Футболистите  на Тунджа1915 продължават с победите в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група,след като надиграха в домакинството си Сливен2000 с 3:0.Гостите трябва да са доволни ,че си тръгнаха с толкова малък пасив,защото  през целия мач те се защитаваха и отправиха един- единствен анемичен удар към ямболската врата.Още в третата минута Спас Дончев проби отляво и бе фаулиран в наказателното поле-отсъдената дузпа бе реализирана от капитана  Станимир Димитров -1:0.Ямболският тим изцяло контролираше мача ,но пък съперниците се бранеха дружно с  по осем-девет играчи в защита.Все пак в 30тата минута централния нападател на Тунджа1915 –Николай Вълев пое една топка,навърза в типичния си стил три защитници на гостите ,подаде към връхлитащия Дилян Димитров,той  не пропусна и 2:0.

През второто полувреме ямболският тим направи много хубав атаки,но голът падна  едва  в 90та минута  -дело на Динко Дерменджиев.Преди това точно той уцели на два пъти гредите,ямболският тим пропусна и дузпа,а няколко удара бяха  спасени от вратаря на Сливен.В крайна сметка победа ,която за пореден път  показа ,че селекцията на Тунджа1915 е  стойностна,а това че момчетата играят с настроение и  вече изглеждат доста солидно в кондиционно отношение говори за работата на треньора Росен Петров.След тази победа Тунджа1915 ще продължи да бъде сред водещите състави  в класирането на югоизтока.Пълен запис на мача гледайте от 21.30 в програмата на ДТВ .

 

51 коментара

  1. меси казва:

    да се върне и бат Галин Илиев с оная плехарка Бая те имат усет и стратегия към играта а и някой лев тъкмо да дадът

  2. anonimen казва:

    Predi vseki ma4 negramotnika pi6e 4e 6te padame i ako ne be6e oniq smolqnski prodajnik 6tqhme da sme na parvo mqsto,oniq bokluk deto se prodava za dva kebapa i dve biri,no toi gospod 6te mu go varne-Ma4kai Tundja!!!

  3. anonimen казва:

    Neznam dali nas ste ni bie Maritca 6te ni bie,ama sam siguren 4e tazi godina Elhovo ste padat kato kru6i.

  4. Анонимен казва:

    qmloli4eta marica 6te va smele

    • Анонимен казва:

      Както преди време се изрази един “ Това е топка върти се на всиччки посоки“, недей да си толкова сигорен.

    • само тунджа1915 казва:

      Абе каун не ти ли писна да се излагаш бе,неграмотник-и за твое нещастие ще бием и Марица

  5. Анонимен казва:

    Хора в този сайт влизат:
    - Гербаджии, защитаващи кмета и общината заради няхната мърлящина и безхаберие.
    - Баскетболни фенове, желаещи жалки провукации.
    - Фенове на други клубове.
    Тези субекти се представят за наши фенове и целят нашето разделение и внедряването на интриги и други вредни мисли.
    Спрете да ги отразявате – глупаците са непобедими.

    • Анонимен казва:

      Важното е че ни има.
      Че онази мърша се разкара.
      Че клуба е спасен.
      Че футболистите се върнаха.
      Че са главно ямболии.
      Че имаме треньор с добра автобиография.
      Че отбора се представя доста добре.
      Че ямболии започнаха да се връщат на трибуните.

      Какво повече? Ако някой мисли, че може да наприви нещо повече от Желйо, нека да последва примера на Домувчиев. Да вземе някой селски отбор и да покаже на какво е способен.

  6. anonimen казва:

    Naistina si pobeden glupako,govorim 4e 4oveka e u4il v sportnoto u4ili6e v Plovdiv i e igral zadecata i yno6ite na Botev-togava Trakiq,i e bil glmaistor ne samo na otbora ,a i na grupata,taka 4e kato ne poznava6 horata nedei da gi komentira6.

  7. anonimen казва:

    Za me4eto i Go6oGeorgiev sam saglasen 4e sa igrali seriozen futbol,ama drugite koito izbroiava6 ce sa golemi fytbolisti,cak zapocvam da se smeia na glas.

