Утре баскетболистите на  Ямбол се събират за първа тренировка за новия сезон в НБЛ.Наставник на тима за новата кампания в елита отново ще бъде Юлиян Радионов.Относно  селекцията  все още няма нищо официално обявено-знае се ,че в отбора остават  Стоян Петков,Стойо Чолаков,Станислав Говедаров,Иван Тенев,Костадин Маршавелски,който ще се включи в подготовката на по-късен етап защото има ангажименти с националния тим.Вероятно на  заниманията ще се появи и  Милен Костов-наше момче,което дълги години учи и игра в САЩ.Вероятно и юношите Андрей Иванов и  Косьо Великов ще тренират със състава.В първите седмици на подготовката традиционно се набляга на кондиционната  работа и голяма част  от заниманията ще минават  на  градския стадион.

 

23 коментара

  1. Анонимен казва:

    а можоретките,кога започват

  2. тихомир казва:

    Само Ямбол!
    С вас сме!
    Ще Ви подкрепяме отново този сезон, а относно всички „интелигентни“ привърженици на другите спортове, и основно футбола, ще кажа:
    завистта и злобата,са „най-големите добродетели“ на българина.
    и като за финал:
    „да разбереш, че си глупав, трябва все пак да можеш да мислиш…“
    Джордж Брасен
    бъдете здрави и четенето сериозно може да увреди вашето невежество…така,че не влизайте тук, противопоказно е.

    • Анонимен казва:

      Респект, Тихомир! Успех на момчетата на Юли Радионов през новия сезон!

    • Фен казва:

      За никаква завист не става дума! Просто е нелепо за баскетбол големи суми, един спорт, който не е на почит в България и е пресилено, че целия град го гледа (максимум 10% от населението), това каква реклама носи на кмета? Друго си е да доведеш в града си Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс или пловдивските Локо и Ботев.

      • Анонимен казва:

        И като дойдат тези отбори кво,дето в Европа ни знаят като ЕВРОИДИОТИТЕ

        • Фен казва:

          Заради мислене като твоето сме така! Ако дойдат Левски, ЦСКА, Ботев Пд или Локо Пд, ще видите какво са наистина АГИТКИ, а не като вашето „Ямбол“ и думкане по тъпана :D

      • Анонимен казва:

        п*тка майна, в А група знаеш ли колко бюджет ще трябва, милиони бате, не мижавите 250 000лв, ай бегай си гледаш селския футболен отбор, дето се радвате на победа срещу розова долина, вие преди години пръснахте толкова за да бъдете втори във В група, смешник

        • Фен казва:

          Абе, паляк, погледни малко Монтана бе, п*тьо, и пак ми говори! В България футбола винаги е бил уважаван в Европа, а това смешно баскет тимче кой го знае? Аре, у лево и със здраве! ;)

  3. Иван Иванов казва:

    УСПЕХ, МОМЧЕТА!!!

  4. Fen казва:

    Някои знае ли кво става с Васко Кьосев остава ли в одбора….

  5. Анонимен казва:

    Този път на седмо или осмо място ще бъдете? Мама ви некъдърна. Целия ви отбор е пълен с наркомани и алкохолици, като сина на Чолаков.

  6. FEN казва:

    Чува се, че с отбора ще тренира и Димитър Ангелов, но сигурно е пак само слух …

    • Фен казва:

      Стана шампион с Левски, няма пак да се занимава с тоя умрял селски отбор, дето е вреден за спорта в града.

      • Анонимен казва:

        ти си поредната гнида, завиждаща безмислено, че в града няма футбол.баскетболът не ти е виновен за това.

        • Фен казва:

          Точно той е виновен, поредни баскетболен глупако. Вместо да се даде за всеки спорт пари, се дават по много само за баскетбола, за останалите – мижави суми. Ето, община Монтана например, по-бедна от ямболската, как поддържа женски баскетболен отбор в НБЛ и професионален футболен отбор? А защо тук да не може? А относно Ангелов – не би се разкарал от Отбора на народа заради тукашното тимче!

          • ттт казва:

            глупак си ти,и останалите които обиждате, без да познавате хората отсреща.ти си поредния безмозъчен и уродлив селянин, който в живота си освен завист, интриги и смелост зад компютъра, друго не е постигал.
            естествено, че ще се дават най-много пари за емблемата на града-баскетбола.да ги дадем на илия циганина ли?без ясна визия и структура, пари футбола в ямбол няма да види.добре, че е желев, та отново да спаси отбора,за което го поздравявам.

            • Анонимен казва:

              Към „фена“. Има една много хубава поговорка, която се използва в такъв случай. Тя гласи: „Не се въргаляй с една свиня в калта, защото ти ще се оцапаш, а на свинята ще и хареса“. Безмислено е да се води какъвто и да е разговор с подобни индивиди. Игнорирай.

              • Фен казва:

                Прав си, бате. Тия, щом си мислят, че баскетболното тимче е емблема на града и че илия ще получи парите, както и че футбола е спасен от цитирам „Желев“ – няма смисъл да се спори с тия. :D

  7. Анонимен казва:

    Да си изпочупите крайниците.

Остави коментар