Изиграха се мачовете от 21вия кръг в първенството по минифутбол на пДиана Кабел/Оптинет.Поради поредни неявявания без да предупредят организаторите от състезанието отпадат съставите на Локомотив и  Артилеристи,а на неигралите с тях отбори се присъждат служебни победи.В този 21 ви кръг  ще се запомни първата загуба на лидера Братя Прошляк от Динамик,а трябва да се отбележи ,че се получиха интересни и приятни за гледане мачове.Ето и резултатите от кръга:

Втора седмица:

Golders Vidrax-Локомотив-3:0/ служебно

Иваго-Коза Ностра-4:2-Иваго успяха да покажат в приятен за гледане и оспорван мач ,че са стойностен тим.Мафиотите опитаха всичко на терена ,за да стигнат до успеха ,но късата им скамейка си каза думата.Заслуженото трябва да се отдаде и на Иваго ,които  са корав отбор и дадоха  всичко  на терена ,за да стигнат до успеха в този мач.

Черните Ангели-Силма60-1:3-двата състава  ще са равностойни на всеки от отборикте в първата осмица и сега направиха много хубав мач.Силма60 обаче играха по-ефективно и си вкараха положенията,като отново демонстрираха сериозен игрови ресурс.Черните Ангели играха добре,създадоха и ситуации ,но пропускаха и логично загубиха.като цяло отличен мач и за двата състава,които заслужав и адмирации за коректната игра.

 

Първа осмица:

 

Боец-Артилеристи-3:0/служебно

Атлетико-Ел Класик-2:1-Атлетико поведе  в резултата с хубав гол и дълго време класиците не можеха да намерят път към вратата на съперника.След това –през второто полувреме четата на Панайот Балахуров се скъса да пропуска,стигна се до изравняване,но в последните секунди на мача  последва недоглеждане  в защитата на класиците и се стигна до победен гол за Атлетико,в чийто тим безспорните стожери са Весо,Светльо и Калоян.

Динамик-Братя Прошляк-6:3-динамичните бяха се организирали за битката с лидерите  и  извадиха най-доброто  от техните редици на терена.Братята  не бяха в пълен състав,нямаха и смени и логично загубиха от отбор ,който притежава изключително солиден игрови ресурс.Стана мач и то на добро ниво….Динамик, пък когато са в този състав трудно биха могли да губят среща и щеше да е интересно ако лидерите в класирането не бяха подходили толково неглиже към мача с динамичните…..

Куците мечета-Ай Си Ем-10:0-разликата в класите бе очевидна,а куците мечета също са отбор от много добра класа и това е безспорно.Ай Си Ем не подходиха сериозно към този двубой и  отнесоха загуба с голяма разлика.

 

 

30 коментара

  1. Анонимен казва:

    Първенството е към своя край и всички отбори трябва да отдадат заслуженото на Колев и екипът му. Получиха се много добри мачове между равностойни отбори.
    БРАТЯ ПРОШЛЯК – Безспортно най-добрия тим, показаха невероятно постоянство и не допуснаха загуба в редовния сезон. Тапата и Мухата са си научени футболисти и правят разликата с останалите отбори.
    ЕЛ КЛАСИК – Голямо браво и на тях, беше им много по-трудно да се събират, но въпреки това излизаха всеки мач и даваха каквото могат. Все пак този сезон конкуренцията е голяма и трудно се играе срещу по-млади и амбицирани момчета.
    КУЦИТЕ МЕЧЕТА – Един от най-атрактивните отбори. Винаги се стараят да играят хубав футбол, но всичко е подплатено и със солидни качества. Двамата Насковци са едни от най-добрите футболисти в турнира и дърпат отбора напред. Прави впечатление и отборния им дух, момчетата се забавляват и се уважават помежду си – респект!
    ДИНАМИК – Същото мога да кажа и за тях. Много приятен футбол, много коректност и солидна доза качество! Габриел и компания са един от водещите отбори в турнира. Жалко, че се разиграха чак към края му.
    БОЕЦ – Тези момчета също набраха скорост в края на турнира и ако бяха започнали така от самото начало, то определено щяха да са в бор бата за първите места. Те са малко по-силов отбор, но имат и много добри технически футболисти.
    Това са мен са 5-те най-добри отбора този сезон. Иначе едно голямо браво на всички отбори и момчета, като цяло всички се държаха коректно и възпитано, определено със всеки турнир се израства все повече и повече. Живи и здрави всички и догодина ви чакаме пак!

