Седем състезатели излязоха за  първа тренировка с баскетболния Ямбол под ръководството на треньора Юлиян Радионов.Капитанът Станислав Говедаров,Стойо Чолаков,Стоян Петков,Иван Тенев,юношите Андрей Иванов и Косьо  Великов се включиха  в тренировката.С отбора започва  подготовка и Милен Костов.Милен е възпитаник на ямболския клуб Тигър и на треньора Здравко Янчев.24 годишният гард  беше доста години в САЩ,където за последно игра за университета Охайо Крисчън,с чийто тим става регионален шампион,а   Милен и там се доказва като качествен състезател и безкомпромисен боец на терена,като  се смята ,че неговото привличане в ямболския отбор ще бъде  добро за отбора.За Ямбол и през този сезон ще играе националния център Костадин Маршавелски,който  сега е ангажиран с евроквалификациите на националния отбор.Със сигурност ще се търсят и нови попълнения за предстоящата кампания в елита.Първите тренировки ще са свързани основно с бегова работа.

 

16 коментара

  1. ТОР казва:

    Чолаков ще е титуляр този сезон,стига го е държал на пейката Радионов.

  2. има значение казва:

    Гледам Стою татювото е попрекалил със седенето на плажа, като сигане е:) Може пък да е копал на нивата, знам ли….

  3. анонимен казва:

    Затова „стадиона“ се нарича градски :)

  4. Анонимен казва:

    Mar6 v mirizlqsalata zaps Dano vsi4ki otbori da ve biqt posledni da stanete

    • анонимен казва:

      Вие къде бяхте повечето сезони?А помниш ли от Нефтохимик 12 на 0,от Поморие 9 на 1 и Ботев Пд 8 на 0 и още и още :D

  5. Фен казва:

    Вън от стадиона!

    • ЯМБОЛ казва:

      Стадиона е за всеки!

    • Анонимен казва:

      ФЕН олигофрен, стадиона не е на смешния футболен отбор, а на общината, паляк! Ако реши футболния отбор да не играе на стадиона много лесно ще го направи, така че си трай и не пиши простотии.

      • Фен казва:

        И защо е на общината бе, клоун? Защото общината все е отказвала концесии на всички президенти на ФК Тунджа в последните години, които са поискали стадиона за ремонт! Затова и е в такова състояние, защото не иска да даде стадиона на концесия на никой, защото в замяна ще трябва общината да финансира отбора, но тя не иска, нали целта е изкуствено да се прави спорт номер 1 в града баскетбола? Като не знаеш фактите, мълчи! ;)

        • Анонимен казва:

          Няма да видите Б група през следващите минимум 10 години,така,че се примери {}

          • Фен казва:

            Защо не виждаме Б група? Заради вашите покровители! Виновна е общината, само вашия спорт поддържа, а може и двата спокойно да подпомогне, а и да намери спонсори за двата отбора!

Остави коментар