16-17 часа делят града ни от пореден голям резил-областния град остава  без представителен мъжки тим в първенството на третия ешелон на българския футбол-В групата.От това по-голяма излагация…..Предиосторията е ясна и за нея сме съобщавали многократно.Президентът  на клуба Илия Илиев обявяваше многократно ,че  ще изкара сезона и сдава поста.Е,той си изпълни обещанието и отборът ,макар и със слаби игри,запази мястото си  във В групата….Ами сега??

Сега  абсурдът е пълен, а безизходицата е без алтернатива-май този път спасение няма-засега няма индикации  Илия Илиев да тръгне да подава молба.Хора от Общинска администрация бяха информирани от  нас  за ситуацията,но реакция от Общината до момента няма абсолютно никаква. За ситуацията е наясно и така наречената ямболска футболна общественост-ама там традиционно гледат сеир и май сне се е случвало да се обединят и да тръгнат да постигат нещо-просто не могат да надделеят над егото си. И така в оставащите  часове до 12.00 часа на 25ти юли  ямболският мъжки футбол тайно изживява своята агония.Вероятно в 12.00 утре той ще бъде  обявен за persona non grata за републиканските футболни групи и ако го има изобщо то ще  живурка в Б селската футболна група през следващия сезон,а това ще бъде един чудесно честване на 100годишнината  от  организираното съществуване на футбола  в града ни.

Истина за трагичната ситуация с ямболския футбол има вероятно всеки,а може и истините да са много….,но  фактът е налице-футболът се затрива в Ямбол.Да- остават имитации на някакви детско-юношески отбори,но те са действително имитации и са обречени ,ако няма мъжки тим в града ни…,а времето лети …в очакване на чудо-някой да подаде заявка за участие в шампионата и да се нагърби да прави футбол в Ямбол…Остават броени часове….безразличието е обзело и Общинската Управа и  все още легитимното ръководство на клуба ,и вероятно хора ,които могат да помогнат ,а и да правят футбол….Кофти-мина още половин час..!!!

 

47 коментара

  1. 1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA казва:

    AKO GERB ZAGUBYAT PREDSTOYASHTITE IZBORI, TOVA SHTE NAKARA KMETA DA ZAPOCHNE DA OBRUSHTA VNIMANIE NA YAMBOLSLIYA FUTBOL. NEZAVISIMO DA SHTE GASUVAME VSE NYAKOI SHTE NI OPRAVLYAVA I KOITO I DA DOIDE NA VLAS POLOJENIETO SHTE E VSE PO ZLE, ZA TOVA NEKA DA SPASIM YAMBOLSKIYA FUTBOL. GLASUVAITE PROTIV GERB (GLASUVAITE ZA KOITO ISKATE BEZ ZNACHENIE, SAMO NE I ZA GERB) NEKA SLAVOV OSETI KAK ZARI NEHAISTVOTO MU STOLA MU IZTIVA.
    1 GLAS PROTIV GERB = 1 PLESNIK V LICETO NA KMETA
    DA GO NAPRAVIM

  2. Ohsdkjnxzujfhsuoh Olskjdoszncklxm казва:

    Zdraveyte, do kato se delim shte ni podmyatat.
    Razni moshennici, kato Chamov (do predi ne tolkova otdavna) i Iliev, shte derebeistvat v kluba. Obshtinata shte se opravdava, che futbola nyama poseshtaemost za tova ne e s preuritet.
    Nai-veroqtno otarvahme kojata i tozi put. Vseki put li shte e taka? Ne e li krayno vreme da slojim kray na tova.
    Predlagam da napravim slednite neshta:
    - vseki kogato moje da idva na stadiona
    - vseki da vika vseki s nego si, kolko ot vashite rodnini, priyateli, poznati bezdeistvat i se chudyat kakvo da pravyat. Zaete na stadiona nyama kontrol za vnasyaneto na bira.
    - skandirayte, peiite, vikaite i to taka, che ne samo futbolistite da vi chuvat, ami stonovete vi da stigat do obshtinata. Ne moga da kaja, che sum obikolil dori i 1/100 ot stadioni v Bulgariya no tam kadeto sym bil mladi i stari, momcheta i momicheta, muje i jeni vikat revnostno v podkrepa na otbora, koyto obichat.
    - napravete znamena, nestruvat mnogo okolo 15lv shte vi izleze.
    - nosete sinio beli teniski i bluzi, kakto i shalove, moje i da ne sa na kluba no e vajen cveta. te syshto ne sa skupi, 3/4 ot grada se oblicha s drehi 2ra upotreba, 1 futbolna teniska ot tam shte vi izleze okolo 5-6lv ako si namerite i shal oshte 3-4 shte mojete da gi polzvate pone 2-3 godini.

