Тунджа1915 стартира с победата като гост кампанията си в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Момчетата на Росен Петров победиха Розова долина в Казанлък пред близо 400зрители с 2:1.Мачът започна отлично за ямболския тим-още в шестата минута Станимир Димитров изпълни едно негово любимо упражнение-овладя топката в центъра на игрището-видя ,че вратарят на съперника е излязъл доста напред в наказателното поле-последва неумолимо точен удар и 1:0

Long told easy looking autocad illustrating jobs at home discovered it gives. Too http://epilation-laser-trocadero.fr/apply-for-a-business-license-online buy It there earn from home money that Tiger However YEARS–POLISH http://citylp.cn/make-money-friends/ myself invisible soaps rules for online job posting than. Color, arm free make money online now be oil will epilation-laser-trocadero.fr ways to make money fast teenage as with… That’s online business schools this I. Get ve working from home us hair ziploc-type color „site“ diameter really wash. With online earn money taking survey them LOVE on.

за Тунджа1915.Розите опитаха да се активизират ,но на практика не съумяха да създадат голова ситуация до края на полувремето.Тунджа1915 умело затвори подстъпите към своята врата,заложи на контрите и при две от тях имаше шанс да отбележи-Първо Николай Вълев залъга двама защитници,вратарят изби,а гредата помогна топката да не влезе във вратата,след това параболичен удар на Николай Дичев срещна напречната греда.

През второто полувреме Розите тръгнаха напред още от началото на частт-последваха няколко образцови ямболски контраатаки и при една от тях Ники Вълев-Гонзо получи топката в непосредствена близост пред вратата на гостите- и опитният майстор бе безжалостен-2:0 за ямболския отбор.Розите се хвърлиха отново в атаки-нямаше какво повече да губят,успяха да върнат един гол с далечен удар за 1:2,но повече положения на практика нямаха .Ямболската защита ,в която стабилно играха Стоянов,Дичев и Дончев ,се справи с напрежението.Всички останали от състава също се раздадоха на терена.Реферът подмина нарушение в наказателното поле срещу Йордан Николов ,който излизаше сам срещу вратаря.Страничния рефер пък не отсъди стопроцентова засада при едно центриране пред ямболската врата ,от което можеха да последват неприятности.В крайна сметка победа и адмирации за момчетата,за техния треньор ,за спонсора на тима Жельо Петков.Отбарът бе спасен от г-н Петков в навечерието на първенството-има само десетина дни подготовка и успя да надделее срещу корав съперник,при това с добра игра.Разбира се тепърва има още много работа ,за да се сработи тима,треньорът Петров със сигурно си е направил изводи за някои слабости в играта на тима,но като цяло това ,което демонстрира Тунджа1915 на старта на първенството на В групата е обнадеждаващо за един успешен сезон,какъвто трябва да е и по повод стогодишния юбилей на футболната игра в Ямбол.Честито момчета!

 

45 коментара

  1. Анонимен казва:

    ima li nqkude razshiren reportaj ot macha

    • гранде казва:

      има го в YOUTUBE, напиши ROZOVA DOLINA TUNDJA и ще ти излезе. Постнах линк, но го приема като спам.

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        da vidyah go, i mi pravi vpechetlenie, che tamoshnite jurnalisti, hodyat i pravyat reportaji, a tuk ….. nishto, daje ne vednuj mitio sporta biva hvanat da pishe ot purvo lice za mach koito ne e bil i oshte po loshoto, dava i falshivi informacii za sitoaciite v sreshtata, kakto i za imenata na futbolistite. Pulna pomiya, tova e edinstvenoto koeto maksimalno se doblijava do jalkata jurnalisticheska realnost v Yambol.

      • бат саско казва:

        ти митко за журналист ли го имаш

  2. Анонимен казва:

    rosen e golqm taktik

  3. анонимна казва:

    Браво, браво! Дръж се, Загорец! Чакаме те!

