С аплодисменти от близо 500зрители бяха изпратени футболистите на Тунджа1915 след последния съдийски сигнал  в дербито с лидера в класирането на югоизточната В аматьорска футболна група-Марица  от Пловдив.Мачът завърши без победител-0:0.Пловдивчани бяха тотално надиграни на градския стадион в Ямбол и през целия мач само на два пъти,след слизане по дясното крило успяха да създадат някакво напрежение в ямболската защита.От своя страна ямболския тим  се раздаде на терена и само малшансът лиши от заслужена победа отбора на Росен Петров.

Двубоят започна лошо за ямболския отбор-още в първата минута –най-опитният ,а може би и най-класният  ямболски футболист-Николай Вълев-Гонзо получи разтежение и напусна терена.Момчетата  от състава на домакините се стараеха много и напълно неутрализираха  силната халфова линия на  пловдивчани.В предни позиции Дилян Димитров и Динко Дерменджиев здраво изтормозиха  защитата на Марица и  имаха  чудесни възможности да реализират ,но пропуснаха.

През второто полувреме плавдивчани  бяха тотално надиграни,в последните десетина минути и сериозно притиснати до наказателното си поле,създадени бяха още три-четири голови ситуации,но гол така и не влезе.Публиката обаче оцени  усилията  на  футболистите на „Тунджа1915”,които ги подплътиха и  с много добра игра.Отборът воюва мъжки и показа ,че има много голям ресурс ,а притежава и характер,което е обещание за бъдещето на състава.Явно е и това ,ме треньорът Петров може да реди правилната тактика и да мотивира футболистите си.За целият състав и треньора голямо Браво!

Пълен запис на мача  гледайте  тази вечер от 21.05 по ДТВ и повторение  от 20.00часа утре.

 

32 коментара

  1. Анонимен казва:

    Искам и аз да кажа-т.е. да нихаша нещо-Имаме безспорно добър отбор,но Росен трябва да мисли и за бъдещето.Сега-до пускането на Георгиев-вярно опит,но вечуе нито може да надбяга съперник,а физиката не му позволява да взема единоборства-бил е добър ,играч,но вяско нещо е с времето си-при това Гошо взема игровото време на младите момчета.Другото-не може и да става въпос за конкурентност със Сашо Андонов-Сашо е част от бъдещето на тима.Като съвет към Росен Петров-той трябва да мисли и за бъдещето на състава-нека се дава шанс на Екшъна-има физиката и скоростта да решава мачове…
    Същото важи и за Симеон Григоров-трябват му мачове и игрово време..Тези младоци могат зда израстнат и се научат край гонзо,стамбата,динко и дичев,а има какво да учат и от румен стоянов-това е пътят.А иначе чест прави на нашите ,че не пробваха с разни кондики срещу марица а тръгнаха да се надиграват и тотално обезличиха майните.Браво момчета-и още нещо-нищо лично срещу Гецата-но всяко нещо с времето си….

  2. Анонимен казва:

    q mal4i be qmbolski pedal

  3. anonimen казва:

    Ne vijdam ot kakvo nedovolstvat nqkoi,iskahte da imame otbor i se vijda 4e za malkoto vreme imame prili4en takav,iskame v otbora da ima kolkoto se moje pove4e mom4eta ot Qmbol i da se razdavat,dosega go pravqt i zaslujavat blagodarnosti i podkrepa,a ne za6to ne igral tozi ili onzi,ima si hora koito rabotqt s otbora ejednevno i znaqt koi e podgotven i koi e kontuzen ili bolen,taka 4e stiga s tezi zabelejki,a badete po pozitivni kam otbora.

  4. Анонимен казва:

    ti mal4i we qmbolski mangal

  5. Анонимен казва:

    dimitarar ivanov ebil v cska taka4e nei selski nedite go prikava za nego toi profisonolis vkatra gol v 15 sekunda na levski i be6e u4nik na demitar penev za6toto togava toi mu be6e trenoqr v cska taoava si go na bte v praznite mangalski glavi za6toto elhovo ima profisonalen trenoq koito misli za otbora i rakovodstvoto na elhovo mu ima palno doverie e igrae6 trenoq na elhovo i daje ve4e ima i kartoteka v elhovo ve4e imme 5 novi paplneniq samo davi kaja i srete steq glupasto pom elhovo i trenoqra ako nei gonzo drugite futbolisti na qmbol a palni nikadnici ot roza ime da samo edn futbolis dvama ot boqnovo i edin ot pleven i dvama ot topalovgrad taka4e mlakvaite qmbol go iztag ot qmbol zatova mie nikoga nesme iskali i nesme zimali ot qmbol nito ot kamenec futbolisti taka4e qmbolskite pedal4eta da si aztvarq ustite i da se gledat umrqloto skapano otbor4e ida si gledat da si napravqt stadiona4e za nikav hui nestava elhobo ima pohubav stadion ve4e ot qmbol tribunite ve4e sa gotovi ve4e remontirat zablikalnite 6te go nappravim pohubav i ot sliven qmbol samo 6te gi qd 4e nqma da ima takav stadio a eljovo 6te se gordee sas stadiona si haha

