Утре футболистите на Тунджа1915 излизат във втория си мач от стартиралото първенство на югоизточната В аматьорска футболна група-те приемат на градския стадион от 18 часа състава на  Загорец от Нова Загора.За новозагорци това ще бъде първия мач в шампионата.Тимът на съперника не бива да се подценява-там  са събрани няколко момчета ,които обличаха екипа на Сливен в А групата,а към тях трябва да се добавят още няколко качествени футболисти.В ямболския лагер се готвиха с настроение за мача-нека припомним ,че в първия кръг футболистите на Тунджа1915 победиха като гости Розова долина в Казанлък.Сега  през цялата седмица тренираха с настроение-има и някои здравословни проблеми в тима,но треньорът Росен Петров разполага с варианти.При всички положения ямболският тим е изправен пред тежък мач- очакванията са и срещу новозагорци обаче ямболският отбор да покаже потенциала си и да продължи да играе добре.Очакванията са и феновете да започнат да се връщат по трибуните на градския стадион.

Днес капитанът и играещ помощник-треньор на ямболския тим –Станимир Димитров има рожден ден-екипа на Ямболспорт му желае да е здрав и да успява във всяко свое начинание!

Днес капитанът и играещ помощник-треньор на ямболския тим –Станимир Димитров има рожден ден-екипа на Ямболспорт му желае да е здрав и да успява във всяко свое начинание!

 

 

26 коментара

  1. Анонимен казва:

    Браво момчета.Успех ние сме с вас!

  2. Анонимен казва:

    bravo momsheta-razdadokte se a jova e nai vajnoto-i publika imashe 300 dushi no moje i 2-pati poveshe-unikalen sjanimir i niki valev makar i vidimo natejali-uspeh momsheta sas vas sme

  3. Анонимен казва:

    bravo na mom4etata `1-0 li4i si 4e nqmame podgotovka a tozi sadiq e palen smeshnik ako ma4a beshe v nova zagora shtqha da go naebat tezi nagli mangali-,suvaha hago kato karucari i go zaplashvaha a toi putkata ne posmq da izgoni nikoi

  4. си казва:

    мача по Евроспорт или по битиви ще го дават ?

  5. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    abe gerbadjiyata kaji kvo vi e kef da unishtojavate futbola v grada
    iplogger.org/18sn3.jpg

    • ssss казва:

      Ае братле излагаш си като кифладжия,кмета е наи малкия проблем на ямболския футбол!Трябват много пари за голям отбор,а Община Ямбол не е като бургаска или софииска,колко пари мислиш,че може кмета да ти отпусне за отбора,а и вземи кажи някоя дума за тия които досега прибираха парите макар и мижеви от кмета!Къде отиваха тия пари?

      • Фен казва:

        Монтана, дето е по-бедна община от ямболската, Северозапад все пак, как държи елитен женски баскетболен отбор и професионален футболен отбор? Защо и Ямбол да не може? Но общинарите ни мислят само за собствения си интерес и затова подкрепят само педалския баскетбол!

        • ssss казва:

          Абе да ти кажа между Ямбол и Монтана голяма разлика не виждам,дори наскоро бихме големия отбор на Монтана,така че това сравнението ти не върви!Дали ще си в Б или В група разликата е никаква!!!

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        Da gledame faktite:
        Gradski stadion Tundja
        kozerka – nyama
        plastmasovi sedalki – nyama
        toaletni za fenovete – nyama (dori i portativni)
        Da poglednem i drug fakt:
        Dve godini kmeta se pravi na lud i byaga ot otgovornost, za dve godini toi nenameri 1 chas da se sreshtne s horata jelaeshti da spasyat kluba
        Moje bi si prav, za tova sigorno e vinovna nyakoya ot chistachkite v obshtinata. Abe ne me interisuvat opravdaniyata, vnedryavaneto na misli, ubidite i zaplahite. Faktite sa takiva.

  6. Анонимен казва:
  7. Анонимен казва:

    [img]http://iplogger.org/1CCQ3.jpg[http://iplogger.org/1CCQ3.jpg/img]

  8. Анонимен казва:

    kmeta se krie kato miska i sas kakvi oci 6te izliza sret naroda da glasuvat za gerb a musenik pedal

    • курти казва:

      ти български само в 1-ви клас ли си учил ? Ама на неграмотници трябва да не им се позволява да гласуват даже за селски идиот !

  9. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    edno futbolno sadiiche s provalena futbolna kariera samo hlenchat i izpulnen sus zavist zaradi lichnite mu provali vuv futbola edinstveno prechat na yambolskiya klub.

  10. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    Dve godini shte vi molyat za sreshta, neshtasni kopeldaci, v katastrofa da umrete !!!

  11. ДПС казва:

    Мирославе майкати шии ба,стига си кълнал мършооо!

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      Mai nyakoi se e vbesil a? Dobre doshul v moya svyat!

      • анонимен казва:

        Къф е твоя свят е палячооо,ще ти натикам зъбите в гърлото ве и ще ти напълня гъза със сперма бе боклук долен

        • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

          Nyakoi mai produljava s grubiya ezik a ? Neshto mai ne mi se kefish a ? Mnogo si smel a ? Emi haide pishi sus imeto si. Nekvi keleshi me provokirat i draznyat v facebook, tuk me zaplashvat i to zashto, shtot mislya che e kraino vreme obshtinata i kmeta da sprut da byagat ot otgovornost i iskam bog da im dade zaslujenoto. Sega cheti mnogo vnimatelno, DA GO DUHASH !!!

          • до 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

            Ей спермояд. Майка ти да еба.

            • Анонимен казва:

              Отиди да искаш тогава обяснение от упрамниците бе нещастник,съберете се и отидете в общината,кво ни занимаваш с твоите глупоссти тука е паляк.Като не гласуваш за ГЕРБ кво ще направиш ве,ще промениш нещо ли???Ако ГЕРБ не спечелят,БСП ще спечели,а тогава футболното ти тимче отива във Б областна група!!!

              • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

                obshtinata taka i taka nepravi nishto, i nie shte im go vurnem kato gerb zagubyat izborite, s kakvo palshish, kmata kakvo e napravil za tozi lub ili za stadiona che da go podkrepim na izborite

  12. Анонимен казва:

    /Стамба утре от пак от центара да им го вкараш

  13. Bat Nik masajista казва:

    ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СТАМБА ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХИ В ЛИЧЕН ПЛАН И НА ЗЕЛЕНИЯ КИЛИМ НЕКА ДА ЗИМУВАМЕ НА ВЪРХА А ПРОЛЕТТА ДА ПОТПЕЧЯТАМЕ ВИЗИТЕ ЗА Б ГРУПА НО НАЙ-ВЕЧЕ НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ И САМО ЗДРАВЕ

Остави коментар