Изиграха се мачовете от 13тия кърг в първенството по минифутбол на Диана Кабел/Оптинет.Ето и резултатите  от мачовете:

Артилеристи-Golders Vidrax-5:1- рибарите  отново играха много приятно и успешно  срещу съперника в голяма част от мача-направиха и куп пропуски,като вратарят на  Артилеристи-Емин  не даде шансове на противниковите нападатели.Артилеристите взеха своето ,като търпеливо изчакваха съперника да греши и успяха  да покажат ,че са отличен тим,като направиха добри взаимодействия и  си вкараха положенията.

Ай Си Ем-Локомотив-4:3-в много оспорван и  интригуващ мач Ай Си Ем показаха ,че добрите им игри напоследък не са случайни-надделяха над много корав съперник .Двубоят мина през много перипетии-Локо-то не по-малко заслужаваше победата ,но  направи повече грешки в защита и пропуснаха няколко чисти ситуации и това бе    решаващо за изхода на мача.

 

Куци мечета-Коза Ностра-5:4-куците спечелиха  победа срещу съперник ,който не се предаде докрая.Елховци водеха със солидна преднина,но в края мафиотите бяха на път да стигнат до връщане в мача.Малко не им стигна,но като цяло се получи хубав и интересен сблъсък.

Боец-Матадор-3:0/служебно- при следващо неявяване на Матадор ,отборът ще бъде  отстранен от турнира според действащата наредба.

 

Ел Класик-Динамик-2:2-от такива мачове печели аматьорския футбол.В качествен двубой не бе излъчен победител.Класиците на два пъти повеждаха ,но не успяха да удържат аванса си.В двубоя имаше много футбол-взаимодействия,индивидуални  прояви,креативност  и футболистите и от двата отбора заслужават само адмирации за показаното на терена.

 

Братя Прошляк-Силма60-6:2- братята не дадоха шансове на съперника-водени от Тодор Пачев прошляците  успяха да си осигурят комфортен аванс и контролираха развоя на срещата.За отбелязване е и хеттрика на Ивайло.Силма 60 трябва да съжаляват за няколко  отлични ситуации пред вратата на съперника ,които обаче пропиляха  и от там дойде и по-голямата разлика в резултата.Строителите на моменти обаче показаха много хубави неща в играта си.

 

 

Иваго-All steps-1:2-предварително изтеглен във вторник

 

3 коментара

  1. Анонимен казва:

    napi6ete nai dobite igraci zlatnata 6 ca ?

  2. Анонимен казва:

    klasirane ?

    • Анонимен казва:

      Стига с това класиране,преди този кръг го написаха,имаш резултатите прецени сам има ли промяна от предния кръг.Но ти си много прост и не можеш да смяташ!

Остави коментар