  6. Анонимен казва:

    ako nei jelqo sega otbor4eto nnqma6e da go ima qmbol 6te 6e da gniq v b selskata grupa ako nei elhovo da vi dadentrenqor vaob6t otbara nqma6e da go ima ako gom ima 6te 6e da e v b selskata grupa pri selskite obor4eta taka4e qmbolite da mal4at samo

  7. Анонимен казва:

    Dano Gonzo byrzo se vuztanovi

  8. anonimen казва:

    Nedeite gi sravnqva dvamata,za6toto po vremeto naSelskiq ima6e pari i pove4e futbolisti ot sega6niq otbor,podgotovki,sadii i ne mojahme da biem Roza,a sega pove4eto mom4eta hodqt na Rabota i trenirat,a pri Selskiq se6ate li se nqkoi futbolist da hode6e na rabota.

  9. carlos казва:

    ФЕНОВЕ, ПРОБЛЕМА Е ПРОСТ : НЯМА ПАРИ . НАШИТЕ НЕ ТРЕНИРАТ РЕДОВНО , ТОВА СИ ЛИЧИ ОТ КИЛОМЕТЪР , КОЛКОТО ДО ИВАНОВ …………….. ТОЗИ ПИЯНИЦА НЕ СТАВА И ЗА ТРЕНЬОР И НА ДЕЦА . ДОБРЕ ЧЕ ИМАШЕ ГОТОВ ОТБОР И ИГРАЧИ И КАКВО НАПРАВИ …….. ИЗГОНИ ПОЛОВИНАТА И ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО .
    ДАНО НАЙ-НАКРАЯ ОБЩИНАТА ДА СЕ ОСЪЗНАЕ И ЗАСТАНЕ ЗАД ОТБОРА , САМО ТАКА ЩЕ ИМАМЕ ДОБЪР ОТБОР , ДОРИ И ЗА „В“ ГРУПА !!!

    • Анонимен казва:

      nashata obshtina e naj-bednata v cyala evropa, ne prostto na balkanite, a v celiya kontinent, kolko obshtini, dori i sela si remontiraha stadionite, a nie oshte si imame grobnica, kolko obshti si vkaraha otborite v a-grupa, a pri nas dobre, che beshe jelio, da ni spasi za 100 godishninata. SUBODETE SE GERB RABOTI EDINSTVENO ZA LICHNIYA IM INTERES. TOVA SE VIJDA OT SUBSIDIYATA ZA BASKET SPRYAMO SUBSIDIYATA ZA VSICHKIYA OSTANAL SPORT V GRADA. TOVA SE I DOKAZVA S USUDITELNATA PRISUDA NA KMETA.

  10. бат саско казва:

    браво тунджа ,браво краси-истински боец

  11. Анонимен казва:

    pluexte po ivanov sega idva vremeto da osaznaete s kvi futbolisti s kvo shto e pravil igral e golqm futbol i e osaznal mnogo poveche ot tozi nashiq v momenta ribar dobre che sa mu fytbolistite che inache izpadame v b okrj
    0

    • Анонимен казва:

      rosen e 10 puti poveche trenior ot ivanov i tova go znaqt mnogo dobre vsi4ki v elhovo, a i vseki koito e rabotil s dvamata.

      • Анонимен казва:

        Затова в Елхово не му дават да е треньор да не би да ги вкара в А група. Димитър Иванов е с класи над него. С какъв акъл извади Д.Димитров и сложи Г.Георгиев който е на 40 години и не проби нито веднъж по фланга. Пускаш в игра Г.Баев който не е играл от години а оставяш Георги Рашев да гледа мача от близо. Момчето имам вече около 100 мача, има игрови ритъм и може да ти реши мача физически и технически е по добре и играе на скорост. Това са действия на човек който НИЩО не разбира а дори не си гледа и отбора по време на мач.

        • Анонимен казва:

          zashto govorish kato ne si zapoznat be? V Elhovo ne mu davali da e trenior-TO4NO OBRATNOTO, ot edna godina go molqt da im stane trenior, no toi otkazva shtoto ne pla6tat ni6to. Aman ot fantaziori.

