Завърши петото издание на шампионата по минифутбол на Диана Кабел/Оптинет.В последните мачове се получиха следните резултати:

Иваго-GoldersVidrax-5:5-в много драматичен мач  двата  състава играха и хубав футбол ,като рибарите показаха ,че продължават да растат в спортно-техническо отношение и стават все по-труден за преодоляване отбор ,а Иваго са без съмнение можещ състав.Равенството може би е и най-справедливия изход на двубоя с оглед на показаното от двата състава.

Атлетико-Боец-8:7-в изключително оспорван двубой Атлетико удържа победата срещу много силен съперник.Тук основният виновник е Николай Ненов,който се развихри и вкара фамозни голове.Боец воюваха докрай,но на съперниците им всичко се отдаваше  в тази среща.

В този кръг е присъдена и служебна победа на Динамик  с 3:0 заради неявяването на съперника Ел Класик.

В крайна сметка след 167 мача петото издание на турнира на Диана Кабел/Оптинет приключи.Турнирът започнаха 17 отбора,приключиха го 12.Следващият шампионат ще е в по-различен формат заради ангажиментите на много момчета към селски отбори и вероятно състезанието ще стартира от средата на май,като ще продължи до края на август.Преди това обаче предстои традиционния вече четвърти турнир по футзал.

В крайното класиране съставът на Братя Прошляк финишира убедително като шампион-братята бяха изключително постоянни и добри  в изявите си.Втори са изключително етичните момчета от елховския тим Куците мечета ,а на трето място е Динамик,чийто основен двигател бе неостаряващия и неуморим Стойко.

 

7 коментара

  1. Анонимен казва:

    Браво на призовата тройка на всички останали отбори. Хубаво щеше да бъде, ако нямаше толкова отказали се в края.

  2. юли казва:

    Братята са заслужени шампиони-биха всички конкуренти и то по убедителен начин,така че само респект към тях и честито.А и да почерпят!!

  3. Анонимен казва:

    ЛОКОМОТИВ !!! :)

    • Петър Пенев казва:

      Не участвах в турнира,но съм играл в подобни състезания в Бургас и сега в София.Турнирът в Ямбол-гледах мачове в четири кръга е добър и браво на това ,което се прави-силни отбори,коректен футбол-има атмосфера.

  4. Анонимен казва:

    Турнира и Колев имаха своите недостатъци,но като цяло много добър турнир.Всички понякога хулим организатора,но трябва да признаем че на никой друг не му се занимава,особено за толкова дълго първенство.Дано се поучи от грешките си,ние учасниците също,и догодина живот и здраве пак.Честито на победителите,и успех на всички в по нататъшни участия.

  5. Анонимен казва:

    хубав турнир се получи, браво!

  6. Янко-Иваго казва:

    Честито на заслужените шампиони.Благодарим на организаторите за турнира.Желая успех на всички участници в следващите турнири.

Остави коментар