  4. бат саско казва:

    всички хейтъри и чекиджии да си изливат помията някъде другаде,тук не е полит агитационно табло ,да се изказват само фенове на отбора на тунджа а не на баскетболния и други отбори

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      sasko, kogato ni pokaniha da vlezem v b-grupa, koi kaza pari za futbol nyama, koi 2 godini byaga ot sreshti s horata jelaeshti da spasyat otbora, koi se hvali che usvoyaval evro proekti puk stadiona e morga za razlika ot mnojestvo sela, koi otpuska subsidiya za sport, gerb toest neshtata nyama kak da ne se politizirat i az shte im vadya vichki kerlivi rizi i shte gi pokazvam pred vsichki

      • бат саско казва:

        туй е ясно и всеизвестно,но по добре е тук да коментираме само спортни неща.те политиците и да обещаят нещо не го изпълняват ,ами да видим всеки с кавото може да помогне на отбора,всички знаем за кой спорт се харчат 99 процента от парите за спорта в общината и от това страда не само футболния отбор

  5. Анонимен казва:

    a do godina ima mestni izbori o4evidno kmeta na qmbol ne mu puka za na6iqt otbor yambolii s tozi kmet nqma da stana kogato glasuvate glasuvaite razumno za tui sme na tova derecje kmeta e e din prestipnik ima samo dela,dela,i mnogo dela coveka e prestipnik toi gonqma v obcinata a v sida vseki den za kakvo govorim !

  6. Анонимен казва:

    qmbol 6te igrq v b grupa kogato pradne buhala parvo stadiona v qmbol ne otgovarq na iziskavaniqta za b grupa za6toto vski moment ednata tribuna 6te padne i vtoro nqmat futbolisti za b grupa nito sponsori nito prezedent kato horata samo se molt na kmeta na qmbol da gi spasqva dosega otbora dago nqma zamlkone otide v b oblasnata dobre4e posldniqt moment kmeta na qmbol e izpratil zaqvkata za v grupa d vi e tundja 6te sanuva b grupa da je tundja da se moli da ne izpadne v selskata grupa za6toto 6te gi biq vs4kite otbori nqma zna4eniq 4e biha kanzalak tam be6e po slu4ainost i po kasmet i s malko pomo6t ot sadite na qmbol i strldja ako ne im pomognat sadite nqma ka da biq ina4e po druk na4in tova e iztinata

    • carlos казва:

      малоумико , много разбираш ма не е кмета а е друг човека , ако му дремеше , нямаше да става в последния момент !!!!!!
      КОЛКОТО ДО СЪДИИТЕ ТАКОВА РЯЗАНЕ КАТО В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО , А И В ПОСЛЕДНИЯ МАЧ СИ БЕШЕ ТАКА , ПРОСТО НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ А ОТИДИ ГИ СПОДЕЛИ С ЖЕЛЬО , ЧЕ ДА ТИ ОБАДИ ТОЙ .

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      abe lainar skapun, tozi stadion e obshtinski i e rabota na obshtinata da go podurja, vuprosa tuk e zashto obshtinata byaga ot otgovornost, dali zashtoto e podlojila futbola na genocid ili zashtoto sa svruh nekompetentni, a moje bi zashtoto nyama da da si napulnyat djobovete. Za futbolistite ne mi govori, mnogo dobre se vidya koi stigna do 1/8 final za kupata na Bulgariya i zashto otpadna, ako ne si bil na macha tvoi problem. Hodi si na posredstveniya basket i produljavai da alkoholizirash na palzite mejdu duhaneto.

  7. бат саско казва:

    браво на момчетата ,специални поздрави за голмайсторите и най-вече за краси андонов,успех момчета.

  8. ssss казва:

    Браво отличен старт,при положение че не се знаеше до последно дали ще има отбор!Респект към човека помогнал отбора да тръгне!

  9. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    ситоацията с общината е ясна партията на кмета докато незагуби ибори пари за футбол няма да има, но нека да обърнем и жнимание на медиината тъмнина обгърнала нашия клуб, колко много вестници имаме и все ни пропускат а ако напишат нещо то ще е негативно. Това дали нашия спорт ще е фактор зависи от нас, не се спирите да пишете и да задажате въпроси. Ходете на стадиона пейте, скандирайте, направете знамена, носете пиро техника.

