямбол99.

В шеста група спечели Румяна Милева-Траки-Пловдив

В седма група шампионка е Зина Катева от Ямбол,втора е съотборничката и от Ямбол99 Даниела Русева.В 9та група  първа е Мария Петрова от Паролин НСА,втора и трета са състезателките на Ямбол99 Веска Танева и Стойка Колева.В оупън надпреварата първа е нашата Зина Катева,а в отборното класиране ямболските параспортистки са шампионки.

При мъжете в пета  група първи е Георги Киряков от Ямбол99,в шеста група победи Петьо Канов от Сини камъни-Сливен,в седма група шампион е  Джейхан Ташчъ-Варна2010, а трети е Георги Митев от Ямбол99.В осма група Бранимир Стефанов от Делфин И-Бургас.

В оупън турнира  първи   е ямболлията Йордан Митев,който се състезава  за Траки-Пловдив.В отборното класиране при мъжете първие клуб Сини камъни от Сливен,ямболските параспортисти са втори.В комплексното класиране първи е СКИ „Ямбол99”

В надпреварата на тристранния турнир по баскетбол в инвалидни колички спечели отборът на Варна2010 ,втори остана отборът на Балкан от  София ,а трети е тимът на  Бургас

 

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар