Започна записването на отбори  за участие в шампионата по минифутбол на Диана Кабел ,Оптинет  и Ямболспорт!

Записването на отбори за участие ще е до четвъртък-17ти април включително,като се предвижда  шампионатът да стартира в началото на май.Двубоите ще са като през миналата година- на разменено гостуване и се играе по системата всеки срещу всеки.През миналия сезон  шампионатът продължи  от май до  ноември,с пропускане само на един уикенд. Предвижда се  форматът и през тази година да е същия,в момента се изготвя наредбата за провеждане на шампионата.Интересът към шампионата е голям и има предварителни заявки  за участие на вече осем отбора.Целта на организаторите е да участват повече отбори,правилата ще важат за всички и компромиси няма да се допускат,или това ще става само с решение на Жури д, Апел.Амбицията е първенството  по минифутбол на Диана кабел ,Оптинет и Ямболспорт да се превърне  в едно от авторитетните състезания  на югоизтока и в него да могат да търсят изява аматьорите не само от Ямбол ,но и от региона.Програмата за мачовете  в шампионата ще бъде изготвена до края на месеца и от май-вероятно от 4ти стартират двубоите.Първите кръгове ще бъдат съобразени с ангажиментите на доста от момчетата към отбори в областните групи.

За повече информация и заявки за участие- 0895 618 607 или на yambolsport@abv.bg

 

5 коментара

  1. Анонимен казва:

    „…правилата ще важат за всички и компромиси няма да се допускат,или това ще става само с решение на Жури д, Апел.“ Това жури да не би да е в същия състав, като предния турнир? Ако е така, ясно – СЪБРАХМЕ СЕ ЖУРИТО И РЕШИХ!
    Дайте в този турнир:
    1. Ясни правила, които да се спазват от всички отбори;
    2. Съдии, които да не помагат на едни, а да вредят на други;
    3. Човек да свири мачовете (СЪДИЯ или такъв, който знае за какво е на терена), човек да коментира и да снима мачовете, а не един да изпълнява всички тези дейности.
    4. Да се съобразявате с исканията не само на първите 2-3 отбора, а с всички участници.
    Иначе – Браво на организаторите и успех на участниците!

    • гранде казва:

      то хубаво,ама като ви кажат дайте по 150 лв на отбор и ще ревете нали…много лесно звучи за всичко да си има човек, ама нали тярбва да му се плати,хората правят от нищо нещо вие мрънкате

      • Анонимен казва:

        Пише, че се прави турнир, а не от нищо – нещо!
        Или тя рекламата да върви, спонсорите се знаят кои са ;) , а и забравих най-важното – трябва вложените средства да се върнат многократно! Какво се заблуждаваме, никой не прави нищо за „БЛАГОТО НА СПОРТА“. И след като се печели на чужд гръб, е редно да се вложи малко!
        А относно 150 лева, ще ги дадат много малко отбори, но не ми се мисли какво ще се случи на терена…

  2. Анонимен казва:

    Super!

  3. Анонимен казва:

    Браво на организаторите и успех на участниците!

Остави коментар