    • Анонимен казва:

      ТИ ВЕРНО СИ ГОЛЯМ ГЛУПАК НЕ СЪМ ПИСАЛ СЕРИОЗНИ А ПОВЕЧЕ И ДОРИ И ДА СА НА НЕГОВОТО НИВО Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ СЪЗДАВАТ КАДРИ ОТ ЯМБОЛ КОЙТО ЖИВЕЯТ ТУКА ЗАЩОТО ВИНАГИ ЩЕ ИМА 2-3 МА ПОД РЪКА НА КОЕТО И ДА Е РЪКОВОДСТВО И ЗАРАДИ ТЯХ ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И МЕСТНОИФУТБОЛИСТИ КОЙТО ДА ИГРАЯТ И БЕЗ ПАРИ АКО ТРЯБВА. МИНАЛАТА И ПО МИНАЛАТА ГОДИНА КАТО СЕ ИЗРЕДИХА ФУТБОЛИСТИ ОТ СЛИВЕН ЗАЩО ГИ НЯМАШЕ СЕГА КАТО ЗНАЕХА ЧЕ НЯМА ПАРИ ОТБОРА ДА ПОЧНЕ. КОИ СЕ ВЪРНАХА САМО НА ЕДНАТА ДУМА. ПРЕДИ 3 ГОДИНИ НА Ж.ПЕТКОВ КАТО МУ ИЗЯДОХА ПАРИЧКИТЕ ЗАЩО СЪЩИТЕ НЕ ДОЙДАТ СЕГА ДА ИГРАЯТ БЕЗПЛАТНО ???

  8. anonimen казва:

    Nqkoi hora naistina sa mnogo prosti,komentirate 4e bil anonimen trenior,a v momenta vA i B grupa igraqt blizo 40 futbolisti,i nqkolko v 4ujbina na koito e bil trenior i otkrivatel,predi 4etiri godini klasira yno6ite na Sliven na vtoro mqsto v Balgariq-koeto e nai-golemiq uspeh na Slivenskiq detsko-uno6eski futbol za vsi4ki vremena.Nikoi ne tvardi 4e e nau4ul gorespomenatite futbolisti na futbol,za6toto te sa na seriozna futbolna vazrast,negovata rabota e da gi podgotvi i podredi,a ne da gi u4u,vse pak majkiqt futbol ne e na4alno u4ili6te.Ne be6e i lo6 futbolist-be6e uno6a i golmaistor na Botev-Plovdiv,be6e v nacionalniq otbor za mladeji,posle igra v Qntra-Gabrovo,Nesebar,Rozova dolina,Metalik-Sopot.I nakraq ne go sravnqvaite s mom4etata koito izbroqvate za6toto te zabavlqvat decata,a da gi nare4e6 treniori trqbva da sa podgotveni da badat takiva i da pritejavat licenzi za tova.Mejdu drugoto Maurinio ne be6e li prevoda4 i 4ovek bez da e igral seriozen futbol,a sega e nai-golemiq.

    • Анонимен казва:

      ПРЕДАВАМ СЕ ПОБЕДЕН СЪМ. ХАПЧЕНЦАТА ОНЕЗ РОЗОВКИТЕ МАЙ СИ ГИ СПРЯЛ, ВЗИМАЙ СИ ГИ РЕДОВНО. ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ СТАНАЛ И ЧЕТВЪРТИ В СВЕТА ПРЕЗ 1994. КЪВ БОТЕВ, КЪВ ГОЛМАЙСТОР И КВИ ОТБОРИ СЪНУВАШ. ВЗИМАЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА И СИ ЛЯГАЙ ЧЕ СТАНА КЪСНО

  9. realista казва:

    Sprete da se karate-takmo otbora vze da nadiga glava i vse ste se nameriat niakoi nedovolni horitca da pluiat po futbolisti,treniori,rakovoditeli.Ama zasto ne si vidite decata kakvo igraiat i ne gledate realno,a ste pristrani,ako naistina bastata na Al.Andonov plye po treniora za tova ce ne e tituliar v posledniia mac,az gledam vseki domakinski dvuboi i sam otkroven-ako az sam na miastoto na treniora niama izobsto da go pusna da stapi na terena,mi toi e jiva tragedia,v kolko kluba kato dete i unosa smeni,zasto ot vsiakade go goniha i za6to prez liatoto hodi na probi v 5-6 kluba i ot vsiakade go goniha-spiram,zastoto ste si pomislite ce plyia po momceto,niama takova nesto,no to triabva seriozno da se stegne ako iska da igrae seriozen futbol.

