Отборът на Ел Класик спечели новоучредената купа на приятелството ,учредена от Диана кабел.Инициативата за състезанието бе на отбора Куците мечета от Елхово,които бяха подкрепени от Община Елхово и от ОФК Елхово.

В полуфиналите домакините от Куците мечета победиха Иваго с 6:2,в другия полуфинал камерния състав на Ел Класик спечели с 2:0 срещу Коза Ностра.В мача за третото място Коза ностра игра вдъхновено ,креативно и спечели с 5:2 срещу Иваго.Във финала Ел Класик заложиха на здравата защита и на контраатаката и това се оказа успешната тактика-3:0 срещу раздалия се тим на Куците мечета – в крайна сметка победи аматьорския футбол.желанието е този турнир да стане традиционен,за отбелязване са коректността и фейърплея на играчите.Получи се добър турнир …Мачовете ще бъдат излъчвани на пълен запис в програмата на ДТВ от 21.15

 

7 коментара

  1. Балахуров казва:

    И ние ви благодарим! Отлична организация! Пак ще го направим!

  2. Кольо Петров казва:

    Благодаря на всички участници за спортсменската игра и на всички, които участваха в организацията на турнира. Честито на Ел класик за поредния трофей, браво момчета!

  3. Анонимен казва:

    много добра организация на турнира някои организатори могат да си вземат бележка

  4. Анонимен казва:

    Няма да е лошо, ако настроението на този турнир се пренесе и в първенството, което предстои.

  5. Тодор М.-Cosa Nostra казва:

    Браво страхотен турнир се получи,всички се раздадоха на терена.Честито на Ел Класик за трофея.Поздравявам всички участници за добрата игра и феърплея

  6. Manchev казва:

    Благодаря на отборите от Ямбол, че ни уважиха. Мерси за добрия футбол и честито на Ел Класик :) Надявам се още дълго да се виждаме по терените.

Остави коментар