Разруха и безхаберие-това са думите с които можем да  опишем картината.децата от ямболски клуб по скокове на батут се подготвят  в залата  във Веселиново,но вън вали и   покривът на залата отново протече.Ситуацията става  опасната за децата и  след като и елинсталацията окъси треньорите преустановиха тренировката….Тъжно…виси и сянката на престъпно нехайство към съдбата на това чудесно спортно съоръжение ,което през годините тъне във все по-голяма  разруха-какво ли не е видяло то в последните години- включително и цигански сватби…И” все пак трябва да има някой ,който да  е отговорен за ситуацията,защото вместо да се готвят при нормални условия скачачи на батут,атлети,петобойци ,а и други ямболски спортисти,то  нещата отиват на  пожелания от  рода на „Дано не вали” и разни подобни…да не говорим ,че  съоръжението няма функционираща тоалетна,да не говорим за течаща вода или някакви санитарни условия… е то бива ,бива ама чак….щото си има и разни хора ,които би трябвало да им е вменено да отговарят за тази чудесна за времето си спортна зала,за която не са нужни чак толкова средства да се превърне отново в бижу,полезно за ямболския спорт. Дано някой като види тези снимки се  сепне и направи нещо…..ха Дано ,ама…..

 

От снимките  виждате за какво става въпрос.допустимо ли е ???????




 




 

 

5 коментара

  1. BAT BOIKO казва:

    ВИНОВНИ ЗА РАЗРУХАТА НА СПОРТНА ЗАЛА КОМСОМОЛЕЦ БЕЗХАБЕРИЕТО ПРЕСТЪПНОТО БЕЗОТГОВОРНО СТОПАНИСВАНЕ НА СПОРТНА ЗАЛА ОТ ДЕПОТАТА ОТ ГЕРБ ЧОЛАКОВ. И МАФИОТСКОТО ДРУЖЕСТВО.

  2. Анонимен казва:

    Тази зала е трета в България.Останалите две са в Добрич и София.Две години поред в Добрич се провеждат държавните първенства за всички възрасти.Това се случваше преди много години и в Ямбол.Явно Добрич по-добре се управлява.Преди много години атлетите от Сливен идваха да тренират в Ямбол,заради хубавия стадион,сега ямболските атлети не могат да отидат до Сливен,защото няма средства. Господа,кандидат-депутати,вие ходите ли по такива места?!Господин Чолаков,обръщам се към вас,защото сте спортен човек,освен баскетбол в града има и други спортове с големи успехи,но без база. Господа кандидат-депутати,позаинтересувайте се какви успехи има ямболската атлетика и как работят треньорите,въпреки лошите да не кажа никакви условия.И защо предпочитат други клубове!? Господин кмета стъпвал ли е на стадиона или в залата на Веселиново?!Не е …Там няма пари за прибиране…Жалко за тези деца,които тренират и за техните треньори-ентусиасти.И хвала!

  3. Анонимен казва:

    СРАМОТА Е….СТИГА СМЕ ТЪРПЯЛЕИ ВЕЧЕ,ВРЕМЕ Е НАИСТИНА ДА СЕ КАЗВАТ НЕЩАТА…..

  4. Драгоев казва:

    Свидетели сме на пълна управлеченска некадърност и безхаберие!!!Ние българите сме дръпнали изключително много назад в годините на уродлива демокрация,че дори вече дълбаем дъното.Хора много сме зле даже сме отвратително зле и ,ако не осъзнаем ,че няма кой да ни помогне освен самите ние не ни чака нищо добро.

  5. Анонимен казва:

    И стадиона в ЯМБОЛ е в този вид но 20-години не се намери кои да го ремонтира-а залата вав Веселиново е забравена от управляващите

Остави коментар