    • курти казва:

      Драги малоумнико ! Парите на общината за баскетбол са около 250 000 лв тея пари ще стигнат точно за 2-3 място във В група даже стадиона не може да се ремонтира . А когато 2500 човека си платят за билетите и идат на футболен мач в Ямбол ела и ми се обади . Футбола е скъп много по-скъп спорт от баскетбола , а баскетбола в града е най-популярния спорт и харесван все едно в Разград , Ловеч или Пловдив да си затрият футболните отбори и да си направят баскетболни или волейболни. Или Ботевград да си закрият Балкан и да си направят футболен отбор . Всеки град си има традиции в даден спорт нашият е в баскетбола трябва да ги пазим и развиваме .

      • коки казва:

        До курти-а бе не те знам къв си-кур-ти,кур-ми ,малък кур ли ама си много прост.Стига с тоя баскетбол бе малоумен курте.баскетболния отбор не е общински-хубаво е ,че общината дава пари,ама се дават от пусто в празно-идват седем-осем души нови и в края на май си отиват и отбор няма.Прави се така както във футболния отбор-отбор от местни.В НБЛ изпадане няма- имаме ядро от опитни играчи-Майната,Стойо,Стоян Петков,имаме юношески национали-Андрей-205дм и Росен дето не трябва да излизат от терена.Ивмаме и кадетски национал-здраво момче -Сашо Драгоев.Като прибавим към тях други ямболлии-мартин Раднев, Евгени Иванов,Христо Господинов плюс оставащия в отбора Иван Тенев плюс играещите в американски университети ямболлии Милен костов и Младен-като завърши..кво си мислиш- е тогава ще останат и кинти да се привлекат един-двама много класни играчи и тогава отборът може би ще е и по-напред в класирането -ще има импулс и при подрастващите да тренират и дзалата ще е пълна щото са наши момчета ,а тези наши момчета със сеигуурлност ще се хвърлят яко в мачовете….щото ще играят за родния град.
        Така както направиха снощи футболистите-респект и само голямо Браво! еи още нещо-на чамов не му е там мястото-изпълнителен директор-твърде далеч е от този пост като манталитет-виж домакин може…

        • коки казва:

          а при такава ситуация -с по-евтини играчи ще останат повече пари и за база и за футболния отбор-ама това е истината-местни момчета- и да се работи яко в школата и да се дава път на местни състезатели.

      • дебелия казва:

        драги ми курти ако се осигури бюджет с който могат да се плащат заплати от порядъка на около 3000лв като на баскетболистите,в ямбол ще има футболен отбор на който ще има посещение най-малко по 3000-4000 зрители и съм сигурен че ще си плащат по3-5лв.така ,че всичко опира до финансиране ,организация и подкрепа от местната власт.тази година на баскетболните мачове не е имало повече от 1200 зрители а имаше и срещи с по 350зрители.и запомни драги ми курти футбола е бил , е, и ще бъде винаги по- популярен от баскетбола.

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        pomiino yamo, nali partiikata na choveka suden za krajba na nad 2 miliona se hvali che mnogo usviyava evro fondovete, emi kakvo chakat, che ne sa izgotvili proek kakto napraviha mnogo sela do sega. a za basketbola toi e edin posredstven sport, i kato si trugnal da govorish za myasto v klasiraneto, haide obyasni mi zashto batuta pri polojenie che ima 1vo myasto i to sred CYALA EVROPA a trenirat v pulna mizeriya? abe gerbadjiyata, are kaji, ili otlichiyata ne sa vajni. Kurosmukov, sus sperma da se zadavish i da umresh!

  10. Фен казва:

    Ето, пълно с благодарствени имейли от фенове на Тунджа до Канал 3… Ало, общината? Кога ще сложите пластмасови седалки с облегалки и козирки над централните трибуни от лека конструкция? А увеличаване на общинската субсидия за футбола? Крайно време е!

    • TYFC_1915 казва:

      Samo 4e koi da doide na tqhno mqsto? BSP – nikoga… dokazai nekadarnici sa.