  3. Анонимен казва:

    AKO VI E JAL ZA FUTBOLA, GLASUVAITE PROTIV GERB.
    TAKA ILI INUCHE VSE NYAKOI SHTE NI OPRAVYAVA, NEZAVISIMO DALI GLASUVAME, NEKA PONE DA IZPOLZVAME TOVA I DA GLASUVAME PROTIV UBIICITE NA YAMBOLSKIYA FUTBOL !!!

  4. ДЕБЕЛИЯ казва:

    ЗА ВСИЧКИ ВИНОВНИЦИ ДА СИ ГО НАБИЯТ В ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ ,ЧЕ ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ ЗА ТОЗИ ОГРОМЕН ГРЯХ НАЙ-ВЕЧЕ ОТ КМЕТА И ИВАН ЧОЛАКОВ.СЕГА ВЕЧЕ БАСКЕТБОЛА И ЛЕКАТА АТЛЕТИКА В ЯМБОЛ ЩЕ ДОСТИГНАТ СВЕТОВНИ ВЪРХОВЕ.СПЕТЕ СПОКОЙНО ЛОШИ ХОРА ФУТБОЛА В ЯМБОЛ УМРЯ.

  5. Анонимен казва:

    v saita na futboll 24 izleze informacia 4e futbole klub tundja e ZAKRIT oficialno blagodarenie na kogo NA GOSPODIN KMETA teglete mu vsi4ki sega po edna putka maina na toia PRODAJNIK

    • Анонимен казва:

      TO IDVAT IZBORI :) NALI ZNAETE VSICHKO SE VRUSHTA !!!
      NEKA DRUJNO IM POKAJEM, CHE NIE SME PROTIV GENOCIDA NAD YAMBOLSKIYA FUTBOL, KATO GERB ZAGUBYAT IZBORITE V YAMBOL.
      ZA VUZMEZDIE !!!

  6. Анонимен казва:

    nakmeta toia dolen pedal G_N SLAVOV shte mu razreva semestvoto

  7. Анонимен казва:

    Добре де къде се скри спасителя от зимата Ат. Киров нали обещаваше на футболистите който върна от Стралджа че от новия сезон всичко ще бъде различно……

  8. Анонимен казва:

    Затриха Тунджа (Ямбол), отборът изпадна от „В“ група

    Футболен клуб Тунджа 1915 Ямбол, в навечерието на сто годишнината си поради финансова несъстоятелност изпада от незавидната В-група. През изминалите месеци множество хора желаещи да спасят клуба търсеха кмета на град Ямбол Георги Славов , за подкрепа от общината, но уви. Клуб на сто години беше затрит броени месеци преди юбилея си.

  9. anonimen казва:

    Spokoino dnes e podadena zaqvka za u4astie v V grupa.

    • Левскар казва:

      Сигурно ли е? И, ако да, кой ще е собственика?

      • Анонимен казва:

        nyakoi s mnogo zdravi nervi ili iliya 2, a moje bi tova e samo spekulaciya i otvlichane na vnimanieto

        • Левскар казва:

          Ехее, има ли някакъв източник в някоя медия или просто се говори измежду хората в града?

          • Анонимен казва:

            LUJI. TO I ZASHTO KRASIMIRA, ZAM KMETICATA DADE 20 000LV NA ILIEV BROENI SEDMICI PREDI KRAYA NA SEZONA. ZASHTO OBSHTINATA SUBSIDIRA OTBORA NA MITIO CHAMOV (PIANDETE) PRI POLOJENIE, CHE VSICHKI ZNAYAT CHE E MOSHENNIK.

  10. Добре дошли казва:

    Добре дошли на село където ви е мястото 100 годишни юбиляри да ви е честита годишнината палячовци ама май не е сигурно дали ще ви има и на селската футболна карта Поздрави от Чарган Крумово Войника че даже и от Ботево

  11. Анонимен казва:

    ВИЕ И ВАШЕТО САИТЧЕ 2 ГОДИНИ ЦЕЛУВАХТЕ КРАКАТА НА ИЛИЯ ДОКАТО ТОИ ЗАТРИВАШЕ ФУТБОЛА, А СЕГА ПЛАЧЕТЕ ТИХО, ДА СЕ СПУНЕТЕ ПО СТЪЛБИТЕ ДАНО !!!

