В  четвъртък идната седмица вероятно ще стартира  четвъртото издание на единствената по рода си в страната Лятна Ученическа Баскетболна Лига”Диана Кабел/Оптинет” ,която се провежда с медийното партньорство на  радио 999 и на ДТВ.Мачовете ще се провеждат през деня в зала Диана ,ще бъдат снимани и излъчвани на пълен запис в програмата на ДТВ.Засега има четири отбора потвърдили участието си в надпреварата 9-12ти клас,чака се отговор и от Сливен.Системата на провеждане ще бъде  по всяка вероятност всеки срещу всеки на две завъртания , но се чака да се види броят на участващите отбори.При по-малките  - до 8ми клас включително  също ще има мачове,но отборите все още се комплектоват.Целта на тази надпревара при подрастващите през ваканционните дни е обявена  още при създаването на Лигата –подрастващите да стоят далеч от пороците на днешното  време ,чрез занимания със спорт.

 

16 коментара

  1. Nqma me казва:

    samo pederasi v toq sait daiba maikavi neshtasna daiba geiove

  2. zoro казва:

    ei daeba maikati neshtasnik ystrani e lesno da prikazvash no sig
    nqmash nishty obshto sus sportna ako si golqma rabota si napishi imeto smeshniko

  3. Zlatko казва:

    kazvam samo ,che 6te izlejda mnogo dobre ,ogranizaciq ,sudii,nakraya kupi medali kato istinsko purvenstvo ,

    • Анонимен казва:

      Много хубаво, но за всичко това се плаща. На всякъде по света за подобни инициативи си плащат участниците. Всичко това не струва по 5 лева на човек, а много повече. Организаторите дотират състезанието, но толкова са им възможностите. А нали и по телевизията ви дават. Това малко ли е?

  4. Anonimen казва:

    kade moga da se zapisha?

  5. HHH казва:

    ООООО стига с тези медали да бяха взели на републиканското и тоя ЗДРАВКО ми омразна да го слушам че има таланти нали Стилиян голям талант голяма работа нали го видяхме кръгла нула 14 год отбор и той голяма работа голямо нещо ама само тук в региона като излязат на вън ги бият като магарета каде са талантите че не ги видяхме на републиканското от времето на ПАВЕЛ И ПАВЛИН НИЩО НАЗАД да играят децата в залата не да се изхварля само ЗДРАВКО че ми омразна да го слушам изпя си песента да мълчи поне като другите треньори

  6. HHH казва:

    ooo боже стига с тия медали това ли е най-важното да бяха взели на републиканското там е важно не на ученическа лига ееее Здравко нали все се изказва има таланти СТИЛИЯН ГОЛЯМА РАБОТА ГОЛЯМ ТАЛАНТ от 14 год,отбор много хубав отбор голяма работа бият в региона а като отидат изван региона ги бият като магарета много добри ама за тук изван региона крагла нула нека да не се изхварляме да се радваме че играят децата по залите само на Здравко не ми се слушат изхварлянето му кога за последно се класира на републиканско подобаващо само това си отговорете от талантливите ПАВЕЛ И ПАВЛИН НАЗАД НИЩО ХАЙДЕ КАКВО СТАВА НАЛИ МНОГО ДУМИ МНОГО ХВАЛБИ ТО КАТО ПОПАДНЕШ НА ТАЛАНТ ЛЕСНО ХАЙДЕ ЗДРАВКО ДЕРЗАЙ ИЛИ МАЛЧИ ПОНЕ КАТО ДРУГИТЕ ТРЕНЬОРИ

  7. Анонимен казва:

    ЗАЩО тази лига не се провежда на национално ниво? Така България ще има национален ученически турнир, който ще нахъсва младежите да спортуват.

    • Анонимен казва:

      NIKOI NE GO EBE ZA SPORTA ! ! ! ZA TVA

      • Анонимен казва:

        Защото всеки иска някой друг нещо да му организира. Защото по-лесно е да критикуваш и даваш акъл от страни. Вместо заедливи изказвания, ако някои има някакви идеи да ги сподели и да действа да ги осъществи. На готово всеки може, че и претенции.

  8. Анонимен казва:

    Nyakva taksa imali e ?

  9. Zlatko казва:

    Kolev tazi godina 6te ima li kupi i medali i po dobra organizaciq zahsoto minalata godina beshe pulna parodiq po tazi da go prilicha malko na liga kakto trqbva da bude

    • Анонимен казва:

      Купите и медалите ли са най-важното? Отиди и се забавлявай. И благодари, че има хора, които се наемат да организират подобно състезание.

Остави коментар