Изиграха се мачовете от 11тия кръг в първенството по минифутбол на Диана Кабел  и Оптинет.Почти всички срещи бяха интересни и приятни за щгледане ,като не липсваха  и  сблъсъци ,в които отборите се вложиха на макс.Ето и резултатите от кръга:

Боец-Локомотив-6:1-Локо-то поведоха с хубав гол на Стоян,после обаче не успяха да изиграят  тактически правилно остатъка от мача и допуснаха пълен обрат.Може би при тях и умората си каза думата  защото нямаха смени.Боец вече са в пълен състав и с връщането на момчетата ,които бяха на мисия ,съставът става още по-силен и със сигурност ще е фактор в първенството.

Динамик-Аll steps -10:4-динамичните са отбор с много потенциал-в този мач Габриел се развихри и бе нерешим проблем за защитата на танцьорите,които са интересен и приятен за гледане отбор,но в този мач не обърнаха внимание на защитата и това се оказа решаващо за изхода на мач,но пък и Динамик игра много силно.

Куците мечета-Golders Vidrax-12:0-резултатът няма нужда от коментар,мечетата са отбор с претенции и то основяателни-играят силно ,а рибарите за този мач не успяха да се съберат  в пълен състав….

Атлетико-Артилеристи-0:4-артилеристите  успяха да победят  камерния за този сблъсък състав на Атлетико,като отново демонстрираха креативност  и  мощ на терена.Атлетико си изпусна няколко положения,но като цяло   победи отборът ,който бе по-добър в мача.

Матадор-Силма60-2:2-в интересен мач  се стигна до реми.Силма 60 поведоха с гол на Ясен,след това матадорите обърнаха резултата,за да изравни Радо със зрелищен гол.Получи се много качествен  и приятен за гледане футбол между можещи отбори.

Коза Ностра-Иваго-1:1-в лют мач  двата отбора си разделиха по точка.Положения имаше и пред двете врати,имаше много жар и борба на терена.В крайна сметка може би равенството точно е най-справедливия резултат в мача между двата състава,които се вложиха на максимум в битката помежду си.

 

Ел Класик-Черните Ангели-2:1-в изключително равностоен сблъсък спечелиха  класиците ,но поздравленията са и за двата състава ,които показаха ,че са  много стойностни отбори.От такива мачове печели аматьорския футбол, а се вдига и нивото на турнира.Браво!

 

17 коментара

  1. Анонимен казва:

    Куците мечета-Golders Vidrax-12:0
    phahaaha kolev napravi usluga na vsi4ki i mahni Vidrax ot tyrnira

  2. Анонимен казва:

    Браво-турнира става все по силен очаквам почти всички мачове между отборите от 1-ва 8-ца да са равностойни и оспорвани като мача между класиците и ангелите

Остави коментар