Утре баскетболния  Ямбол се изправя в третото си изпитание от започналата кампания в НБЛ-предстои гостуване на шампиона Левски.Двубоят ще е много труден за ямболския тим и  сините са  тоталния  фаворит за спечелване на срещата.Мачът срещу сините е утре вечер от 19.00 часа в  зала Универсиада.В ямболския лагер се готвиха нормално за сблъсъка със сините и настройката е да се играе освободено в психологически аспект,а точно това може да помогне на отбора да се  изяви откъм най-добрите си страни.Сериозни здравословни проблеми в ямболския лагер няма.В тима на сините има такива ,но там разполагат с толкова много класни играчи ,че едва ли ще се  усети липсата на един или двама баскетболисти.С екипа на шампиона Левски се изявяват и двама ямболски баскетболисти-там са еблематичният Димитър Ангелов и  младият Павлин Иванов ,считан за един от големите таланти сред младите  играчи в родния баскетбол.Относно очакванията на феновете за поява на нов играч в Ямбол-няма официална информация за такъв-водени са разговори и вероятно скоро ще има ново попълнение в отбора,но засега няма нищо официално.

 

 

14 коментара

  1. smsa казва:

    Karron Johnson намирам само ( в eurobasket ). 89 набор, 203 см висок ,играл в Полша и е драфтнат от Лейкърс ( нз дали е същия ).

  2. Анонимен казва:

    Карън Джонсън

  3. Анонимен казва:

    скъпи съграждани гледахте ли мача с Левски?
    срам ме е да кажа ,че съм от Ямбол.
    „Играем за публиката“, ама и тя вече взе да развира.
    Докато целуваме чужди задници, така ще сме.
    Не знам този „треньор“ има ли достойнство, как него е срам да се покаже пред хората.
    Хаос под коша и нищо друго, но какво му пука нали си взима паричките.
    Много удобна подлога е той, нищо друго, кръгла нула, кота треньор.
    Трябваше да си отиде още след мача с Берое

  4. Анонимен казва:

    IMAAA CENTUR

  5. Анонимен казва:

    Миналата година без плеймейкър тази без център какво прайм бе , щом Стоьо играе над 30 минути като 4ка а Стоян като 5ца , ще ни бият и отбори като Плевен и Черноморец Бургас нямаме никаква скамейка каква е тая селекция кой туй нещо . Ще изгонят хората от залата . Ония Ковак под коша няма ли кой да му каже , че за 3ри минути не се изкарват 4ри нарушения , ако не му се играе да си ходи , то всеки може така да си изкара нарушенията на бързо и сетне да сяда да почива без игра,,работа,,да получава заплата , ибати и национала миналата година болен тая го мързи ко прайм ?????????

  6. Анонимен казва:

    da vzemat nikolai radev ot amatiorskata

  7. Анонимен казва:

    Mnogo skoro shte doide po velikden sigurno

Остави коментар