Баскетболистите на Ямбол в неделя пътуват за Ботевград ,където ще стартират участието си в  силния международен турнир,чийто домакин е местния Балкан.Новината от ямболския лагер е ,че дошлия на проби Далис Джойнър няма да остане в   ямболския лагер.Американецът  вече си е заминал и от страната .Така за мачовете в Ботевград Юлиян Радионов ще трябва да разчита на наличното войноство:Станислав Говедаров,Стойо Чолаков,Стоян Петков,Костадин Маршавелски,Милен Костов,Иван Тенев,Андрей Иванов,Виталий Телчеров,Косьо Великов и Тейлър Лейсър,като може да се твърди ,че американецът има безспорните качества да помогне много на тима.С тима на Ямбол ще е и хърватинът Тони Бърнас,чиято класа не подлежи на коментар и очакванията са той да бъде едно от откритията на шампионата на НБЛ.Друг американец ,който бе на проби в Ямбол-Джеуейн Картър също вече не влиза в сметките на ямболския  щаб.Относно селекцията-търси се играч в подкошието ,за да бъде затворена селекцията на тима.В Ботевград Ямбол ще играе срещу румънския Крайова и домакините.Първенството на НБЛ стартира на 11октомври,като Ямбол гостува на  мицешампионите от Лукойл Академик в Правец.

 

 

12 коментара

  1. Stoian Dimitrov казва:

    Университатя Крайова- Ямбол 92-70

  2. Анонимен казва:

    To takiva koito napuskat otborite chesto, sa qsni…qvno e s kofti harakter i ne mu e haresalo tuk, jalko che za turnira v Botevgrad ostanahme bez centar.Dano i da vzemem oshte nqkoi igrach na drugite pozicii, dori Beroe vzeha igrachi, a nie ne.

  3. Анонимен казва:

    Aidee kakvo stava ? Imahme na probi edin „centur“ a sega i nego go nqma ! Samo s edin centur koito igrae edin put za dva meseca nqma da stanq ;)

  4. иво казва:

    Тони Чолаков ще получава ли повече игрово време? Когато вкара кош цялата зала става на крака.Уникален е!

  5. toni казва:

    toni byrnas i teilar ostavat v otbora dvamata 4ernokozhi amerikanci gi nqma ve4e.

  6. Анонимен казва:

    името на хърватина не е написано по същата причина както и за двамата афро-американци

  7. Анонимен казва:

    Nqma li da se kaje neshto kakvo stava, Carter si trugna pod preteksta che e kontuzen, ama podpisa s litovski otbor, centara beshe tuk 1 den i toi si trugna.Toni Burnas sluchaino li mu e propusnato imeto v statiqta ili i toi shte si trugva? Rezervi – prosto bez komentar.Tenev e mnogo zle, Andrei puk e oshte uchenik.

    • Анонимен казва:

      Mitko, dobavi imeto na Barnas, 4e predizvikva6 osnovatelno pritesnenie u horata. Cartar si e trugnal, no nali e vzet drug igra4 na negoviq post. Kude e tragediata? A drugia afro-amerikanec se oburkal, kato si pomislil, 4e idva v Monte Karlo. Otnosno skameykata tova ve4e e vupros I na pari.

  8. Анонимен казва:

    Idvat igrachi, trugvat si, kvo stava?????? i s Andrei i Ivan Tenev za rezervi, pulna tragediq.

Остави коментар