Изиграха се мачовете от 18тия кръг/втори във втория етап/ на надпреварата  по минифутбол в първенството на Диана Кабел/Оптинет.Ето и резултатите:

Втора седмица:

Тук мачът Силма60-Коза Ностра бе отложен,а рибарите от Голдерс Видракс почиваха.Другите срещи:

Черните Ангели-All  steps-3:1- Черните Ангели   си върнаха за загу2бата в първия етап,но подлътиха победата си с хубава игра и заслужено спечелиха.Танцьорите опитаха да правят обрат ,но  съперникът не позволи това да се случи.Ники Москов отново блесна с реализаторския си талант.

Иваго-Локомотив-2:7-Локото продължава с победите и е нормално да е така ,защото  има в рледиците си момчета с безспорни качества ,а явно и отборът се сработва.Иваго без титулярния вратар Янко Драганов нямаха много шансове в този мач.

Първа осмица:


Атлетико-Динамик-2:5- динамичните  си осигуриха  рано аванс  и решиха ,че ще доиграват мача,но  Атлетико не се предаде и се бори докрай,като  отборът трябва да съжалява за доста направуени пропуски пред вратата на съперника.Динамик показа отново ,че е тим с  потенциал за победа срещу всеки тим в турнира.по два гола за победителите реализираха Габриел и вездесъщия Стоян Генов.

Куците мечета-Боец-3:2- в качествен и изключително оспорван сблъсък елховската селекция демонстрира още веднъж своето солидно спортно-техническо ниво и победи с  гол разлика.За Боец  само аплаузи за непримиримостта на терена.В двубоя имаше  всичко ,което да краси турнир по аматьорски футбол-и отлични индивидуални акции,и добри взаимодействия, и обрати.Браво и за двата отбора!

Ел Класик-Ай Си Ем-5:4-класиците  поведоха и когато трябваше тяхната рутина да им помогне да контролират мача бяха на път отново за загубят точки.Младоците от  състава на противника се активизираха,показаха качества и възможности и върнаха няколко бързи гола.Шансът помогна на Ел Класик да удържи аванса си срещу напорист и несъмнено можещ съперник.

Братя Прошляк-Артилеристи-10:3-очакваното дерби не се получи ,защото в типичния си стил-много дзвижение,добри взаимодействия,ефективност пнред гола и солидно нареждане в защита  лидерите в класирането не дадоха шансове на съперника и рано направиха разлика.Артилеристите не успяха да играят на обичайното си ниво ,а може би толкова им позволи и съперника.

 

14 коментара

  1. Анонимен казва:

    Aide BRATQ machkai…..

  2. Анонимен казва:

    samoooo Lokooo lokomotiv ole

  3. Анонимен казва:

    4ernite angeli imaha kasmet 4e all steps ne sa v palen sastav ina4e rezyltata niama6e da e po razli4en ot parvia ma4

    • Анонимен казва:

      абе те и ангелите не бяха в пален састав-а ти се радваи че аи си ем биха в последнич краг боец-преди мача на ангелите срещу вас и бяха демотивирани,иначе щеше да се получи неделния резултат

      • Анонимен казва:

        много боли от загубата, танцьори, но я приемете загубата с усмивка.Все пак се забавляваме.

        • Анонимен казва:

          Болката е временна,гордостта е вечна.Ние играем за да се забавляваме.Редно е това да го проумеят и много други „нахъсани футболисти“.

  4. Анонимен казва:

    Турнира е супер искам някой да победи братята ей така за престиж нищо против отбора на братята :)

    • Анонимен казва:

      do kolkoto uspqvam da sledq machovete nai-blizo do to4ka sre6tu tqh si bqha el klasik, a oshte v nachaloto na turnira kucite mecheta mojeha i da gi biqt,kato stoqha mnogo po-dobre na terena. Kato se zamislq, te sa moje bi edinstveniq otbor, koito gi e nadigral. Inache sega sled kato i muhata e kum tqh klasata im se vdiga mnogo. Spored men mogat da budat pobedni ot El Klasik, a zashto ne i ot Dinamik.

  5. Анонимен казва:

    Абе Черните Ангели,защо са вав втората осмица-те са по добри поне от 2-3 отбора от парвата,днеска ги гледах срещу ал степс-ми не мога да проумея как са паднали от тези сас 7-3 и какво се е случило ,че са вав втората осмица-иначе се получиха доста хубави срещи-мечета ме накефиха сас сарцатата си игра-аи си ем не се предаде пред ел класик,а артелерист бчха тотално надиграни от наи-добрия отбор братя прочляк-д отбора на динамик ще определи 2-я в класирането сас битка сас ел класик-браво на всички отбори и на организаторите

Остави коментар