    • Анонимен казва:

      ВСЕ МИ Е ТАЯ АЛ.АНДОНОВ ДАЛИ ЩЕ ИГРАЕ ИЛИ НЕ.НЯМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО ДАЖЕ НЕ СЕ СЕЩАМ И КОЙ Е В МОМЕНТА.ЯВНО ВИ Е ТРЪН В ОЧИТЕ, НЕ СЕ КАРАМ С НИКОЙ ПРОСТО СИ ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕТО, КОЕТО Е ДА СЕ НАЛАГАТ САМО МЕСТНИ КАДРИ.

  10. anonimen казва:

    Za razlika ot sina ti treniora ni ne e anonimnik,a e nai–uspe6niqt ot na6iq region,a kolkoto do trenior ot Qmbol toi e samo Mir4ev,no toi e vav Vereq,drugite sa fizkulturnici i te sa anonimnici bez licenz i znaniq i vidqhte do kade dokaraha kluba da treperi tri godini da ne izpadne pri selata,kolkoto do tova 4e Gen4ev ot Elhovo e v kluba go e pokanil g-n Jelio Petkov,a i sled napuskaneto naSvilen i kontuziqta na titulqrniq centralen za6titnik Rumen ot Targovi6e otbora ostana samo s edin centralen za6titnik,a Sa6ko ne moje da igrae na tazi poziciq,i ne samo na neq.

    • Анонимен казва:

      НЕ ЗНАМ ЗА КОЙ МЕ НАБЕЖДАВАШ НО СИ НЕЩО В ГРЕШКА. В МОМЕНТА В ЯМБОЛ СЕ СЕЩАМ ПОНЕ ЗА ПЕТИМА КОЙТО СА ИГРАЛИ ПОВЕЧЕ ФУТБОЛ ОТ НАСТОЯЩИЯ И СА ХОРА КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ЗА В БЪДЕЩЕ НА ТЯХ. ГЕОРГИ МЕЧЕДЖИЕВ, ГОШКАТА ГЕОРГИЕВ, МАКАР И ДА ИГРАЕ ОЩЕ ТОДОР ПАЧЕВ, ЧЕ И ПЕТЪР ДЕТО Е НА ЮНОШИТЕ, ДИНКО ДЕРМЕНДЖИЕВ И ТОЙ ИГРАЕ В МОМЕНТА АМА ТОВА НЯМА ДА Е ВЕЧНО. В ЯМБОЛ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЕДНО ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА РАЗВИВАМЕ ЧУЖДИ КАДРИ КОЙТО УТРЕ ДА ХВАНАТ ПЪТЯ ЗА НЯКЪДЕ И НА ВСЕКИ ПОЛУСЕЗОН ДА СЕ ЧУДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ОТБОР ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В НЯКОЛКО ЧОВЕКА И ДА СИ ИЗГРАЖДАМЕ СОБСТВЕНИ КАДРИ А НЕ ТОШКО КАМЕРАТА И НЕ ЗНАМ СИ КОЙ ДЕТО НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТЯХ И ДА СТАВАМЕ ЗА ПОДИГРАВКА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. ВСЕ ПАК СМЕ ГРАД НА НАД 1700 ГОДИНИ И ОТБОР НА 100.

