Утре се тегли жребия за  програмата за мачовете в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група.Председателят на ОС на БФС –Ямбол-Альоша Лужецки ще представя местния  Тунджа1915 на събирането на представителите на клубовете утре в Пловдив.Първенството във В групата стартира на 9ти  август.За Тунджа 1915 се знае ,че попаде заявка за участие буквално в последния момент.Официално за селекцията няма никаква информация-знае се и това ,че на практика мъжки отбор няма.Неофициалната версия е ,че  бизнесмен ,свързан с футбола в Ямбол е изразил  готовност да поеме клуба от  настоящия все още президент Илия Илиев.водени са и разговори с доста момчета  да играят за Тунджа1915 през предстоящия сезон-споменават се имената на Иван Жечев, Георги Гончев,Станимир Димитров,Динко Дерменджиев,Йордан Николов,Георги Вълев-Гонзо,разговаряло се е и с момчета от младата генерация…това още веднъж уточняваме ,че е неофициална информация….най-хубавото  е ,че се е намерил човек ,който да подаде ръка на ямболския футбол…От тук насетне и фенове и общественост трябва да стоят здраво зад отбора и момчета ,треньори и спортно-техническо ръководство да усещат тази подкрепа.

Същевременно стана ясно ,че покана за участие в първенството на В групата е отправено към отбора на Елхово.Елховци са  настоящи областни първенци ,в баража за В групата отстъпиха след изпълнения на дузпи на състава на  Странджа Агрокорн.Елхово хвърлят много усилия ,за да модернизират базата си-сега  ще  микслят дали да приемат участие в третия ешелон на българския футбол.Според нашата информация тази вечер ще се събират да решават дали отборът да приеме поканата за участие в шампионата на третия ешелон на българския футбол.

 

34 коментара

  1. ЦЕЛИЯТ ЯМБОЛ СРЕЩУ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ, БАРЕКОВЦИ И СИДЕРОВЦИ ! казва:

    Само Тунджа!
    Както общината така и ямболии винаги са обичали и стояли зад отбора.
    Ако наистина Жельо поеме отбора и футболните хора в града се обединят ще има бъдеще и силен отбор.

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      haide da si go kajem, obshtinata iska da zatrie futbola, za tova go bricha na bavna i muchitelna smurt. a ti gerbadjiiche dano si shupish krakata.

    • АНОНИМЕН OT АНОНИМНИTE казва:

      GERB ZARTIHA MALKIYA I SREDEN BIZNES
      GERB ZAMRAZIHA PENSIITE
      GERB PODSLUSHVAHA CYALA BULGARIYA
      GERB ZA MALKO DA NI VKARA VUV VOINA S RUSIYA
      GERB ZA MALKO DA ZATRIE YAMBOLSKIYA FUTBOL
      GERB USVOYAVA PARI ZA VSYAKAKVI GLUPOSTI NO NE I ZA EDINSTVENIYA NI STADION
      GERB NIKOGA POVECHE NA VLAST !!!
      SAMO SIDEROV PRODULJAVA DA KAZVA ISTINATA, SAMO TOI NEISKA VOINA S RUSIYA, A SUUZA MU S BSP I DPS BESHE ZA DA POPRECHI NA GERB !!!
      SIDEROV PREMIER !!!

  2. Тунджа бие лошо бие олеле казва:

    1-ви краг гостуваме на розова долина дербито с елхово е 7-ми краг на 20 септември в елхово 2-ри краг приемаме загорец-цялата програма е на сайта на бфс-пловдив

  3. ОБЩИНА ЯМБОЛ казва:

    НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ПАРИ ЗА ФУТБОЛА,25 ХИЛ ЛЕВА ЗА МЪЖКИЯ АМЯТЬОРСКИ ОТБОР ВИ СТИГАТ!

