Възпитаникът на школата на Тигър-Ямбол-Евгени Иванов отново ще облече екипа на Ямбол.Генката е на 21 години и играе успешно и като гард и като леко крило-висок е 199сантиметра и има отлична техника,както и впечатляваща стрелба от разстояние.Още като юноша Евгени тренираше с мъжката формация на клуба,когато завърши  средното си образование от ръководството на БК Тунджа му предложиха петгодишен договор,но той предпочете  да  заиграе за старозагорския Берое и за отбора на Тракийския Университет.През настоящия сезон играе отлично  за тима на Черноморец2014 , не е тайна ,че там имат сериозни проблеми и сега Евгени се връща в Ямбол-нещо ,което се приема  с аплаузи от местните фенове.Очакванията са ,че на практика в родния клуб и вече в условията на  спортно-състезателен процес в НБЛ  Евгени  ще продължи развитието си и ще успее да реализира големия си потенциал.Ние от екипа на Ямбол спорт му желаем да е здрав  и  да постигне големи успехи!

 

 

18 коментара

  1. Анонимен казва:

    Още ли ни топли домакинската ни победа над Черноморец,дет ги бият с по 50 точки :D

  2. smsa казва:

    По време на суша и градушка помага . Имахме нужда от играч на неговата позиция

    • Анонимен казва:

      Абсолютно си прав. Евгени може да е една прилична смяна за десетина минути на Тони Бърнас. Много добро решение на клуба. Едва ли ще утежни с много бюджета, а и се оставя възможност за вземането на друг по-класен играч в близките месец – два, ако има пари за това разбира се.

    • sssс казва:

      ако става на въпрос черноморец от където идва са я закъсали сериозно, така че ако успеем да вземем и крум дойчинов ще е още по добре

  3. Ivan Ivanov казва:

    Stiga ste heitvali be ,golemi razbirachi stanahte vsichki

  4. Marinov казва:

    Пишете си имената бе хора :) Със сенки ли да споря ?

  5. Драгоев казва:

    Това е добра новина.Евгени е наше момче и има потенциал това е бъдещето.Няма смисъл от скъпо платени чужденци ,които си правят добра статистика и си заминават.Дано успеем да съставим гръбнака на отбора от местни момчета в близките 3-4 години!!!

    • HHH казва:

      abe chovek stiga s tozi optimizam kakvo vijdash sled 3-4 godini kaji samo edno dve imena koi vijdash ot 14 godishnite do gore kaji de ?????ili i ti kato Qnchev samo prazni prikazki daite da badem realisti

  6. Анонимен казва:

    Какъв трансферен удар! :eek: :o Чудно ми е как такъв малък клуб като Ямбол се е уредил с такъв невероятен играч с ВПЕЧАТЛЯВАЩА стрелба? :shock:

  7. PPPPP казва:

    GEN SAMO NAPRED…..

  8. PPPPP казва:

    MOLQ VI NE PRAVETE BEZUMNI KOMENTARI …….

  9. Pochitatel казва:

    Samo nagore Gena! Podkrepqme te!

  10. Анонимен казва:

    Не виждам с какво сме повече от Икономически университет и Дунав :)

  11. Анонимен казва:

    Стига с този негативизъм.Заради хора като вас сме на това положение.

  12. Анонимен казва:

    i kakvo, Yambol izliza che mu e posledniqt izbor za otbor, znachi predpochita nqkakav izmislen Chernomorec pred Yambol? V Yambol sa mu osigurqvali usloviq i sa go trenirali sa go suma ti godini i nai-nakraq nai-dolno da otkaje dogovor za da otide v Beroe i vtorodivizionen otbor? Aide ne. -_-

  13. 123 казва:

    Колкото и да е задобрял и приличен играч, не заслужава тази възможност да си стои в берое, тоя великия черноморец.
    “Евгени се връща в Ямбол-нещо ,което се приема с аплаузи от местните фенове“ – това изречение не се отнася за мене и съм сигурен че и за много други !!

  14. ! казва:

    Ама то голяма новина…

  15. Анонимен казва:

    Смятай докъде сме я докарали :D

Остави коментар