  11. carlos казва:

    МОМЧЕТА , ИСТИНАТА Е ЧЕ ПАРИ НЯМА И НА ОБЩИНАРИТЕ ИМ Е ВСЕ ТАЯ , ТАКА ЧЕ ПО- СПОКОЙНО !
    ЗАТОВА НЯМА НИКОГА ДА ИМАМЕ СИЛЕН ОТБОР , ДАНО ПОНЕ ГО ИМА В ТОЯ ВИД . ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК СЕ ПРОМЕНЯ СЪСТАВА ……………. ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО . НАЧИНА Е ДА СЕ НАЛАГАТ МЛАДИ МЕСТНИ МОМЧЕТА , ИНАЧЕ ……………. НЕ Е ВЪЗМОЖНО .

  12. anonimen казва:

    Otli4en ma4 na otbora,trudno se igrae sre6tu otbor koito igrae s deset du6i v za6tita,razbihme gi ot ataki i situacii,prodaljavaite v sa6tiq duh i sam siguren 4e sma4kame i Maritca.

  13. anonimen казва:

    Mom4eta prodaljavaite vav sa6tiq duh bez da se vslu6vate vav vsi4ki zlobni komentari.

  14. чорбаря казва:

    браво на бат Желю бъдещия Домусчиев можеби?

    • Анонимен казва:

      дано, ама освен „бат Желйо“ ни трябва още някой, като Глобул, Мтел, Виваком, Първа инвестиционна банка, Пепси, Карлсбег, Самсунг и т.н. просто трябва голямо количество свежи пари.

  15. anonimen казва:

    Abe selski negramotnik,nedei da komentira6 Qmbol i Sliven,a si gledai jalkoto tim4e,a i kolko ma4a na Qmbol si gledal 4e da komentira6 slabo li silno li sa igrali,iskam kato otide6 v Boqdjik da ti svirqt kato na Tundja v Asenovrad,da te vidq dali nqma da reve6 s krokodilski salzi i idi na kurs za pravopis 4e postoqnno stava6 za maitap.Do vsi4ki ot Qmbol igrae6ti v oblastnata grupa,poka6ete mu na toq selqnin ot Elhovo,4e e sme6en futbolisti nosi nomer 8 i go sritaite za da spre da pravi jalki kometari na garba na Tundja,a da komentira pod statiite na oblastnata grupa,koqto vse o6te ne e zapo4nala.Parvo Kazanlak 6te6e da ni bie ne moja,posle Zagorec,za Asenovetc daje ne si zaslujava komentar onzi prestapnik ot Smolqn,ina4e nqma6e kak da ni vkarat gol,a v4era ako sadiite ne paziha Sliven otivaha na 10.

  16. Анонимен казва:

    da aa sas slav otbor4eta kato sliven mohat da biqt no sas silnite sa palna tragediq te asenovec ne mogat da biqt a sliven biqt sas slabite oybori e lesno tova ne pobeda kayo trqbva za6to qmbol kato sa mnogo silni apak asenovec ne mogat da biq 6te vi go kaja az az6toto asenovec gi ubi ot igra za6toto Asenovgrad ugraqt ne jato qmbol samo da revat ot sadiite za6toto kato sadiite sa im vinovni samo sas slavbite otbori mogat da biqt a sas silnite gi na sirat i po sadite im udrqli tesla za koeto ne e vqrno asnovgrad gi bi za slujeno a sldva6tiq jrag marica mlovdiv 6te fi ssmaje na tqhen teren posle pak 6te recat ot sadite qmbolskite slabaci

    • само тунджа1915 казва:

      Малчи бе Елховски неграмотник,уникално куха кратуна си.

    • Анонимен казва:

      Млъкни бе елховск
      и МАНГАЛ.

    • Анонимен казва:

      нека да мине първия полу сезон, тогава ще се говори. До сега фактите са в наша подкрепа, а за мача с Асеновец, онези момчета са объркали спорта, тук не се бележи точка ако вкараш с ръка.