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      nezavisimo koi e poblikuval komentara, to idvat izbori

    • Тунджа бие лошо бие олеле казва:

      бива ли да си такова изчадие адово-да ти се изсерат в лайноядната уста всички обичащи футбола в Ямбол

  4. Тунджа бие лошо бие олеле казва:

    Ако наистина г-н Желю Петков е взел отбора и имената на футболистите са верни с оглед на отборите които ще се сазтезават в групата-няма ги вече Раковски Галабово Мастер Верея Созопол-това говори ли ви че ако си оправим стадиона както нямаше да има отбор ставаме фаворити за Б-група.-Ало Общината не се ослушвайте на Тунджа1915 му предстои 100-гддешнина

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      Te sega nov trenior, nekuv chujdenec, prosto nemogat da nameryat zamestnik na mesiyata cholakov, prosto toya bitov alkoholik nyama raven, takiva kuchi sinove navremeto sa gi zaplvali jivi zavurzani za maslinovite durveta, aman i ot jalkata obshta. Te provejdat genocid vurhu futbola, neka da im go vurnem na izborite.
      AZ ISKAM RAZVITIE NA YAMBOLSKIYA FUTBOL I PREKLUCHVANE NA REMONTA NA STADIONA, ZA TOVA SHTE GLASUVAM PROTIV GERB!!! NEKA IM PRIPOMNIM CHE NITO TOZI GRAD NITO PARITE OT NASHITE DANUCI SA IM BASHTINIYA!!!

  5. Svedetelite na alkohola казва:

    Vestnik Delnik obyavi, che Jelio e spasil kluba.

  6. Анонимен казва:

    Честито на Елхово

  7. Анонимен казва:

    Стана ясен окончателният състав на Югоизточната „В“ група, без Любимец и Нефтохимик
    Днес стана ясен и окончателният състав на Югоизточната „В“ група за сезон 2014/2105, разкриха от зоналния съвет на БФС в Пловдив. Отборите на Нефтохимик и Любимец не подадоха заявика за участие в първенството, което на практика означава, че отпадат от групата.

    Двата отбора изпаднаха от А група, не покриха условията за лиценз за Б група, а явно няма да се състезават и в трета дивизия. За двете освободени от тях места участие в квалификационен турнир беше предложено на тимовете на Стара Загора, Елхово, Бенковски (Симеоновград) и Левски (Крумовград).

    Последните два отбора отказаха участие и така новите членове на югоизточната трета дивизия са ФК Стара Загора (Стара Загора) и ФК Елхово (Елхово).

    Утре, 29 юли 2014 г., от 12,00 часа в Пловдив, в сградата на хотел „Интелкооп“, ул. „Константин Нунков“ 13 А ще се проведе съвещанието с президентите на тимовете от Югоизточна „В“ група и председателите на ОС на БФС на територията на Югоизточна България. На него ще бъдат сведени указанията за новото първенство и ще бъде теглен жребий за изработването на програмата за сезона в групата. Утре в късния следобед програмата ще бъде въведена и в Информационната система на БФС с точните дати и часове на срещите. Първенството ще започне на 9/10 август 2014 година.

    Състав на Югоизточната В група за сезон 2014/2015: Спартак (Пловдив), Несебър, Асеновец (Асеновград), Гигант (Съединение), Миньор (Раднево), Евроколеж (Пловдив), Свиленград, Загорец (Н.Загора), Роз. долина(Казанлък), Димитровград, Левски (Карлово), Тунджа 1915 (Ямбол), Сливен 2000, Поморие, Родопа-Смолян, Марица (Пловдив), ФК Стара Загора i ФК Елхово.

  8. Анонимен казва:

    100 процента Желю Петков е спасил отбора не виждам друг който би го направил

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      А има, ама, но нека да не гадаем. То просто трябва да имаш пари и желание в Ямбол има доста милионери. Въпреки, че ако съдим по ръководството на илийчо цигането и пари не ти трябват. 2 години нито леж за заплата, а като за капак открадна плазмениъа телевизир и заложи косачката за терена ( която навярно си остана в заложната къща).