  2. pp казва:

    Ako nqkoi ot Koza Nostra sledi komentarite-daite da se ugovorim da si vzemem ma4a nqkoi den prez sedmisata,4e v nedelq ne mojem da se sabirame ve4e zaradi selskite ma4ove.Nqmame pretensii za den i 4as-All steps

  3. Анонимен казва:

    kucite s noviq vratar deto sa namerili sa edin ot top otborite, dinamik su6to stegnaha mn silen otbor

  4. Аз казва:

    Митак защо не писа,че Братя Прошляк шестият им играч беше дете и затова резултата е такъв.

    • Анонимен казва:

      bratqta bqha bez osnovnite si igra4i, bez tapata i muhata e normalno da zagubqt

    • Анонимен казва:

      Така,братята не бяха в пълен състав,за което съжаляваме ние от Динамик,защото ни се искаше да играем срещу основния им отбор.Това ни демобилизира,играхме отпуснато,и не на макс,защото имаше дете в отбота на Прошляк.Само че ние не сме виновни,че на някой не му е интересно вече,и не се явява на мачовете от турнира.Жалко,щеше да стане интересрн мач.Браво на сина на Муцо,игра супер.

  5. ИВАГОИ казва:

    Искаме да благодарим на сина на Весо от Атлетико,че ни подсили за този мач,защото с 5 човека едва ли щеше да победим.Благодарим и на играчите на съперника за коректната игра.

  6. гранде казва:

    Аз като ви казвах, че в крайна сметка след Братята най-качествените отбори са Динамик и Куците мечета, вие се смяхте и се правехте на всезнайковци. Малко по-малко всичко си дойде по местата.
    Иначе, явно това второ завъртане не трябваше да се прави с оглед отсъствието на много играчи, Колев пробва, за да види дали ще се получи, едва ли ще го повтори втори път.

    • Анонимен казва:

      Идеята е добра просто започнаха селските мачове. Дето селянчетата играят за по 10 лв на мач. и „Юбреее да правим пари“ и не идват на турнира и не се и обаждат.

      • Анонимен казва:

        Така е приятели,съгласен съм с вас.Браво на Митака,дано повече хора оценят това което прави.Иначе нивото на някои отбори се вдигна супер много и футболът,който показват е повече от приличен.

      • Анонимен казва:

        Там се бяга по 90 мин. „Гражданче“ не да се таркаляте по 10 мин на малкото теренче.. Играйте си там никой не ви е казал нищо,че да обиждате .. радвайте те даже така поне ще вземете някоя победа служебна,…

      • Анонимен казва:

        abe umrql pederast shto ne ti eba maikata -selqni wika hahaha „nedokazan“fytbolist na malki wrati HAHA

        • Анонимен казва:

          те в окръжните групи пък от доказан по-доказан футболист, ей за това ви се смеят хората щото като играете в селските групи и си въобразявате, че сте някакви футболисти

  7. Анонимен казва:

    da e jiv i zdrav Kolev, edno golqmo BLAGODARQ NA NEGO I CELIQT EKIP za strahotnoto purvenstvo, koeto pravqt!

  8. Анонимен казва:

    Аз не мога да разбера какъв трябва да си,за да предпочетеш да ходиш на онези картофени ниви да се псуваш като каруцар и да се риташ по 90 минути,вместо да си гледаш кефа на първенството на Колев.

  9. Анонимен казва:

    заради тея селски групи се развали турнира.

    • Анонимен казва:

      Глупак,селския футбол го има много преди турнира на колев.аз като ви казвах преди месец вие ме псувахте и обождахте,а сега да ви видя

Остави коментар