В неделя баскетболистите на Ямбол ще отпътуват за Самоков ,където в понеделник излизат в  пореден  шампионатен мач  в НБЛ срещу местния Рилски спортист от Самоков.Домакините са много силен отбор,който не крие амбиция  да играе главна роля в битката за разпределение на отличията  в шампионата.Действително скиорите притежават много сериозен потенциал-играчи като Върнън Тейлър,Златин Георгиев,Йордан Бозов,Иън Чайлс,Тони Гуджино,Джулиън Нортфлийт,младите надежди Далин Иванов и Александър Милов  представляват много сериозна селекция.Ямболският тим ще тръгне за Самоков с настроение за здрава битка.Отборът показва постоянен прогрес в играта си ,по традиция в последните години съставът играе успешно в самоков и сега се чака да  поредна добра продукция на ямболския състав.

 

 

12 коментара

  1. .... казва:

    Добрата новина е че победихме и добрата игра,лошата…че Роско си търси нов център и не е изключено да е харесал Карун Джонсън,и да започне да се опитва да го измъкне по типичния начин характерен за този човек….вече го е правил веднъж…

  2. Tor казва:

    Само Ямбол бе хора,това е отбора,пак ще ни радва.Може би само сменяме Радионов.Вече се вижда че му е трудно.Отбора е същият като миналата година,че и по добър с чужденците ,тактиката издиша.

    • Иван казва:

      да съгласен съм, отборът е даже по добър от миналата година. Можеше да боем все някой от първите отбори но уви

  3. Анонимен казва:

    Нали искахте ямболски момчета в клуба – ето ви ги, ама сега се чудите защо всеки ни бие където ни набара, еми със тоя отбор – толкова.Жалкото е, че тази година уцелихме на наистина класни чужденци, не мисля, че мястото им е да играят в отбор на дъното на класирането.И Бърнас, и Лейзър и Джонсън заслужават да играят в много по-добри отбори.А ние да си сбираме ямболските некадърници и това е.Държахме на пейката Васко Кьосев, който прави добри мачове в Румъния, за да може сега да взимаме местни безработни „баскетболисти“.И назначението на Радионов за треньор е най-глупавото решение на ръководството.

    • Анонимен казва:

      Ще се молим Левски да се откажат от първенството и да изместим Берое,та да играем в плейофите срещу Морето :) Имаме шанс :)

  4. Tor казва:

    Успех на Тони Чолаков и компания!

  5. ! казва:

    Какъв прогрес показва отбора бе ? Преди 2-години играехме един от най – красивите баскетболи в страната. Сега играем един от най – грозните. Прогрес? Кое е прогрес ,че няма мач където да не са ни вкарали под 85 точки ли ?

  6. Анонимен казва:

    професора; според мен ‘ рилски’ са най добрия отбор в нбл очаквам да паднем минимум 20 точки

  7. тихомир казва:

    успех на отбора!
    мачът ще се предава по бнт свят и bnt hd, от 19,00ч.

  8. Анонимен казва:

    Още ли ни топли домакинската ни победа над Черноморец,дет ги бият с по 50 точки :D

  9. 123 казва:

    Иън Чайлс си е заминал, и така рилски не изглеждат непобедими и пак ако паднем ние ще сме си виновни.
    И ако не знаете , защото е така май – Нортфлийт стреля много тройки , тъй че да го пазите по-специално!

Остави коментар