Втора победа в предсезонна контрола записаха футболистите на Тунджа1915.При гостуването си на Сливен2000 момчетата на треньора Росен Петров надиграха категорично Сливен ,като подплътиха добрата си игра на терена с  изразителна победа-6:1.В началото на мача двата отбора си размениха по  един бърз гол-1:1.

Попадението за ямболския тим  вкара Сашо Андонов. След това във вратата на съперника се разписаха Дерменджиев,Вълев,Христов,Григоров ,а Станимир Димитров реализира от центъра ,като прехвърли с точен удар излезлия напред вратар на СливенВ целия мач доминираше  отборът на Тунджа1915- тимът показа  още веднъж ,че има сериозни изпълнители в редиците си. Треньорът Росен Петров направи много смени-явно още избистря състава и придобива впечатления за качествата на момчетата.

Като цяло отново впечатли желанието за игра на централния нападател Николай Вълев –Гонзо,който бе много активен по време на целия мач.Иначе в защита ямболският тим на няколко пъти се  пропука,въпреки че има много сериозни изпълнители в тази линия-необходимо е сработване на момчетата.В халфовата линия се видя отново ,че тимът има силни изпълнители-Динко Дерменджиев,Станимир Димитров,Александър Андонов,там успешно може да играе и Николай Дичев,а има и още няколко интерсни футболисти,които имат и необходимите опит и класа ,за да са полезни на тима-Красимир Андонов,Георги Христов,Спас Спасов.В атака Николай Вълев е безспорна класа,доказан играч е и Йордан Николов,а се видя ,че и младия Симеон Григоров има качества и ще чака своите шансове.

Треньорът Петров  има  добър материал като играчи ,важно е момчетата да бъдат обединени около каузата ямболски футбол.Още веднъж да се повторим –трябва да се помага на отбора и от страна на местен бизнес и от страна на Общината ,а феновете трябва да бъдат на трибуните ,за да подкрепят любимия тим.

 

12 коментара

  1. TYFC_1915 казва:

    e bili sme elhovo koito sa v selskata grupa i autsaidera SLiven koito igraqt s junoshi… kraino vreme e za kontrola sas po-seriozen otbor koeto shte pokaje kade sme.

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      emi to nyama vreme za drugi kontroli, dali nyakoi ot ostanalite klubove e suglasen v posledniya moment da pravi kontrloli, za da mojem da im smajem samuchuvstvieto.

  2. АНОНИМЕН казва:

    кои са новите в отбора. от отбора на созопол всички ли се връщат в ямбол

  3. фен15 казва:

    Айде,Тунджа! Бий наред! Няма извънземни отбори в нашата В група!Смело, момчета!Ние сме с вас! Успех!!!

  4. Фен казва:

    www. peticiq. com /signatures / -nie-iskame-remont-na-stadiona-v-yambol-i-sportnite-bazi / Махнете интервалите и се подпишете в петицията за ремонт на Градския стадион и ремонт на игрищата!

    • Фен казва:

      Като се подпишете, я разпространявайте, като я пращате на други хора от града, за да може да се съберат повече подписи от желаещи ремонт на футболните бази!

    • из сънищата на един общинар казва:

      Ние нямаме пари. Но ако намерим, ще сменим седалките в зала диана. А ако немерим повече, ще си изградим нова спортна зала. Тя ще е поне 3 пъти по-малка от тази на вожда бб, но за сметка на това ще е на същата стойност. А за вашия футбол сега ни предстои одобрение на новия закон с който окончателно ще забраним футбола в Ямбол. Всеки който бъде заловен да играе ще бъде глобяван с 500 лв. Който ще влизат деректно в партийната каса. Всички футболни игрища, както и трибуните и терена на стадиона ще бъдат унищожени с багерррррри.

      г-н Свинйо или просто хър-хър

  5. Анонимен казва:

    Simeon grigorov ot 6kolata predi 2 godini be iuno6a mnogo e dobur ,mnogo dobur hod s negovoto zavru6tane

  6. Анонимен казва:

    bolqrovskiq lekoatlet sigorno

  7. Анонимен казва:

    кой е тоа Григор Григоров ?!

Остави коментар