    • Анонимен казва:

      Ти си луд.

  12. anonimen казва:

    4e kakvo ti e vinoven treniora kato iztarvahme 5 4isti gola,a to4no prez vtoroto poluvreme si li4e6e 4e sme po podgotveniq i po moje6tiqt otbor,i gostite minaha 3-4 pati centara,a Baev,Gon4ev i o6te drugi futbolisti sa na po 4-5 trenirovki i predstavqneto im zaslujava uvajenie,nito sme na podgotovkata,nito na bydjeta,nito na bazata,da ne govorim za organizaciqta na marica,do predi mesec i polovina ni nqma6e na kartata,a ve4e vzehme i da imame pretencii,daite da badem realisti.

    • Анонимен казва:

      chakai e po tvoita logika marica sa kolos takali zashti si mislite che te sa neshto poveche it nas kato uslovia ili ekstri az shtre vi kaja marica zexa tochka blagodarenie na kolektiva si nishto che kato edenici otstapvat na vs ot skameika do terena xorata sa zadrujni i sa kolektiv tva e istinata

    • Анонимен казва:

      Марица до ония ден от няколко години бяха в А окръжна какви глупости пишеш

      • Анонимен казва:

        byaha, no nali vijdash kakvo stava veche, lev ins im e sponsor, yavno shte stavat satelit na levski sf, propadat machove i to zaradi lipsa na ohrana (koj vuobshte im vyarva na glupostite), posle bfs im gi dava slujebno, porychkovi sadii, kordov bie rykovodstvoto zashtoto sa go izkluchili ot syveta, posle hodi i razpravya pred btv, che nikoi ne e bil, kakvo da govorim poveche, tova e edin klub kojto nyama da se spre pred nishto, za da si zadyrji sponsora i da se vyrne v a-grupa, i tova do kato nie si imame samo edin Jelio i obshtina tvurdo reshena da zatrie futbola

  13. само тунджа1915 казва:

    За старанието-браво момчета,нооо-не може този некадарен прехвален отбор на края на мача да баде притиснат.Ало г-н Петров тези трябваше да не минат центара 2-рото полувреме.Тези са по слаби и от загорец-един Станимир Димитров ,трябваше след почивката да играе много по офанзивно,но като цяло,едно евала на целия ямболски отбор.Наи вече на Динко Дерменджиев-изяде и тревата момчето но неби,Валев,се контузи нелепо,Баев-браво моито момче,ти погаза голямо сарце-за малкия си раст-а за публиката,бадете по настоятелни и повече от всичко подкрепяите Тунджа1915-няма нищо срамно в това.Иначе ще идват все такива садии като,ТОЗИ-КАРДЖАЛИИСКИ,МАНГАЛ,КОИТО ЩЕ НИ СЕ ПРАЗНЯТ НА ГЛАВИТЕ,НИЕ ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ,САМО ТУНДЖА1915-ТОВА СИ Е НАШИЯ ОТБОР ОТ НАШИЯ ГРАД-ИЗГРАДЕН ОТ НАШИТЕ ЯМБОЛСКИ МОМЧЕТА-ПАЛНА ПОДКРЕПА ЗА ОТБОРА-ТЕЗИ МАРИЦА СА 3-ПАТИ ПО СЛАБИ ОТ ВАС ПИЧОВЕ-А ЗА РОСЕН ПЕТРОВ-БАТЕ ПО СМЕЛО ТАКИВА ОТБОРИ КАТО ЧУЯТ,ЧЕ ГОСТУВАТ В ЯМБОЛ-ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ НААКВАТ,САМО ТРЯБВА АГРЕСИЯ ДА ГИ ДООМАЖЕМ-БРАВО.АКО МОЖЕТЕ ТОВА Е КАМ РАКОВОДСТВОТО,ВАРНЕТЕ НЧКОИ ОТ СЕМЕТАТА,СТАНИМИР ИЛИ СИМЕОН БАЕВИ ИЛИ ДВАМАТА-И ТОЗИ ОТБОР,ЩЕ ГАЗИ НАРЕД,НАВАН,НАВАТРЕ

  14. anonimen казва:

    Ne ni dostigna malko kasmet pri otbelqzvaneto na goloviqt udar,ina4e golqmo bravo na vsi4ki mom4eta za staranieto,i stigam otnovo do sadiiskiq faktor v poslednite dvadeset minuti kogato gi natikahme v tqnoto pole sadiqta izmisli dosta gluposti v na6 u6arb,no kakvo da se pravi.Uspeh napred mom4eta.

  15. Анонимен казва:

    Samo Kamenec

  16. Анонимен казва:

    nai dobriq be krasi andonov

Остави коментар