15 отбора дадоха заявки за участие в 5тия шампионат по минифутбол за купата на Диана Кабел,Оптинет,ДТВ и Ямболспорт.Предстои да се играят мачове .цяло лято ,та до края на октомври вероятно.Шампионатът по минифутбол на ДТВ се превърна във фактор в местния спортен живот.Желанието на организаторите е турнирът да изпълни своята социална роля и да разнообрази живота в нашия град,а самият факт,че близо 200души ще бъдат ангажирани с пряко участие в състезанието,което ще продължи лблизо 6 месеца е красноречив и няма нужда от коментар.В досегашните ни летни турнири отборът на Ел Класик е три пъти шампион,а веднъж Купата са вдигали и Черните ангели.

В предстоящия шампионат ще се изиграят по два мача всеки срещу всеки ,за да се излъчи новия шампион.Ето и имената на участващите отбори:

1.Ел Класик

2.Трета смяна

3.Куците мечета/Елхово

4.Силма60

5.Черните ангели

6.All steps

7.Братя Прошляк

8.Коза Ностра

9.Иваго

10.Артилерист

11.Ай Си Ем

12.Атлетико

13.Локомотив

14.БСП 2

15.Golders

В сайта Ямболспорт ще се открие до дни нова секция,в която ще бъдат публикувани наредбата за провеждане на турнира,програмата ,резултатите и класирането.Ще бъдат публикувани и съставите на всички отбори.Стартът на шампионата ще е на 4ти май-неделя предиобед.

 

7 коментара

  1. fen казва:

    Golders-vidrax

  2. Анонимен казва:

    koga shte izleze programata za machovete

  3. pppppppp казва:

    Xora to e za razvlechenie tozi turnir ne tez bili takiva onezi bili takiva a vie kakvi ste vsichko e za sporta ne zabravqite.Vinagi vseki moje da se skara vajnoto e sled kraq na macha da si ostanete priqteli vse pak tova e CAR FUTBOL ole :)

  4. Анонимен казва:

    поне Межда ги няма, едни селяни по-малко

    • гранде казва:

      е то след изпълненията на зимния турнир биваше и пак да ги допуснат. Нема място за такива отбори. Дано този път бъдат по-приятелски настроени всички, Колев,гони всеки отбор,който разваля атмосферата на турнира.

  5. Анонимен казва:

    Tez bratqta za kvo gi puska6 pak we.Samo piqnki sa tam,da provalqt turnira…

Остави коментар