Турнир по минифутбол предстои да се завърти в неделния ден в Елхово.Домакини на проявата са момчетата от отбора на „Куците мечета”.На тяхната покана за участие в турнира се отзоваха отборите на Иваго,Коза Ностра и Ел Класик.Мачовете ще бъдат на новоизграденото игрище в градския парк в Елхово.От община Елхово бяха изключително позитивно настроени към проявата и я подкрепиха  безрезервно,като поеха  всички разходи по организацията.Купата е подарена от ръководството на „Диана Кабел”.Всички мачове от турнира ще бъдат снимани и излъчвани в програта на ДТВ.

 

15 коментара

  1. Анонимен казва:

    Sega se pribiram ot elhovo, stana strahoten turnir! Mnogo priqtelski nastroeni bqha vsi4ki otbori, a o4akvano kupata vze El Klasik. Da im e chestita.

  2. Анонимен казва:

    te momchetata, ako iskaha da pe4elqt turnira nqmashe da vikat El Klasik :D

  3. Павката-Koза Ностра казва:

    Сигурен съм,че ще стане интересен турнир.Нека по-добрия победи! Забавлявайте се!

  4. 3ta smqna казва:

    Za6to nkoi ne se obadi na Treta smqna!Da ne vi e strah???Nqma6e da e lo6o da pobqgame malko!!
    Mitko za da otlagame ma4ove i da zapo4vame po-kasno s El Klasik zvazvani6 a sega na se obadi……

    • Анонимен казва:

      митко е продажно копеле

      • Анонимен казва:

        Стига сте говорили глупости, какъв страх? В Елхово има САМО едно игрище и няма как турнир за един ден да бъде с 10 отбора. На всичко позитивно ще намерите причина да плюете, браво! Плюс това турнира е организиран от община Елхово, сърдете се на тях.

        • Анонимен казва:

          ima na direktni eliminacii

          • AS7 казва:

            Аз за пореден път се убеждавам, че каквото и да направи човек, все е виновен. Не знам за какъв страх говорите и за какви купи, на нас не ни е проблем да загубим и в двата мача, важното е да има футбол и настроение. Живота ни не зависи от някакъв турнир по футбол, в какъв свят живеете не знам.

  5. NK казва:

    успех на турнира, „Кците мечета“ са уникален отбор поради факта, че са приятели и се стремят да изградят истински тим. Няма значение кой ще вземе купата, пожелавам ви истински да се забавлявате и то на един празник като Цветница.
    догодина да се обадите на повече хора :)

  6. Анонимен казва:

    ili da razbirame 4e ostanalite otbori ne sa vi priqteli li

    • AS7 казва:

      Не, не го разбирайте по този начин. В интерес на истината имаше и други отбори, които обаче отказаха участие. Свързахме се с всички с които имаме някакъв контакт. Надявам се, че следващия път ще сме повече.

  7. Анонимен казва:

    samo da popitam-za6to kucite me4eta ne pisaha po rano za tozi turnir ili 4rez qmbolsport da obqvat zapisvane na otbori i.t.n.-elhovski mom4eta tova e dobre 4e pravite turnir no daite mu glasnost 6te6e da ima pove4e otbori-ili vie se stremite da spe4elite turnira si lo6o nqma uspeh

  8. Анонимен казва:

    Едно голямо браво на „Диана Кабел“ и всеки друг, който помага за развитието на спорта в региона! Успех на ямболските отбори в турнира.

Остави коментар