  12. ТОР казва:

    Усещането на нас, гражданите на Ямбол, че общинската администрация на кмета Славов работи зле, сега вече се потвърждава в изготвен Доклад през периода февруари – април 2014г. Докладът е поръчала самата администрация по европейски проект. За това, за му каже някой, на кмета Славов, че му куца работата и да му даде акъл какво да прави, се плащат 87 000 лв европейски средства

    • Анонимен казва:

      БОЖЕЕЕЕЕ, КАКВИ ЕВРО ПРОЕКТИ, В ЕДНО СЕЛО, ПОВТАРЯМ СЕЛО, ПО ЕС ПРОГРАМА СА СЛОЖЕЛИ КОЗЕРКА И 1000 ПЛАСТМАСОВИ СЕДАЛКИ + РЕМОНТ НА САБЛЕКАЛНИТЕ И ТОАЛЕТНИТЕ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 200 000ЛВ, И ТОВА Е В НЯКАКВО СЕЛО НА КОЕТО ДО ТОГАВА НЕ МУ БЯХ ЧУВАЛ ИМЕТО, А НИЕ СМЕ ОБЛАСТЕН ГРАД С РЕМОНТ ЗАПОЧНАТ БУКВАЛНО ПРЕЗ МИНАЛОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ !!!

      • Левскар казва:

        Село Крупник (до Симитли), нали? Там и осветление и още трибуни ще има, засега само 2000 седящи места.

    • Анонимен казва:

      a vuv Suedinenie kakva dobra baza pravyat, ama horata gi e grija

  13. Анонимен казва:

    Plana Colakoff uspya, ne zabravyaite da im blagodarite na izborite !!!

    • Анонимен казва:

      Защо си мислиш, че светът се върти около теб?

      • Анонимен казва:

        okolo men? и tova e vuv vruska s ? ili si bot vuv sistemata, s edna fraza koyato ya pishesh navsyakade s povod i bez takuv ? nameri nai bliskoto stulbishte i se spuni po nego molya.

        • Анонимен казва:

          Твоите желания и намерения, не винаги съвпадат с тези на обществото. За това не говори от името на всички. Не мисли, че всеки споделя възгледите ти. Пиши на кирилица. Не можеш да прикриеш липсата на интелект. И не бъди груб, това не те прави по-убедителен.

          • Анонимен казва:

            ti na kakvi medikamenti si be, az sum edinstveniya koito iska futbol v Yambol ? Zashto ne hvanesh da izvadish mejdu krachniya muskul na bb ot dupkata na tvoya sedalishten muskul i ne vidish realnosta, a imenno na vsichki im e pisnalo ot basket, ot obshtinski intrigi i lichno oblagodetelstvane na gurba na sporta !

          • Анонимен казва:

            haide da poglednem faktite:
            te go napraviha s pensiite
            napraviha go i s yambolskiya futbol
            (zamrazyavane)
            napraviha go s malkiya i sreden biznes
            napraviha go i yambolskiya futbol
            (unishtojenie)
            napraviha go s misho birata
            napraviha go i Tundja 1915
            (RIP)

          • Анонимен казва:

            No neka da se vurnem pak na tova, che samo az sum iskal futbol v rodniya mi grad. Che samo az sum iskal remonta na stadiona zapochnat prez minaloto hilyadoletie da prikluchi nakraya. Ti seriozno li govorish (pishesh), che samo az iskam tova? Tova kak da go tulkuvam, moje bi mi okazvash nyakakva chest, che vijdash moya komentar za smetka na ostanalite? Moje bi, se probvash da ni otdelish edin ot drug i da ni supostavish da se karame pomejdu si? Kakuvto i da e motiva ti, jaluk si!
            Jelanieto na horata e yasno i ne ti tryabva sluhov aparad da gi chuesh, zashtoto te vikat “ ISKAME FUTBOL V YAMBOL ! „. Nali znaesh „Glas naroden, glas bojii. „

  14. Анонимен казва:

    kmet pederas

  15. анонимен казва:

    ВИНОВНИЦИ ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА ФУТБОЛА В ЯМБОЛ
    ХРИСТО ХРИСТОВ-ДЪЛГИ ГОДИНИ ОБЩ.СЪВЕТНИК И В РЪКОВОДСТВОТО НА БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ ЯМБОЛ
    ГЕОРГИ СЛАВОВ КМЕТ НАСТОЯЩ НА ЯМБОЛ
    ИВАН ЧОЛАКОВ СИВИЯ КАРДИНАЛ НА СПОРТА В ЯМБОЛ
    ДОБРИ ДОБРЕВ КУРВАТА НАБЕДЕН ТРЕНЬОР ОПРОПАСТИЛ МНОГО МОМЧЕТА С ПОТЕНЦИАЛ ЗА ФУТБОЛА
    ИВАЙЛО ДУКОВ ОТГОВАРЯЩ ЗА СПОТРА В КМЕТСТВОТО НА МНОГО ПРИЛИЧНА ЗАПЛАТА, СОЛО ТАШАК НА КМЕТА
    ИЛИЯ ИЛИЕВ НАЙ -МАЛКО ВИНОВЕН ОТ ВСИЧКИТЕ.РОМЧЕ МОШЕНИК.

    • Анонимен казва:

      Наистина НАЙ-ТОЧНИЯ коментар!
      Най после открихте “ топлата вода“ Браво!

    • iska ti se казва:

      aide be 4olakoof-umri be kurvo prodajna

    • Анонимен казва:

      Господин Димитър Колев, Вие също сте един от основните УБИЙЦИ на ямболския футбол, а сега вече се правите на много разтревожен. ЗАЩО ??? ЗАЩО в продължение на близо 20 (двадесет години) облъчвахте ямболската общественост от ефира на телевизията и радиото за които работите само с баскетбол, за да сте в услуга на един от собствениците и така да си живуркате и препитавате, през всичките тези години. След като и слепите разбрахте, че от баскетбола няма да задържите клиентите си и да си запълвате ефирното време се обърнахте отново към футбола, ЗАЩО ??? защото на един турнир по футбол се събират 200 човека участници поне, а на турнир по баскетбол 30 – 40 максимум. ЗАЩО като толкова много милеете за футбола сега след като за последните 7 години от управлението на този кмет не направихте нито едно интервю с него или с Иван Чолаков и да попитате, къде отидоха тези около 3 000 000 милиона лева общински пари, а може и да са повече и КОЛКО АДЖЕБА БАСКЕТБОЛИСТИ ПРОИЗВЕДЕ ШКОЛАТА НА ЯМБОЛ НА ТИГРИ, ЛЪВОВЕ ИЛИ ТАМ КАКВИТО СЕ НАРИЧАТ ??? КОЛКО ОТ ТЕЗИ ТАЛАНТИ ИГРАЯТ В МЪЖКИЯ ОТБОР ??? КОЛКО СА ПРОДАДЕНИ В ЧУЖБИНА ИЛИ В НЯКОЙ ДРУГ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ??? КАКВА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ ИМА НА ТЕЗИ СРЕДСТВА ??? КОЛКО МОМЧЕТА ОТ ЯМБОЛ ПОРАСТНАХА НАД 2 МЕТРА ПРИМЕРНО ??? ЗАЩОТО ДА ПРАВИШ ТАКИВА ИНВЕСТИЦИИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА НЯКАКЪВ ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ ИЛИ НЕЩО СИ ТАМ КОЕТО НИЕ КАТО ГРАЖДАНИ НА ТОЗИ ГРАД И ДАНЪКОПЛАТЦИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕМ ИЛИ ДА СМЕ ИНФОРМИРАНИ С ОГЛЕД НА ТОВА ЧЕ СРЕДСТВАТА ОТ ДАНЪК СМЕТ, СГРАДИ И ДРУГИ ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ СА ИНВЕСТИРАНИ НЕ ПРИМЕРНО В ПЪТИЩА; ДЕТСКИ ГРАДИНИ ИЛИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ АМИ ИМЕННО В СФЕРАТА НА БАСКЕТБОЛА ЗА НУЖДИТЕ НА 15 ЧОВЕКА КОЙТО В ТОЗИ САМО ПЕРИОД ОТ СЕДЕМ ГОДИНИ НАЙ ВЕРОЯТНО В БОЛШИНСТВОТО СИ И НЕ СА НАШИ СЪГРАЖДАНИ.
      Ако кмета, Чолаков и сие не са разбрали бъдете така любезен да им обясните че няма как при ръст на родители жени 160 – 170 см, мъже 170 – 180 см да направиш от децата им по 2 метра и кусур независимо по каква методика. Това е против всякакви природни и физиологични закони и само хора с меко казано болни мозъци могат да си го помислят, да си вярват че ще стане и да наливат БЕЗМИСЛЕНИ СРЕДСТВА ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ МАСОВИЗИРАТ СПОРТА В ГРАДА. Добре е, че не им е дошло на акъла, проекта им да се разшири и в региона, че след време, с това масово израстване на индивидите, ще трябва да се правят масово ремонти на обществени сгради, по градове и села на целия ямболски окръг, че и в страната ,тъй като тези бъдещи великани няма да се чувстват комфортно, а може и да се почувстват дескриминирани и да съдят общината, техния родител в странство и съответно да се харчат пак ненужни средства. Другото което ми е интересно в вашите репортажи е че общината била информирана. ОТ КОЙ ??? И КОЙ ТОЧНО ВИЗИРАТЕ ПОД ИМЕТО ОБЩИНАТА ??? НЯКОЙ ОТ ОХРАНАТА НЯКОЙ СЛУЖИТЕЛКА ОТ ИНФОРМАЦИЯТА НЯКОЙ ЗАМ.КМЕТ ЛИ КОЙ ТОЧНО ??? ТАКА ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ОБЩИ ФРАЗИ Е МНОГО ЛЕСНО. СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МНОГО ВИ Е МИЛО ЗАЩО ЧАКАТЕ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ И ПИШЕТЕ ТОЛКОВА РАЗТРЕВОЖЕНО ??? ЗАЩО НЕ СЕ АНГАЖИРАХТЕ ВИЕ И ФИРМАТА КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ КАТО ОРГАНИЗАТОР НА ВИД ПРОТЕСТ, ПРИМЕРНО ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОДКРЕПЯТ ФУТБОЛА ДА СЕ СЪБЕРАТ В ОПРЕДЕЛЕН ЧАС ПРЕД ОБЩИНАТА И ВИЕ КАТО БУДЕН ГРАЖДАНИН И ЖУРНАЛИСТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РЕГИОНАЛНИЯ МЕДИЕН ЛЪВ В РЕГИОНА СПОРЕД РЕКЛАМИТЕ И ДУМИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ВИ ДА РАЗВЕЕТЕ БАЙРЯКА НА ГРАЖДАНСКОТО НЕДОВОЛСТВО ??? ОТГОВОРА ПРЕДПОЛАГАМ ВИ Е ИЗВЕСТЕН. ЗА ПО НЕИНФОРМИРАНИТЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ЗАПИТАТ КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БАСКЕТБОНИЯ ОТБОР И КОЙ СЪЩО СЕ Е ОБЛАЖИЛ ОТ ОБЩИНСКАТА ПАРА. ЖАЛКОТО ГОСПОДИН КОЛЕВ Е ЧЕ СЕ ПРОДАВАТЕ ЗА СМЕШНИ ПАРИ И ОБСЛУЖВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТОЗИ И ОНЗИ А И ПРОДАВАТЕ СОБСТВЕНОТО СИ АЗ.

      • Анонимен казва:

        А ти господине, какво направи да го има ямболския футбол?

        • Анонимен казва:

          Докато имах финансова възможност давах ПАРИ,левове или финикийски знаци. Може да са били малко но от сърце. И не съм взимал нито стотинка за разлика от тебе.

          • Анонимен казва:

            Прекрасно. Явно милеете за футбола. Защо тогава не обедините усилията и на други като вас и да се заемете с управлението на клуба? Не е задължително да сте човек с големи финансови възможности, важното е да вложите страст и ентусиазъм.
            Никои не е виновен за трагичното състояние на ямболския футбол, освен така наречените футболни хора, ако въобще има такива. Защо чакате някой друг да свърши работата? Действайте и ако наистина има много верни фенове футболната игра в Ямбол ще успеете.

