Специално за Ямболспорт наставникът на Тунджа 1915 Росен Петров съобщи ,че се оттегля от поста старши треньор на  ямболския мъжки тим.Той не съобщи причините за това свое решение и обяви ,че завинаги ще остане емоционално свързан с ямболския тим.Все още нямаме официална информация по случая от ръководството на ямболския клуб.

 

23 коментара

  1. Анонимен казва:

    toz obital jelo ni6to nerzbita ot futbol trenora mu e vunoven 4e itbora nestava nikkav hui za6to futbolistite sa palni nikanici a ne trenora e vinoven a oniq obitak jelo ne spira da mu se sas kurvenskite se ideiii tova v4era6no lape jelqo taq golqma lurva kato iliq e zatova 4oveka e bil prenuden da ibqga i dokato onova lape jelqo ne sre da se mese v rabotat ne trenorite nikoga v qmbol nqma da ima futbol dori skapanoto obor4 6t se srine do b oblasba grupa pre selqcite dokato nese mahne jelo nikoga nqma da ima futbol za6toto tova lapence i niko nqma da poeme qmbol za6toto dokato onova lape e tam jelqo i da se spre da se mesi rabotata ne trenorite si qmbol nqma da ima futbol nikoga

  2. Тунджа казва:

    Стига коментари. Много скоро ще бъде ясно!

  3. Ангел казва:

    Ах ебаси простотията………….даже няма нужда от коментар.

  4. zapoznat казва:

    Vsi4ki v otbora znaqt istinata za napuskaneto na treniora,a tova za trenirova4niq proces e sme6no,za6toto ako ne bqhte dovolen 6tqhte da go mahnete vednaga sled kato zapo4na da raboti v kluba-spomnete si ma4a v Kazanlak kogato sled 60-minuta mom4etata ne mojeha da hodqt,i ma4a s Maritca v poslednite 30 minuti napravo gi smazahme i samo lipsata naGonzo gi spasi,a sled kraq na ma4a celiq stadion gi izprati s aplodismeni,ako tova ne atatestat za rabotata na treniora zdrave mu kaji.4oveka ima dostoinstvo i za tova si e tragnal,i vmesto da mu blagodarim,go oklevetqvame-ne e korektno i majko,Ako ne znaete s otbora naSliven zavar6i na vtoro mqsto v Balgariq,pobejdavaiki vsi4ki silni otbori,v momenta v A i B grupa igraqt pove4e ot 30 futbolisti koito e treniral,ima i v 4ujbina-Ismail Isa golmaistora na 6erif-tiraspol vkara gol i na Totnam vLiga Evropa,a vie koito ne haresvate kak raboti si e va6 problem.

    • Анонимен казва:

      Росене, престани с тези самореклами. Наели са те за една работа, очаквали са друго, не са останали доволни, и са те освободили. От къде на къде собственика на отбора или не знам как се води, нямам за цел да го обидя, ще дава обяснения в разни форуми за решенията си ? Лично искам да му благодаря, за средствата които хвърля, от години. Да му пожелая да е жив и здрав, той и цялото му семейство. Да следва смело и решително пътя който е избрал. Да изиска от отбора първото място, защото в момента имаме футболисти който да изпълнят тази задача. То да е подарък, както лично към него, така и по случай 100 годишнината. А дали отбора ще играе в по горна група да бъде решение на г-н Жельо Петков и други благодетели, ако има такива. Да се изисква ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, подкрепа от общината както за отбора, така и за ремонта на стадиона. УСПЕХ.

  5. Анонимен казва:

    stanimir tui umrqlo ku4e deto mi sa prai na trenior tashak palen

  6. Жельо Петков казва:

    Спрете да плюете всички хора в отбора и ако наистина милеете за отбора да го подкрепяте. Росен е освободен , защото не съм доволен от тренировъчния му процес. Много скоро ще има нов треньор.

    • Анонимен казва:

      евала бат желко

      • carlos казва:

        ЕВАЛА НА ЖЕЛЬО , СЪГЛАСЕН СЪМ , ПРОСТО НЕКА ВЪВЕДЕ ДИСЦИПЛИНА , ЗАЩОТО ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ОТБОР И КАКЪВТО И ДА Е ВИД ГРУПОВА ДЕЙНОСТ . НЕ ПЛЮЯ НИКОГО А КАЗВАМ ПРОСТАТА ИСТИНА ЗА ПИЯЧКАТА НА УМИРАНЕ И ЛИПСАТА НА РЕСПЕКТ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ.

  7. Анонимен казва:

    i sega pak 1-godina niama da ima trenior li starata pesen na nov glas

  8. carlos казва:

    ПРОСТО НЯМА ДИСЦИПЛИНА , ТОВА Е ПРОБЛЕМА И НА ЧОВЕКА МУ ПИСНА ДА СЕ КАРА С ФУТБОЛИСТИ , ТИП СЕЛЯЦИ. ТОВА ГО ДЕ МОТИВИРА И ПРЕДИ БЕШЕ ТАКА И СЕГА СЕ ПОВТАРЯ , ПРОСТО ЖЕЛЬО ТРЯБВА ДА ТРОПНЕ ПО МАСАТА И ДА ИМА РЕСПЕКТ И РЕД , А НЕ ДА СЕ ПСУВАТ КАТО КАРУЦАРИ .
    ОТБОРА НЯМА ДА СЕ ПРОБВА ДА АТАКУВА Б ГРУПА , НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ , СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА И ДА БЛАГОДАРИМ , ЧЕ ИЗОБЩО ОТБОРА ГО ИМА!!!

  9. anonimen казва:

    Dokato klikata okolo prezidenta e v otbora,nikoga nqma da imame futbol v grada.

  10. Анонимен казва:

    Ами как няма да напусне като протежетата на Петков се правят на треньори.

  11. joro казва:

    Unikalen covek i dobar specialist,takav otdavna ne bqhme imali nacelo na otbora,napravo ostanah izumen kato razbrah predi malko ce si tragva.Ne znam pricinite za negovoto resenie da si tragne,ako imame rakovodstvo na miasto vednaga se razberete s nego da se varne,poneje go poznavam dobre si mislia ce moje da napravi kompromis i da se varne.

  12. Fen казва:

    Kakva B grupa,nie sme s nai-malkiq bydjet v grupata,a i bez podgotovka kakvo moje da napravi 4oveka za po malko ot dva meseca.Pojelavam mu uspeh i sam ubeden 4e mnogo skoro ste poeme niakoi grug otbor v koito ste pokaje 4e ima ka4estva,i mu blagodaria 4e pod negovo rakovodstvo stadiona otnovo vze da se palni i mom4etata se razdavaha.

  13. мую казва:

    Според отлично осведомени източници новият треньор ще е или Жозе Моуриньо или Алекс Фъргюсън . Утре Евроспорт на живо ще обявят новината .

  14. top казва:

    Pak li opriaxme do dobri I chamov:-)

    • Анонимен казва:

      не бе -опираме да атакуваме Б-група за 100-годишнината-а с Росен Петров-нищо против него но нчма как да стане

  15. Анонимен казва:

    do sega go pluhte vsi4ki, sega shte revem za nego,aman ot maloumnici

  16. Анонимен казва:

    не трябваше да се допуска да си тръжгва росен-той завъртя отбора и умееше да нарежда и мотивира играчите

  17. Анонимен казва:

    е ся ще видим кво става-май отбора тръгва назад…..Росен Петров е най-стойностния треньор идвал в ямбол от петко николов насам

Остави коментар