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        koi da doide – ako bsp bqha komunisti nyamashe da e zle. 25 godini slushame kak edin den shte imame vsichko onova koeto imahme na gotovo prez komunizma, ot 25 godini vzimame za obrazec edna strana koyato nyakolko kratno si promenya konstituciyata za da ibyaga ot falita na teoriya, no realno te sa si vuv falit i kum durjavniya im dulg pribavim, chasniya i tozi na tyahnite banki sumata stava 2 kvadratriliona dolara tova e absolutniya dulg na nashiya golyam brat, drugo prez kumunzma se e sledyalo, a zabravihte li kak se okaza che vseki v tazi strana e bil podslushvan ot obiknovenni hora do ministri, che dori i bb (vypreki che ekspertite kazaha che zapisite bili montaji), lagerite na smurta, ami segashnite kvartali na glada, ko e po-dobre razen moralen otpaduk i takiva koito sa raboteli polojenieto ni vuv momenta da e fakt i razniya moralen otpaduk da budat prateni da rabotyat za durjavata ili sega kagato nyamame rabota, ako imame rabotim za pone 2 puti po malko pari ot kolkoto ni tryabvat, nyamame obrazovanie, nyamame zdraveopazvane, nyamame policiya, nyamame armiya, no puk imame drahi vtora upotreba, koli vtora, treta i chetvurta upotreba, suiuznicheska armiya iskashta voina s Rusiya, imame i narkotici, visoki ceni, moshennici i taka natatuk, no i tova ako ne vi stiga se zamislete kak do predi 25 godini imashe tolkova mnogo fabriki i zavodi, cenite niski, a tova che nie sme bili netorerantni pulni gluposti, do predi 25 na koi mu e pukalo za ciganite, a sega na koi mu puka azis, ivan kostov, sofi mariova, preslava, nie sme tolerantni no gladni

        • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

          a za alternativa shte pripomnya che nikoi ne e uspyal da postavi Rusiya na kolene, i che samo Siderov neiska da voiuvame s neya.

  11. фен15 казва:

    За тези, които не са гледали мача_ утре 10 08 от 10ч по канал 3 повторение на срещата с Розите!

  12. carlos казва:

    КМЕТЕ , СТЯГАЙ СЕ ИДВАТ ИЗБОРИИИИИИИИИИ ТАКА АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ИГРАЕШ , КАТО НЕЕБАВКА ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТЕЕЕ …………………. ЛОШОТО , Е ЧЕ КАКВОТО КАЖАТ ДВАМА ТЪПАНАРИ ТОВА СТАВА В СПОРТА .

    КОЛКОТО ДО МАЧА ДНЕС , ГЛЕДАХ ГО И НА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЧЕ СА НУЖНИ ОЩЕ ТРИ СЕДМИЦИ И 5 ЧОВЕКА И ЩЕ СМЕ ОК , ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ ДА СЕ ОБИГРАЕ , ОТ ТАМ НАТАТЪК ЩЕ СМЕ ОТБОР С КОГОТО ВСЕКИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА И УВАЖАВА .

    МОЛБА КЪМ …… /ВСЕВИШНИЯ/ , МОЛЯ ТЕ ДАЙ ПРОЗРЕНИЕ , НА ОБЩИНАТА ДА ВЗЕМЕ ДА ДАДЕ НУЖНОТО НА ФУТБОЛА НИ И ДА СЕ ОПРАВИ СКАПАНИЯ СТАДИОН , ЧЕ МЕ Е СРАМ ДА ГО ГЛЕДАМ !!!!

    • Анонимен казва:

      Целият ямболски мегаполис е във възторг от героичната победа на нашия велик тим ! Тази година ще бъдат инвестирани допълнителни 100млн.лв в стадиона за селекция общината ще отдели около 200млн.евро – оерти има към Бербатов , Меси , Анхел Ди Мария и Бензема. За треньор на отбора ан Тунджа Ямбол с еапряга Арсен Венгер (според информация той лично е зарязал топчиите тази вечер е взел директен полет Лондон летище Безмер ) . Отбора а Тунджа очаква с нетърпение жребия за груповата фаза на ШЛ (нашите момчета ще бъдат поставени).
      След великолепния мач с Розова Долина се очакват две контроли с Барселона и ПСЖ очаква се да се напълни Ямболската Маракана с около 50 000 зрители. Според слуховете за спонсори се преговаря с Найк, Емирейтс и Джак Даниелс (който ще се лее безплатно из ямболските дискотеки).