            • Анонимен казва:

              Благодаря Ви, за съветите, но отдавна съм ги изпробвал. Само с ентусиазъм и мерак обаче нищо не става, а и не мисля че общината трябва да избяга от отговорността си за най- масовия и обичан спорт, защото стадиона е нейна собственост и трябва веднъж за винаги да се престане с това лъгане и оправдаване от нейна страна, защото всички президенти досега дадоха собствени средства и никой не взема ни пейките нито тревата или някоя от вратите на терена. Просто всички останах излъгани под една или друга форма и с празни джобове.
              За разлика от Вас не съм изхранвал себе си и семейството си в продължение на години от създаване на измислени новини, които никой не чете или смята за важни. Не аз а Вие сте се ангажирали със сайт и тем подобни да не изреждам цялата Ви дейност, където явно целта ви е пак да си набавяте доходи, да обслужвате интереси, а не да разрешавате проблеми или да информирате обществеността. ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ФУТБОЛА В ГРАДА СА ТОЧНО ОПИСАНИТЕ ХОРА ПО ГОРЕ В КОМЕНТАРА ПЛЮС ВАША МИЛОСТ И ЙОРДАН ЙОРДАНОВ КОЙТО Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И РЕВНОСТЕН РАДЕТЕЛ ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ФУТБОЛА В ГРАДА С ИНТЕРЕС ФИНАНСОВИТЕ СРЕДСТВА ДА СЕ НАСОЧАТ КЪМ ЛЕКАТА АТЛЕТИКА. МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ЧЕ В ГРАДА НИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ СПОРТОВЕ КОИТО СА МАСОВИ И ДЕЦАТА НИ ИМАТ ФИЗИЧЕСКИ ПРЕДПОСТАВКИ ДА ИЗРАСТВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ РЕПУБЛИКАНСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ СЪРЕВНОВАНИЯ, А НЕ ДА СЕ НАЛИВАТ ПАРИ В ХОБИТО И БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА 20-ТИНА ЧОВЕКА, ДОКАРАНИ ОТ НЕЗНАМ СИ КЪДЕ.ИСКАМ СЪЩО ТАКА ДА ВИ НАПОМНЯ ЧЕ В ЯМБОЛ Е ИМАЛО И ДАНО ДА ИМА И ЗАНАПРЕД БАСКЕТБОЛ БЕЗ В НЕГО ДА СА СЕ НАЛИВАЛИ ТАКИВА КОЛОСАЛНИ СУМИ. В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА МОГА ДА СЕ СЕТЯ САМО ЗА 2 МА БАСКЕТБОЛИСТИ КОИТО СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ТУКА И СА НА СВЕТОВНО НИВО, И СА ЗАСЛУЖАВАЛИ ТАКИВА ИНВЕСТИЦИИ, НО ПО ТЯХНО ВРЕМЕ И ЗА ТЯХНОТО РАЗВИТИЕ Е СПОРЕН МОМЕНТА КОЙ Е ДОПРИНЕСЪЛ И ДАЛИ ИЗОБЩО ЯМБОЛСКАТА ШКОЛА ПО БАСКЕТБОЛ ИМА ПРЪСТ В ТОВА ВИЗИРАМ ГЕОРГИ ГЛУШКОВ И ДИМИТЪР АНГЕЛОВ.

      • Левскар казва:

        Най-верния коментар! Колев само ни ръсеше разни, че баскетболът в Ямбол бил „социален феномен“ (как ще е, тъй като няма и 105 фенове от населението на града), не говореше за футбола, едва сега се сети!

    • Анонимен казва:

      Според теб, кои от горе споменатите трябва да подаде заявка за участие.

  16. Анонимен казва:

    Браво това трябваше отдавна да стане !!! Сега питаите Добри КУРВАТА. Каде са децата който изгони от стадиона . И за 20лв продаваше всичко?Истината е че в футбола имаше само боклуци и долни крадци

  17. ИСТИНСКИ ФЕН НА ТУНДЖА1915 казва:

    Желю Петков ти бате докара мангала-спасете отбора ако можете бе бате-това е голяма простотия да останем без отбор и вав в група-нали имаме 100-годишнина-ей долни комунистически изчадия не седете като кални курви ми спасете футбола боклуци жалки-за Дуков и кмета става вапрос-дано горите в ада боклуци кални-не се накрадахте не се наядахте -ИЗРОДИ

  18. Анонимен казва:

    s kmet pederas i kurvi na vtoria etaj kadeto se 4udiat koi vov nalog da ti go slojat ili ot koi evrofond shte izpadnat mangizi. nai tapoto kmetstvo koeto sam vijdal niakoga

  19. Анонимен казва:

    4udia se dali tova ne e nai uda4nia variant

Остави коментар