Баскетболистите на Ямбол се готвят на пълни обороти за втория си мач в първенството на НБЛ.В отбора има леки здравословни проблеми ,но треньора Юлиян Радионов очаква всички да са на линия за предстоящото домакинство срещу Берое в събота.Нека припомним,че в първия си мач  Ямбол загуби гостуването си на Лукойл Академик в Правец,а Берое спечелиха   домакинство срещу Черно море Порт Варна ,като при това демонстрираха добра игра,като впечатлиха и чуждестранните им попълнения.Налице са предпоставките за много сериозен сблъсък в събота вечер в зала Диана.Ямболските баскетболисти се готвиха сериозно за предстоящия мач,в отбора има настроение и очакванията са тимът да разгърне потенциала си срещу старозагорци .Точно срещу Берое Ямбол изнесе един от най-силните си предсезонни мачове ,като победи заралии на домашния им турнир.Нещата в първенството обаче са различни и победата срещу варненци без съмнение ще вдигне самочувствието на Берое за гостуването им в Ямбол.Относно дългочакания  нов играч в подкошието  все още няма нищо официално-водени са разговори,но засега няма яснота ,кога в ямболската селекция ще има още един играч на ниския пост.

 

4 коментара

  1. 123 казва:

    Всички от Ямбол на линия за мача с Берое…. то добре че е така , че 1 да е контузен и няма смисъл да се състои мача, а колкото до селекцията щом Стойо Чолаков(нищо лично, но трябват още двама по класни от него) е 6 играч по сила , или първа резерва на основната петица правете си сметката за каква селекция става въпрос. А още по лошото е че не се чува нищо за търсенето на нов играч….

  2. Анонимен казва:

    a novite igrachi kude sa ? aa zabraeh, to nqma takiva -_-

    • Анонимен казва:

      Не само, че забравяш, но и не следиш случващото се. В Ямбол има четирима нови играчи в сравнение с миналогодишния сезон.

      • Анонимен казва:

        А колко от тези „четирима нови играчи“ стават за НБЛ? :?: :idea: Ще ти кажа – 2! 8) И чакай, кой е четвъртия играч? :shock: Факт е, че ние имаме най-късия състав от всички, виж резервните играчи отново и ще се убедиш каква „селекция“ направихме :!:

Остави коментар