Елховлията Росен Петров ще е наставник на Тунджа1915 за новия сезон във В групата.Станимир Димитров ще е играещ помощник-треньор.Момчетата вече водят тренировъчен процес и са наясно ,че трябва да вложат доста усилия ,за да наваксат с изоставането  в подготовката. Към ямболският тим се присъединяват още момчета-от Стралджа се завръщат Георги Рашев и Йордан Николов.С отбора тренират  и момчета от школата.На разположение ще бъде опитният Георги Вълев-Гонзо,Георги Христов също се включва във формацията.Свилен Сашев  се чака да бъде стожер в отбраната.Тренират и Николай Дичев,Сашо Андонов и Дилян Димитров от миналогодишния състав.


За треньора Росен Петровможе да се каже ,че е познато име във футбола в югоизтока-той работи успешно в детско-юношеската школа на Сливен,а  бе и помощник-треньор на представителния мъжки тим на Сливен.Създал е немалко добри футболисти.Той самият е още млад и е във възраст ,в която търси развитие и доказване.Сега е важно ямболската общественост да застане зад клуба и да помага,защото има нужда.Човекът ,който се нае да спаси  мъжкия футбол в Ямбол в критичен момент е Жельо Петков.


 

15 коментара

  1. carlos казва:

    МИТКО СИ ЗНАЕ ИМЕНАТА НА КОКОШКИТЕ , ………………… ТА ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО , ТА ТОВА СА ФУТБОЛИСТИ , НЕ КОКИТА , СПОКО ТОВА ДА МУ Е ПРОБЛЕМА НА КОЛЕВ . ЦЯЛА ГОДИНА НИЕ РЕВАХМЕ , А ТОЙ СИ ГЛЕДАШЕ ……………….. КОКОШКИТЕ , ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ МЕ ВИКАМ КОКИТО.

  2. Анонимен казва:

    mitko samo da znae6 4e georgi vulev gonzo vsu6tnost e nikolai vulev

  3. Анонимен казва:

    Да живее Атанас Киров спасителя на Ямбол. Голям

  4. Анонимен казва:

    това на снимката е станимир димитров браво желю варни и семетата

  5. Анонимен казва:

    Този да няма нещо с ония буклук от на Слави шоуто дето му беше сценарист

  6. Анонимен казва:

    varnete i semetata v tundja i da melim pak nared vsi4ki-samo tundja

  7. БЛАГОДАРИМ НА ЖЕЛЮ казва:

    тази снимка стара ли е или и станимир димитров е в отбора-ако е така явно момчетата ще се заварнат един по един а и вълев е класа отбора ще е добар-искахте отбор имаме го сега да покажем колко го обичаме мощно подкрепа от трибуните-и благодарим ти г-н желю петков САМО ТУНДЖА 1915-УСПЕХ МОМЧЕТА

  8. Анонимен казва:

    С този наставник може и до Б група да се стигне. Не са много са отборите, които могат да си позволят такъв лукс. Росен е специалист на високо европейско ниво и е въпрос на време да застане зад кормилото на топ отборите в страната ни. Наистина недоумявам от къде са се намерили пари за такъв треньор, но не ми е работа, човека определено си заслужава хилядите!

    • дебелия казва:

      Чудя се що за фенове сме?Колко кратък е пътя от ,,шпертплатовия ковчег“до ,,розовите очила“за ямболският футбол.Каква Б ГРУПА какъв треньор на високо европейско ниво.Слезте на земята и бъдете реалисти само така ще помогнете на отбора и Жельо.Оставете ги да работят спокойно в тази форсмажорна ситуация.Има време за оценки и равносметки.Желая им искрено успехи.

    • БЛАГОДАРИМ НА ЖЕЛЮ казва:

      абе малумен ли си бе нестига че отбора е спасен ами пак има недоволни боклуци-ква б група бе боклук натам се бяхме запатили но б-окражната-ела на стадиона и подкрепи отбора-по ли ти беше хубаво да гледаш ония мангал илия как псува като каруцар и как изгони всички футболисти виждаш че при желю почнаха един по един да се вращат

      • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

        TOЯ Е ОНЯ ГЕРБАДЖИЯТА, СЕГА СЕ ПРОБВА ДА НИ ПОТЪПЧИ ПОВОДА ЗА РАДОСТ. ОЧЕВИДНО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАНИПОЛАЦИИ, ПРАЖЕНЕ НА ЗАГРИЖЕН, ПРАВЕНЕ НА ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ, РАЗДРЕЛЯНЕ НА ФЕНОВЕТЕ, НАСТРОЙЖАНЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, ПОДИГРАВАНЕ, УБИЖДАНЕ И ОЩЕ МНОГО ЖАЛКИ ПОДЛИСТИ И ОПИТИ ДА ИЗМИЕ КЪРВАВИТЕ РЪЦЕ НА КМЕТА.
        СЛАВОВ ТИ СИ ВИНОВЕН, ИМАЙ ПОНЕ ДОБЛЕСТ И ОТПУСНИ 400 000ЛВ ЗА ФУТБОЛ И ОЩЕ 500 000 ЗА РЕМОНТ НА СТАДИОНА. ТЕЗИ ПАРИ НЕ ГИ ВАДИШ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ А ОТ НАШИТЕ И НИЕ ИСКАМЕ ТЕЗИ ПАРИ ДА ОТИДАТ ЗА ФУТБОЛ И РЕМОНТ НА СТАДИОНА, А ИМА И ЕВРО ПРОЕКТИ, ОНЕЗИ СЪЩИТЕ ЕВРО ПРОЕКТИ ДЕТО ЦЯЛАТА ВИ ПАРТИЙКА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ МНОГО ГИ ОСВОЯВА, СУМАТИ СЕЛА СИ РЕМОНТИРАХА СТАДИОНИТЕ А НИЕ ОБЛАСТНИЯ ГРАД ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СИ ИМАМЕ ГРОБНИЦА.

  9. Анонимен казва:

    pone trenior si namerihte kato horata!

  10. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    ВАЖНО Е ПОДКРЕПА ДА ИМА, НЕКА ДА НЕ ЗАПОЧВАМЕ ОЩЕ ПРЕДИ 1ВИЯ МАЧ С КРИТИКА. ДА МИНЕ 1ВИЯ ПОЛУ СЕЗОН ПУК ЩЕ ВИДИМ. ДОБРЕ Е, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ ПОМЕЖДУ СИ, ТОВА ЩЕ СПЕСТИ МНОГО ВРЕМЕ В НАМЕСТВАНЕТО НА ХАРАКТЕРИТЕ И НАЧИНА НА ИГРА ПОМЕЖДУ ИМ. ОЩЕ ВЕДНЪЖ, БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ЖЕЛЙО, ЧЕ ЗА СТО ГОДИШНИНАТА ЩЕ ИМАМЕ ОТБОР И ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАЗНУВАМЕ. И ОТНОВО, ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА НА СТАДИОНА, ПЕЕНЕ, СКАНДИРАНЕ, СИНЬО БЕЛИ ШАЛОВЕ, ТЕНИСКИ И БЛУЗИ, ЗНАМЕНА КОЙТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ И ВИКАЙТЕ С ВАС ВСЕКИ, ЗА ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ В НАШИЯ ГРАД ФУТБОЛА Е С ПРЕОРИТЕТ.

Остави коментар