Падналите дъждове помогнаха  тревното покритие на  игрище „Георги Дражев” в градския парк  да  се запази и да бъде в много добро за сезона състояние.От клуб Тунджа1915   направиха необходимото   тревата да бъде  покосена  и   ето ,че  е на път да се случи чудо за ямболските стандарти-да има къде да се готвят при що -годе нормални условия подрастващите-теренът сега е в  много добро състояние и трябва да се поддържа –да се коси и полива и тук могат да  пак да се правят играчи.Иначе точно от това игрище към големия футбол тръгнаха поне 2-3 дузини играчи ,реализирали се и в професионалния футбол през годините.

Сега фактът ,че се обединиха школите на Тунджа1915 и Ямбол2004 ни кара да бъдем оптимисти и да  очакваме добри ямболски  отбори при подрастващите и съответно след две-три години момчета от школата да започнат да обличат екипа на представителната мъжка гарнитура на  Тунджа1915.

 

18 коментара

  1. анонимен казва:

    Брее, голяма работа ще стане като пуснат децата да тренират на градския стадион. Да тренират мъжете на комсомолец , щом е толкова хубав !

    • 10101010101010 казва:

      abe ti dobre li si, tova e svetovna praktika, ili na teb ti predstoi da rabresh, che mejdu techna voda i para ima i sredno polojenie narichashto se topla voda

  2. Данчо казва:

    Също така има е едно игрище до съоръжението. Не съм родом от града е не мога с точност да назова мястото. Намира се точно до реката, пада се зад бензиностанция „Шел“, която е до „Билла“. Мисля, че преди време там бяха закарани и старите „резервни скамейки“.

    • Фен казва:

      Имаш предвид това, което е на Мебелком? :)

      • Фен казва:

        Ако е за това на Мебелком – Галин го беше въстановил преди 3 години, но общината не му го даде, понеже гледа само тъпия баскетбол…

        • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

          to ne che gleda basketbola, a prechi na vsichki ostanali sportove, za da moje basketbola izkustveno da e sport No 1 v grada. Uvi nie iskame futbol, nie obichame futbol, i neznam zashto tryabva da se delim ot celiya normalen svyat kadeto futbola e liderskiya sport.

          • Фен казва:

            Така е, само тук е така, и в Ботевград (който си е чисто село, не е като нас областен град, така че тук се излага общината)! Време е тия тука да подпомогнат футбола, ако искат да ги изберем пак!

    • 10101010101010 казва:

      vlez v facebook grupata posle v dyasno ima informaciya za samata grupa v neya ima link na edna chast ot futbolnite igrishta v grada

  3. Фен казва:

    Браво, това е много добре! Иначе за още игрища могат да се използват в ЖК Диана игрището до Фиджи да се въстанови, както и да се използва това между 21 и 23 блок, само съблекални трябват.

    • Фен казва:

      А за това игрище – да се боядисат вратите в бяло. :)

    • 10101010101010 казва:

      ne be haide seriozno, kakvo igrishte mejdu blokovoto prostranstvo, znam go mnogo dobre igral sum na nego kato maluk no da e trenirovachno za tundjata i tam razni keleshi da gi meryat s bokluci kak si go predstavyash. a tova do fudjito nestava, neznam dali si hodil da vidish kak im e ogradata, ako ne si, ogradata im e taka, che e prechka za normalna igra. parka e idealno za trenirovachno, a i tova v temsa, deto iliya lujeshe, che go e vzel na konsesiya. a za sublekalni i edin forgon ili betonen garaj te sa po 500lv shte svurshi rabota.

      • Фен казва:

        Да, за ТМСС-а е много добра идея, но ако наистина се построят съблекални и се въстановят и двата терена, а и да се сложи и мобилна трибуна. :)

  4. Анонимен казва:

    Bravo evala na jelio 4e e suomql da obedini dvata kluba i e zainteresovan za trenirova4nata baza.ima dosta kadurni deca i te zaslujavat vnimanie…..uspeh

  5. Georgi казва:

    AKO NE OTKRADNETE SICHKO NQMA DA VI BADE !

    • 10101010101010 казва:

      mhm, shte go remontirame s obshtinski pari i posle shte si zanesem po vilite v selata ni, tochno kakto napravih obshtinarite s detskite katerushki, parzalki i lulki ot parka i sled remontite na mejdublokovite prostranstva.

  6. 22 казва:

    елхово се отказа

Остави коментар