    • Анонимен казва:

      chakai priatel ako izkaj da te eba xeitara saberi si otbor ot maxalata i az she sabera i mi dai kordinati za malki igrishta da igraem pravo da sedim v momenta neznam qmbol do kade shte stignat ma e fakt che v momenta imat nai dobrite futbolisti kato endividualnosti tova ti go garantiram da ne kaja iza b grupata vaprosa e kak she sa kato kolektiv stiga ste muchali i zavijdali kopeldaci

  17. Анонимен казва:

    nqkakva sluchainost ili tei stanalo stiga gluposti nz kakvo stana ma tezi anonimnici ot sliven vaobshte ne im e mqstoto na tezi lapeta tyk ne obirat mnogog goleve poradi tova che tichat na momenta kato xamavi dnes edin match naprimer s straldja malko ili mnogo shteshe se prevarne v po drug ili s elxovo naprimer ne takiva anonimni otbori kato tozi ili onezi ot asenovgrad koito nema smisal se komentirat ili dr da ne se izrejdat zaradi nekoi xora i futbola ni e taka zaradi nekoi drebni dushi ni strada a grupata zaradi drugi b v grupata

  18. futbolist казва:

    G-n Georgiev za nqkoi ot ne6ata koito si napisal sam saglasen,no slez na igri6eto da vidi6 kak se igrae na takav teren,ako izob6o mojem da go nare4em takav na6ata niva,a kolkoto do ma4a s Maritca,horata rano-rano si opi4at ne6ata,dmes slujebno,utre 6te doidat sas sadiite,no nie mai trqbva da svikvame,4etiri ma4a dosega i vsi4kite svirqt sre6tu nas.Siguren sam za edno ako imahme tehniq bydjet i bqhme zapo4nali podgotovka navreme,Maritca 6tqhme da gi otnesem kato kutco pile domat.

    • само тунджа1915 казва:

      Вие пак ще ги отнесете бе пич-тези са 2-пати по слаби от вас-и ние ще ви подкрепим,ква марица тези ги нямаше до вчера сега марица та марица-ТУНДЖА1915 БИЕ ЛОШО БИЕ ОЛЕЛЕ

  19. Анонимен казва:

    na tretata snimka sa 140-150 du6i a ima6e minimum tri pati pove4e-tova e samo polovinata tribuna ot ednata strana

    • Анонимен казва:

      ИМА ХОРА НА СТАДИОНА ЗАЩОТО ОТБОРА Е ОТ МЕСТНИ МОМЧЕТА И ВСЕКИ ОТ ТЯХ ИМА БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ И ТАКА НАТАТЪК ТОВА ГО ПОВТАРЯМ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ. НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ СЛИВЕНСКИТЕ БЕЗДАРНИЦИ. Г-Н ЖЕЛЬО ПЕТКОВ ДА СЕ ОГЛЕДА И ЗА ЯМБОЛСКИ ТРЕНЬОР , ЗАЩОТО ТОЗИ АНОНИМНИК ВЗЕ ДА СЕ ВЗИМА МНОГО НА СЕРИОЗНО А И ПОЧНА ДА ТЪТРИ ДРУГИ БЕЗДАРНИЦИ ОТ ЕЛХОВО, АЙДЕ НЕКА СИ СЕДЯТ ТАМ ВИДЯХМЕ ГИ КОЛКО СА ИМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И КУРАЖА. НА НАДУТА ГАЙДА И ПРЪСТИТЕ НЕ МОЖАХА ДА СИ МРЪДНАТ.

      • Анонимен казва:

        този анонимник си има име и мога да ти кажа,че е един от най-добрите треньори из нашия край. Много добър ход бе взимането на Росен Петров и резултатите го показват.Сега то е ясно,че ще има хора които да омаловажават всичко което прави,но фактите говорят.