    • Анонимен казва:

      Желю.имената в статията също са верни. Утре официално

  9. Анонимен казва:

    Дума ЕЛХОВЦИ не съществува. казва се ЕЛХОВЛИИ, научете го този роден език най-после.

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      kakто и ямболци правелното е ямболии

      • Николов казва:

        нещо не сте в час момчета-вижте правилата на съвременния български книжовен език-сдухани катили

        • Анонимен казва:

          1 hvani si go nachukai
          2 nachukai go i na maika si
          3 yambolci, elhovci, pilci, i to zashto? Zashtoto grupa kreteni i keleshi sa reshili da si opravdayat zaplatite i za celta sa promenili knijovnata forma na rodniya ni ezik

    • Николов казва:

      Да го ядеш напукан-тронки смотани

    • коки казва:

      не се казва елховци,нито елховлии-за мъжете родени в заспалото южно градче верните думи са рогачи,нерези и чукундури….

      • АНОНИМЕН OT АНОНИМНИTE казва:

        i kato sme zapochnali za yambolii e pseta, pomiyari, kloshari
        vie sami si podvikvate i si govorite na „кuche“.

  10. Анонимен казва:

    Айде стига толкова ли е сложно да се разбере кой спаси тунджа1915-заради това ще сме на това дередже какви версии какви са тези селянии нее сложно да се разбере и се каже на хората ще играем тото и ще гадаем кой е спасил отбора дайте прозрачност бе какви версии-това нее професионално ако някой знае кой спаси тунджа1915 да напише поне да може да благодарим на човека САМО ТУНДЖА 1915-и неистова подкрепа за отбора 100-годшнина ни предстои да подкрепим момчетата имат нужда от нас обикновенните фенове

    • 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

      Tochno taka!!!
      Az shte povtorya edno suobshtenie –

      Zdraveyte, do kato se delim shte ni podmyatat.
      Razni moshennici, kato Chamov (do predi ne tolkova otdavna) i Iliev, shte derebeistvat v kluba. Obshtinata shte se opravdava, che futbola nyama poseshtaemost za tova ne e s preuritet.
      Nai-veroqtno otarvahme kojata i tozi put. Vseki put li shte e taka? Ne e li krayno vreme da slojim kray na tova.
      Predlagam da napravim slednite neshta:
      - vseki kogato moje da idva na stadiona
      - vseki da vika vseki s nego si, kolko ot vashite rodnini, priyateli, poznati bezdeistvat i se chudyat kakvo da pravyat. Zaete na stadiona nyama kontrol za vnasyaneto na bira.
      - skandirayte, peiite, vikaite i to taka, che ne samo futbolistite da vi chuvat, ami stonovete vi da stigat do obshtinata. Ne moga da kaja, che sum obikolil dori i 1/100 ot stadioni v Bulgariya no tam kadeto sym bil mladi i stari, momcheta i momicheta, muje i jeni vikat revnostno v podkrepa na otbora, koyto obichat.
      - napravete znamena, nestruvat mnogo okolo 15lv shte vi izleze.
      - nosete sinio beli teniski i bluzi, kakto i shalove, moje i da ne sa na kluba no e vajen cveta. te syshto ne sa skupi, 3/4 ot grada se oblicha s drehi 2ra upotreba, 1 futbolna teniska ot tam shte vi izleze okolo 5-6lv ako si namerite i shal oshte 3-4 shte mojete da gi polzvate pone 2-3 godini.

  11. Левскар казва:

    Според тази неофициална информация, освен сглобяването на мъжки отбор, ще се помисли ли и нещо за школа, стадион и база?

  12. Левскар казва:

    Дано това да е вярно! Успех на Тунджа!

  13. тунджаааа казва:

    Стамбата няма да се върне, той ще играе със Созопол в Б група.

  14. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    Dano za stogodishninata neshtata se stabilizirat.
    Dano i Elhovo prieme pokanata.

Остави коментар