Футболистите на Тунджа1915 победи с 2:0 състава на  Червена звезда от Каменец в контрола.Мачът бе приятен за гледане,като  треньорът на Тунджа1915  Росен Петров  даде много игрово време на по-неопитните в състава си. Получи се приятен за гледане мач. Футболистите на Тунджа1915 откриха резултата през първото полувреме,след това  владееха  инициативата.Постепенно селският тим се окопити и успя да направи нелоша организация на играта си,като към вратата на Тунджа1915 в края на полувремето  имаше  две-три по-остри слизания  и съответно възникнаха  нелоши ситуации.

През второто полувреме ямболският тим завъртя много смени,звездашите от Каменец стояха нелошо на терена отново –имаха и  две добри ситуации.като цяло обаче Тунджа1915 контролираше развоя на мача-стигна се и до втори гол..В самия край на двубоя Венелин Динков  не успя да намали резултата след като  надбяга ямболската защита и елиминира вратаря.Коонтролата без съмнение бе от полза за ямболския отбор,а се видя ,че Каменец разполагат с добър игрови ресурс,при това няколко от   основните им футболисти отсъстваха.

 

7 коментара

  1. Анонимен казва:

    БАТ САСКО е истински исполин на вратата на Каменец ! Този отбор май си уреди вратар вече !

  2. Анонимен казва:

    Някои знае ли кои са голмайсторите за Ямбол, тъй, като не ги пише в статията

  3. Анонимен казва:

    Вие като доставчик на телевизия и интернет можете да помогнете не с пари а с услуги, местно хранително заведение може да помогне със сандвичи за футболистите (за гостуващите им мачове) и с валчери за храна, местна печатница може да помогне с безплатни календари, афиши и плакати, местен спортен магазин може да помогне с екипировка и т.н. лесно е ама си трябва желание. За съжеление такова в Ямбол не се намира.

  4. бат саско казва:

    Честита победа на тунджа,браво и на момчетата от каменец ,че се представиха достойно.

  5. Анонимен казва:

    kakvo stava, svidivi se da kupete po edin televizor za sublikalnite na decata trenirashti na stadiona i da im prekarate kabelna televiziya, kakto i da pusnete wifi za sgradata i tribunite na stadiona, neiskate i da sponsorirate futbolniya klub sus vashite uslugi a? firmata li vi shte falira ili shefovite vi sa skrundzi? Hem mestniya biznes neka pomognel na kluba puk kato se stigne do vas, kato predstavitel na tozi mesten biznes se durpate kato magare na most.

    • akr казва:

      не е наложително да има телевизия футболистите не са там за да гледат телевизия, а за да тренират.

      • Анонимен казва:

        Ima edno neshto koeto se naricha „udobstvo“. Yavno vie znaete samo onova drugoto neshto narecheno „tursene na prichina“. Eho veche ne biznes sgradite i raznite turgovski centrove ami i kafeneta, avtobusi, taksita, paqrkove i gradinki imat bezplaten wifi. A vie hem biznesa da pomogne, hem se durpate, i si mislite opravdaniya. Ehooo ami prekaraite im po domovete ako za sgratata neiskate.

Остави коментар