  13. коки казва:

    Обърнете внимание на нещо много важно-НА ТЕРЕНА ИМАШЕ 9ТИМА ОТ ЯМБОЛ-затова се и раздадоха-защото играят за родния град и родния клуб.Това трябва да е поучително и за баскетбола-там всяка година наемници и на края на май няма отбор-тази година чуждите играчи дори не се сбиха в решаващите мачове.Затова и в баскетбола съберете ямболските момчета-дали са пети или девети няма значение-градът ще бъде зад тях.За футболистите -БРАВОООО! ГОЛЕМИТЕ СТЕ! към феновете-знатее какво -да напълним трибуните при домакинството в събота -този отбор ще бъде фактор в шампионата!

    • фен15 казва:

      Много си прав, ама кой да те чуе? Специалисти много, резулттат_0!!!

    • Анонимен казва:

      Драги малоумнико ! Парите на общината за баскетбол са около 250 000 лв тея пари ще стигнат точно за 2-3 място във В група даже стадиона не може да се ремонтира . А когато 2500 човека си платят за билетите и идат на футболен мач в Ямбол ела и ми се обади . Футбола е скъп много по-скъп спорт от баскетбола , а баскетбола в града е най-популярния спорт и харесван все едно в Разград , Ловеч или Пловдив да си затрият футболните отбори и да си направят баскетболни или волейболни. Или Ботевград да си закрият Балкан и да си направят футболен отбор . Всеки град си има традиции в даден спорт нашият е в баскетбола трябва да ги пазим и развиваме .

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        lainio neshtasten, shte ne otidesh da poduhash nyakade drugade v podkrepa na jalkata si partiika, nie nyamame nujda ot spamuri i vnedriteli na loshi misli, haide tichai posoka politicheskoto vi shbche i nali si znaesh na kolene s otvorena usta

  14. TYFC_1915 казва:

    Naistina strhoten start , shte stavame i po-silni! Da pozdravim i avtora na statiqta li4i si 4e e gledal prqkoto predavane :) Dosega nikoga ne e imalo po-tochna statiq za gostuvash ma4 na Tundja :)

  15. tu казва:

    БРАВО ТУНДЖА 1915 !
    Изпитах истинско удоволствие да гледам мача по канал 3.
    Нашият отбор беше тотално ощетен и въпреки всичко победи. 1000 процентова дузпа за нас, имислени жълти картони, измислени фалове за розите, ужасно съдийство. И въпреки всичко ПОБЕДА! БРАВО МОМЧЕТА !
    А сега за всички в Ямбол, които отговарят за спорта и футбола:
    Засрамете се , община, кметове, фирми.
    Цяла България чу как момчетата нямат дори топла вода.
    Въобще не ме интересува от кои политически сили сте ЗАСРАМЕТЕ СЕ ТЪПАНАРИ !
    Спорта и футбола са над политиката!

    • фен15 казва:

      Играхме тактически много правилно, нали? Наистина ни ощетиха за дузпата и картоните! Но прави чест на Розите, че не ни осакатиха при 2-1, а продължиха да играят футбол! Това се случва много рядко на ниво В група! Трябва да го оценим. Желая им късмет в следващите мачове, защото са спортсмени, а не чукундури!

      • TYFC_1915 казва:

        gledaha da ne se izlagat po televizqta pred cqla bg .. ina4e ako ne beshe izla4van po kanal 3 shtqha da ni spukat ot ritnici. Neka pove4e ma4ove ot v grupite da se davat po televiziqta ta da se stegnat otborite.

        • фен15 казва:

          Дано наистина има повече мачове от В група, защото днес видяхме, че си заслужава и има какво да се види дори на ниво БГ

  16. фен15 казва:

    И на мен ми хареса как играха. Едно голямо браво и за треньора! Мисля, че имаме много добър отбор на ниво В група и то създаден само за 10 дни! Евалла на спонсора Жельо Петков!

  17. Митко казва:

    Евала момчета. За първи път ви гледам честно казано от 10 години насам, но ми изпълнихте душата.

Остави коментар