        • Анонимен казва:

          ТИ ЯВНО СИ МНОГО ЗАБЛУДЕН ЩОМ СИ МИСЛИШ ЧЕ ЗА 10 ДЕН ТОЙ Е НАУЧИЛ ПРИМЕРНО СТАНИМИР ИЛИ ГОНЗО ИЛИ ДИНКО НА НЕЩО ???? ТАКАВА МИСЪЛ МОЖЕ ДА МИНЕ ПРЕЗ ГЛАВАТА САМО НА НЯКОЙ КОЙТО Е НЕНОРМАЛЕН
          ТОЙ НЕ Е ИГРАЛ НИКОГА ФУТБОЛ БЕ МОМЧЕ МЛАДО И ЗЕЛЕНО ДОРИ И МОМЧЕТАТА КОЙТО ИМАТ НАЙ МАЛКО УЧАСТИЯ В МАЧОВЕТЕ ИЛИ СА РЕЗЕРВИ ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ ИМАТ ПОВЕЧЕ ИГРАНИ ОТ НЕГО МАЧОВЕ ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА НИТО ЕДИН.

          • коки казва:

            Росен Петров игра в ямболския мъжки отбор по времето на Милушев,а след това игра ако не се лъжа и за Янтра Габрово в А групата…ТОВА Е ЗА ТЪПАКА. ИНФО…педал грозен..

            • Анонимен казва:

              ИГРАЛ Е В НЯКОЯ ДИСКОТЕКА. ПО ВРЕМЕТО НА МИЛУШЕВ НЯМАШЕ ДА ГО ВЗЕМАТ И ЗА ДОМАКИН НА ОТБОРА. НАЙ ВЕРОЯТНО Е СПЕЧЕЛИЛ СВЕТОВНАТА КУПА И Е МНОГКРАТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН. ТО БИВА БИВА ДА СИ БУДАЛА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА

  20. само тунджа1915 казва:

    ТЕЗИ ОТ МАРИЦА ПОЧНАХА САС ПОДМОЛНИТЕ НОМЕРА ДНЕС НЯМАЛО ПО КАКВА ЛИ СЛУЧАИНОСТ ОХРАНА НА МАЧА ИМ В САЕДИНЕНИЕ И БИЯТ 0-3 СЛУЖЕБНО-ДА ГИ НАКАЖЕМ ПОДОБАВАЩО СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ ТЕЗИ СТРАХЛИВИ ПЛОВДИВСКИ БОКЛУЦИ-АЛООООООООООООООООООООО-БФС ПЛОВДИВ ТУНДЖА1915 ЯМБОЛ НЧМА ЗА ЦЕЛ ДА ВЛИЗА В Б ГРУПА-НО ВНИМАВАИТЕ САС САДИИТЕ ,КОИТО ЩЕ ПРАТИТЕ СЛЕД 2-СЕДМИЦИ ,ЧЕ ВЕЧЕ ВТОРО ДОМАКИНСТВО СВИРЯТ ПО 5-НЕСАЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ-ЩОМ В ТОВА САСТОЧНИЕ В ,КОЕТО ТУНДЖА1915 СЕ НАМИРА ВСЯВА СТРАХ И В АСЕНОВГРАД НИ БИХА САС БОДИЧЕК И ГОЛ САС РАКА НЕ МИ СЕ МИСЛИ АКО ИМАМЕ СТАДИОН И МИЛЕЕЩА ЗА ФУТБОЛА ОБЩИНА,ЧЕ ИМА ХОРА КАТО Г-Н ПЕТКОВ ,КОИТО МИЛЕЧТ ЗА ФУТБОЛА Е ПРЕКРАСНО НО МАЛКО СА ВСЕ ПАК-БЛАГОДАРИМ ТИ Г-Н ПЕТКОВ ТИ ВИДЯ,ЧЕ ДНЕС ПУБЛИКАТА БЕШЕ САС 50-ЧОВЕКА ПОВЕЧЕ ОТ ПАРВОТО ДОМАКИНСТВО-А СРЕЩУ МАРИЦА ЩЕ СА НАД 500-ЧОВЕКА-БРАВО НА ЯМБОЛСКИТЕ,ПОДЧЕРТАВАМ-ЯМБОЛСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ-ЕВАЛА МОМЧЕТА

    • Анонимен казва:

      за случея в Оризари, в петък БФС ще вземе решение, но инъче си прав, пред нищо няма да се спрът да задържът новия си спонсор, а колко пари ще получат следващите 2 сезона зависи от успехите им.

