Баскетболистите на Ямбол изригнаха и материализираха големия си потенциал .Потърпевши от  силата на ямболския тим се оказаха претенциозните състезатели на Рилски спортист.Ямбол надигра категорично противника при гостуването си в Арена Самоков и стигна до втората победа в шампионата на НБЛ.Успехът дойде при резултат 91:84.Отборът на треньора Юлиян Радионов намира  печелившия си облик и тепърва се чакат  добрите дни за ямболския тим.Карун Джонсън бе невероятен и  с  25те си точки  смълча трибуните.Другият американец –Тейлър Лейзър също бе на обичайното ниво-2, точки и 6 асистенции,при това и 4 борби.тони Бърнас също направи голям мач-23 точки и 12 борби.На ниво бяха и останалите от състава ,които се раздеадоха на терена ,за да стигне Ямбол до този  успех срещу изключително силната селекция на съперника.Браво момчета!Пълен запис на мача ще можете да гледате утре в програмата на ДТВ

 

 

22 коментара

  1. ANONIMEN казва:

    MAHNETE 4OLAKOV OT OTBORA SAMO GO PROVALQ….GLEDAH MA4A PROSTO E TRAGI4EN 4OLAKOV ZA 10 MINUTI IGRA NAPRAVI 5 FALA I ZARADI NEGO NEMOJAHA DA VKARAT NASHITE PONE O6TE 10-15 TO4KI

  2. бг казва:

    Ako намерим пари за Цецо Острев и той има желание да продължи кариерата си в Ямбол,отбора става изключително боеспособен с място в четворката.

  3. ehee казва:

    Вземайте Цецо Острев, от голяма полза ще ни е! Трябва ни добър резервен гард!!!

  4. Анонимен казва:

    не се заблуждавайте, че това ще продължи
    просто мал шанс за Рилски вчера
    има ги и тези дни, но да не се надяваме, че сме счупили каръка
    това ще ни е, най-много да бием Плевен.
    Послушника Радиончо пак върза гащите

  5. .... казва:

    Oстрев е напуснал Спартак Плевен….може да го вземем за резервен гард и по-дълга ресервна скамейка,едва ли е по-скъп от чуждестранен гард.

  6. PBR казва:

    Тренера на Ямбол е супер…..!!!Браво Юли!!!

  7. Kiril казва:

    Otbora igra dobre v napadenie , no za6itat za poreden pat e mnogo zle. Pobedite 6e sa ryadkost ako ne si opravim za6itata. Polu4avame nad 80t .

  8. Анонимен казва:

    чужденците са супер!Селекцията е отлична тази година, но българите…по-добре нищо да не казвам.И стази къса скамейка, направо я няма подобни победи ще са единични случай, няма нормален отбор който без резерви да умее да поддържа постоянно високо ниво.Представете си само Купата където за няколко дни трябва да изиграеш 2-3 мача последователно.Иначе браво за куража и уменията!Направо се изкефих като гледах изцъкленият поглед на Роската! :)

  9. ROSKO казва:

    Rosko debne razpadaneto na Levski I shte si vzeme Niki Varbanov ! Ot Yambol nqma kakvo da pazaruva !

  10. тихомир казва:

    браво на отбора!имахме нужда от подобна победа!отборът е с потенциал,просто трябва време за сработка!бъдете с отбора,обичайте го и подкрепяйте винаги!!!

  11. Анонимен казва:

    ЗВЕЗДАТА Милен Костов не игра , и те момчетата точно заради това биха

  12. Gardev казва:

    Kef rosko tapoto gledawe Kato nasran

  13. Анонимен казва:

    Къде е звездата МИЛЕН КОСТОВ :)

  14. Анонимен казва:

    3mata ni nai rezultatni sa chujdencite Kakvo pravim ?

  15. smsa казва:

    Браво на момчетата ! Лошо впечатление прави ,че само 2 точки са дошли от резервите . Дано този мач да обърне сезона за нас

  16. .... казва:

    Добрата новина е че победихме и добрата игра,лошата…че Роско си търси нов център и не е изключено да е харесал Карун Джонсън,и да започне да се опитва да го измъкне по типичния начин характерен за този човек….вече го е правил веднъж…добре е ръководството да си отваря очите,и да подпишат дългосрочен договор с играча,ако и досега да е бил временен…Роската дебне зад ъгъла…

    • T!GER казва:

      Kakvo pravim ako Roskata naistina si haresa Johnson,
      Rukovodstvoto na Yambol da vnimava, i da chete komentarite tuk zashtoto osven heitarite ima i hora koito tryabva da se chuyat.

Остави коментар