Във важен мач от първенството на елита баскетболистите на Ямбол срещат в сряда вечер състава на основния си конкурент за петото място в класирането за редовния сезон –състава на Рилски спортист от Самоков.За скиорите пътят към по-предно класиране преди плейофите минава през задължителна победа в зала Диана ,а това обещава безкомпромисна битка в митичната ямболска зала.С петима добри американци в редиците си плюс доказаните като класа Данчо Бозов,Златин Георгиев,Станислав Ваклинов и младата надежда Дарин Иванов е ясно ,че скиорите действително имат много солиден игрови потенциал.При това те се намират явно в отлична форма-победиха като гости във Варна местния Черно море Порт в миналия кръг и сега без съмнение ще търсят да повторят упражнението и в зала Диана.Ямбол от своя страна със сигурност  също ще се вложи на максимум в този мач- най-вече заради това ,че при победа над отбора от зимния спортен център срещаме  в елиминациите почти сигурно отбора на варненци ,които изглеждат като че най-удобни и приемливи като съперник за селекцията на Юли Радионов в плейофитеРилецо и Ямбол отбора си размениха по една победа през сезона досега-любопитното е ,че победите ги печелят като гости.В отбора на Ямбол се готвиха нормално за мача и е сигурно ,че отборът ще търси успеха най-вече заради очакваните хиляди фенове по трибуните в зала Диана.Очакванията са и за традиционната безрезервна подкрепа от страна на любителите на играта.Ямбол-Рилски спортист-сряда от 18 часа в зала Диана-емоцията е гарантирана- така че всички на мач!!

 

5 коментара

  1. феноменален казва:

    този мач беше обида към хората в залата ! Съжалявам , но ако това е истинското лице на отбора – нов треньор и играчи ! Та не могат да си подадат на 3 метра топката и правят еърболи в несвяс ! Пълна скръб сме не смятам да хода скоро на мач !

  2. 123 казва:

    Безспорният 20-годишен талант …. вместо да помага той вреди и се сещам за една група хора дето хранеха Мартин Дурчев, където стрелял по 20 пъти на мач как няма да има по 20 точки .. еми къде са точките на Иванов, защото стрелбите му хич не са малко.И не го обвинявам за загубата, защото целия отбор е ГОЛЯМА трагедия, то просто няма отбор!
    И да вземете да пуснете вход свободен за последния мач за сезона – домакинския ни плеоф, че не знам ще има ли кой да го гледа, защото аз лично не бих дал 3 лв , ако ще и милионер да съм за такава продукция… все едно да си купя от магазина мухлясал хляб.

  3. Genadi казва:

    golemi emociii hahah pulni smeshnici :D

  4. Анонимен казва:

    az predlagam Юли да стане играеш тренер – тамън ще ги мачкаме във плеьо фите. Едно не мога да си обясня – как така от игра ще си един мн добър играч + тройкаджия , а от фал линията да не можеш да стреляш. Някой да каже защо .Ако не се сещате за кого говоря ще ви кажа.

  5. Анонимен казва:

    там сме

Остави коментар