  21. Георги Георгиев казва:

    добър вечер ва всички фенове на тунджа 1915 !
    Гледах мача на запис по диана кабел. Заслужена победа..Макар, че втората дузпа бе малко пресилена. Играта бе разпокъсана, имаше добри атака, но Сливен не е критерий. Друго ми направи впечатление. Не знам защо камерата на диана кабел бе разроложена в тази част на стадиона. Тя отлично показа джунглата на седящите места на стадиона. Къде е общината, която трябва да стопанисва стадиона. С този стадион не заслужаваме лиценз дори за „В“ група. След два кръга ни гостува Марица Пловдив. С тази игра едва ли ни чака нещо хубаво. Те са можи би отбора с осигурен бюджет до края на цялото първенство 1914/1915 г. Каква 100-годишнина ще чествуваме. Въпреки всичко, желая на отбора успех. Евала на сегашните спонсори на отбора. Но да помислят и за стадиона.
    лека вечер на всички.

    • само тунджа1915 казва:

      ГОШЕ ,ПРИЯТЕЛ-ЩЕ БИЕМ МАРИЦА ВАПРЕКИ БЕЗДЕИСТВИЕТО НА ОБЩИНАТА-,ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО ПРИЯТЕЛ-ИМАТ ДУПКИ НЕ ЗРЕНИЕ ТЕЗИ ОТ ОБЩИНАТА

  22. anonimen казва:

    i bolqrovskiq i 77 nomer bqha slabi,no bez podgotovka i s nai-malkiq bydjet v grupata i 95 procenta futbolistite sa ot grada,si mislq 4e trqbva da sme dovolni.

    • само тунджа1915 казва:

      стига бе се сте не доволни-браво на боляровския-гошето-кои нее пропускал дуспи,а тои когато трябваше не се огана и взриви стадиона помните ли кои би последната дуспа срещу монтана-само ТУНДЖА1915-и да бадем поне 2-пати повече след 2-седмици срещу прехвалените марица ли са маини ли са

  23. Анонимен казва:

    tos bolqrovskiq zako go vkara vuobshte , tova momche 77 nomer igraeshe mnogo po-dobre ot nego

    • само тунджа1915 казва:

      Абе я подкрепяите ТУНДЖА 1915 като наи малко присаствате на мачовете-този отбор преди 40 дни бе мартав,а нали знаете че за мартвите се реве 40-дни-ТУНДЖА1915 не е мартав-напротив,жив е и има нужда от подкрепа-от трибуни,община,фирми-САМО ТУНДЖА1915-ПО ЛИ ВИ БЕШЕ ХУБАВО КАТО И КУЧЕТАТА НИ СЕ СМЕЕХА С ИЛИЯ-БРАВО НА Г-Н ПЕТКОВ,ПЕТРОВ,И НА ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ

  24. anonimen казва:

    Bravo na mom4etata i na rakovodstvo,koito za tolkova malko vreme sa sglobili 6to gode boesposoben otbor,edinstvenoto lo6o vpe4atlenie mi napravi lo6iq teren i skandalnoto sadiistvo-za koi li pat,vdignaha ni pone 10 izmisleni zasadi,molq rakovodstvoto da vzeme nqkakvi merki otnosno sadiite.

    • Анонимен казва:

      Нали я знаеш онази прослувута песен за садията. Иначе то това си е от едно време да не ни харесват. Навярно щот не си падаме по хора от същия пол нито пък ги подкупваме с домашна ракия и паржоли.

  25. само тунджа1915 казва:

    ТЕЗИ ЛЕВСКИ КАРЛОВО НЕ ГИ БРОИТЕ ,МАРИЦА И ПОМОРИЕ СА ОТБОРИТЕ,ТЕЗИ МАРИЦА ГИ ПРИЕМАМЕ В ДРУГОТО ДОМАКИНСТВО,СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ,ДРУГАТА ПОЧИВАМЕ-САМО ТУНДЙА1915-БРАВО НА Г-Н ПЕТКОВ,ПЕТРОВ,И ЦЕЛИЯ ОТБОР

Остави коментар